Καραμπινάτο διπλό με αξιοπρεπές σκόρ.Μπιανκόν αντί Ντόι και Αλεξανδρόπουλος τρίτο χαφ.
Καραμπινάτο διπλό με αξιοπρεπές σκόρ.Μπιανκόν αντί Ντόι και Αλεξανδρόπουλος τρίτο χαφ.
Εμένα πάλι κάτι μου λέει πως θα μιλήσουν και οι μουγκοί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (06-01-24)
Και να θέλουν να μιλήσουν οι μουγκοί δεν θα τους αφήσει ο Σλοβάκος εντεταλμένος και η συνοδεία του.Εδώ στο ματς που διεξαγέται τώρα μεταξύ της β' ομάδας μας και της Καλλιθέας που ανήκει στην εξυγίανση γίνονται όργια.Καραμπινάτη χερούκλα παίκτη της Καλλιθέας μπροστά στα κατ' ευφημισμόν μάτια του κορακιού και κλασικά παίζετε.Αύριο μας τελειώνουν οριστικά από το πρωτάθλημα.
Το νόημα αυτό είναι, αλλά ψήνομαι πως δεν θέλουν να μας τελειώσουν από τώρα... και δεν είναι μόνο διαίσθηση, αλλά και παρατήρηση από πέρυσι και από άλλες χρονιές για το πώς παίζουν το συγκεκριμένο κουκλοθέατρο...
Δεν ξέρω τί θέλει, αλλά είναι αυτοκτονικό να το εκδηλώσει τώρα... περνάει και πρώτος από τους αντιπάλους και οι υπόλοιποι έπονται: Ενώ αν σε πιστολιάσει με τον ρούλη, ή με την Κηφισιά, σε αφήνει με τη διάθεση να χτυπήσεις το μΠαοκ.
flessanto (06-01-24)
Άλλα επίπεδα πρόσφυσης
Δε φοβάμαι τίποτα. Η κότα θα γαμηθεί, πολλά με λίγα το ματσάκι και βουρ προς τα πάνω, μέχρι να παίξουμε με κάποιον δυστυχισμένο και ότι κερδίσαμε στο ντέρμπυ να το χάσουμε στο χωράφι του.
Καλησπέρα και καλή βραδιά.
![]()
Ποροζο ιζ αλάιβ
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (07-01-24), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-01-24), Paneas (07-01-24)
Καλα ο Μπίελ είναι γατάκι αλλά ο φουκαράς όντως την πάτησε πολύ γερά στο ματς.
O αραμπι γτ εκτός; πάντως και ο Μασούρας σέντερ φορ χειρότερος του γιοβετιτς δεν είναι.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατί ήμασταν ιδιότροποι εμείς που λέγαμε ότι δεν τον σηκώνουν τα πόδια του και πολύ άμπαλοι για να μην βλέπουμε στα φιλικά της Αυστρίας ότι περνούσε δεύτερη εφηβεία...
Για τον Γιόβετιτς, δεν μιλάω εδώ και καιρό, σας φτάνει πιστεύω ο πιλότος με τον Φορτούνη, δεν σας λείπω εγώ σε αντίστροφο ρόλο...
Αρχηγική ομιλία Κωστάκη και Αραμπή πριν το ματς, θα τους πατήσουμε κάτω, έντεκα αυτοί, έντεκα εμείς.
Bookmarks