αν δεν ειχε τραυματισμους μονο για διακοπες θα ερχοτανε εδω.Μακαρι να συνεχισει ετσι.
Άμα καμία τελική του βρει και ουσία, θα λύσει πολλά προβλήματα. Συνεχίζει από τους υπόλοιπους, να είναι ο πιο ποιοτικός - Ο Γουίλιαν στην θεωρία είναι, αλλά με αυτήν την επιτάχυνση, θα δυσκολευτεί να το αποδείξει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
αν δεν ειχε τραυματισμους μονο για διακοπες θα ερχοτανε εδω.Μακαρι να συνεχισει ετσι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (04-10-24)
Όσο είναι καλά, οργιάζει. Για να δούμε.
ρε παιδια θα με τρελλανετε... ο τυπος ειναι ναχαμε να λεγαμε,μια σβουρα ανευ ουσιας..μπηκε ο ροντινει εχθες εξτρεμ( που δεν ειναι) και εδωσε 2 παρε βαλε γκολ.....πειτε μου τις ασσιστ του και τα γκολ του και το ξανασυζηταμε...... ποιοτικος ειναι αυτος που θα σου κανει την διαφορα, που σου εχει κανει την διαφορα για να καταλαβω οεο???
Συμφωνώ γενικά αλλά στο μεταξύ έχει 1 γκολ και 3 ασίστ.
Paneas (05-10-24)
giovanni#10 (05-10-24), voskos_7 (05-10-24)
Άντε, 6/9 όπως παίζουμε...
giovanni#10 (05-10-24)
Για να φτασεις καπως τα 26/32 που σου εφυγαν, κατι πρεπει να κανει και αυτος.... αμα κανει βεβαια συνολικα 6/9, θα κανω παρτυ στην Βουλιαγμενη.........
η πλακα βεβαια ειναι οτι φοραει και το 10.......
Άμα βρεις τους άλλους δύο που θα το συμπληρώσουν, να του βάλουμε και του συγκεκριμένου τον στόχο της χρονιάς...
το καλυτερο σου εξτρεμ αυτη την στιγμη απο τους 4 που εχεις, ειναι ο 5ος! που δεν ειναι εξτρεμ, παμε παρακατω τωρα......
Συγκλονιστικος τρεχαλατζης, που ομως παντα τα χαλαει στις τελικες επιλογες, ΜΙΑ πασα εκανε καλα σημερα και μπηκε το γκολ. Ολες οι υπολοιπες τελικες επιλογες του ηταν λαθος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
MVP σήμερα
Tι έκανε ο τρελός στη φάση του γκολ? Παγκόσμιας κλάσης ενέργεια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Οσο αντεχε ηταν πολυ καλος. Ενταξει, ειναι λιγο τσαπατσουλης, αλλα μη τα θελουμε κι ολα δικα μας. Μεχρι τωρα χαλαρα το καλυτερο εξτρεμ που εχουμε στο ροστερ.
Nikolaos_Kokkinos (24-10-24)
Nikolaos_Kokkinos (24-10-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Εγώ γίνομαι λίγο στραβός όταν πάω κόντρα στο ρεύμα και λέω ότι με όσα καλά και να έχει ο Ροντινέι, δεν είναι εξτρέμ και ότι η καλύτερη επιλογή που έχουμε στους υπάρχοντες είναι αυτός, αλλά και αυτός δεν ξέρεις πότε θα πάθει οτιδήποτε... Η επιπολαιότητα στην τελική ενέργεια πάντως, δεν είναι και ακριβώς μονοπώλιο δικότου μέσα στην ομάδα...
Πολύ ανούσιος στα τελειώματα αλλά πολύ γρήγορος και με ποιότητα.
Εδώ που φτάσαμε, τονε λες και πολύτιμο.
Άμα θες, μην τον λες...
Bookmarks