Έτσι και βρει αγωνιστικό ρυθμό, θα βγαίνει από τις φάσεις πιο γρήγορα και δεν θα φαίνεται ότι χάνει μάχες από τους αμυντικούς, αλλά ότι είναι λάθος οι πάσες... Σήμερα για παράδειγμα, δύο φορές δεν πρόλαβε να την αποφύγει και έκανε μία υποψία τελικής στο πρώτο ημίχρονο και μία απόπειρα πάσας στο δεύτερο...
Και μόνο με την ολιγόλεπτη εικόνα του Ελ Αραμπί ο οποίος στέκεται στα πόδια του με μηχανική υποστήριξη, θα έπρεπε να ντρέπονται και αυτός και όσοι τον έφεραν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ετσι ακριβως, αλλα δεν θα ντραπουνε γιατι η μιζα ειναι γλυκια.. τους εξεθεσε ο Εν αποστρατεια Ελ Αραμπι βαζοντας, 2 φορες μαλιστα, το ιδιο γκολ για να τους δειξει πως γινεται
Protassov (11-03-24)
Σπεσιαλίστας των πέναλτι.
Nikolaos_Kokkinos (15-01-24)
Αυτό τι είναι;
Ας το, δεν είναι για εσένα - για να το κεράσουμε στην θεία Ορτανσία, που θα έρθει αύριο, με τον θείο Ονούφριο. Έχουν ζάχαρο, πίεση, χοληστερίνη και τριγλυκερίδια στο Θεό: Τί να τους βάλω;
Αν είχε κοχόνες ο χοντρός θα τον επέστρεφε με το ίδιο εισιτήριο και θα ανέβαζε ένα πιτσιρίκι από την νέων αποκλείεται να ήταν χειρότερος,ίσως και κώνο από οδικά έργα να έβαζε να έπαιζε καλύτερα
φαινοτανε καλη κινηση οταν εγινε αλλα πλεον μου κανει για πληρωμενος ηθοποιος που παιζει τον ποδοσφαιριστη
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Protassov (11-03-24)
Ήρθε ψόφιος, του δώσαμε μία και με το φτυάρι στο κεφάλι, να μην μας καθυστερήσει την κηδεία...
Protassov (11-03-24)
Έκανε ο αμυντικός τάκλιν, κι αυτός αντί να στρίψει αριστερά να βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα έφυγε ακόμα πιο πλάγια. Τι εποχές ζούμε...
Protassov (11-03-24)
ουτε που καταλαβα οτι επαιζε
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Καλά κατάλαβες...
Δεν είναι κακός, φιλολογικά μιλώντας, αλλά σαν να μην έφτανε ότι είναι πολύ μακριά από αυτό που χρειαζόμαστε (δεν είναι δυνατός ούτε κάτω, ούτε στον αέρα), ήρθε και με λειψό αγωνιστικό ρυθμό και γαμήθηκε ο Δίας.
Protassov (11-03-24)
Ανετα τον πεταγε εξω απο την 11αδα ο Γκερερο, αν ηταν συνομιλικοι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δε νομίζω πως είναι εποικοδομιτικό να συγκεντρωνόμαστε στους παίκτες, εκτός και αν πιστεύετε πως ο Μουργκ ας πούμε με 8 γκολ και 3 ασιστ είναι καλύτερος παίκτης του Φορτούνη.
Άποψή μου αφήστε τις ατομικές ικανότητες των παικτών στην άκρη, είναι το τελευταίο από τα προβλήματά μας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ενταξει αλλα υπαρχει κ ενα οριο ρε φιλε, στο τελος της ημερας τα αποτελεσματα θωρακιζουν μια ομαδα, οταν βλεπεις τις κινησεις που εκανε χτες ο ναβαρο, και τον Κααμπι να κοροιδευει το ποδοσφαιρο ως εννοια , τι μπορεις να ελπιζεις ?
Χρειαστικε να σκοραρει (2 φορες) ο 38χρονος Αραμπι για να μην ξεφτυλιστουμε τις προαλλες..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν θα την πούμε στον Κάμπια για την εικόνα του εχθές: Κανονικά, από την αποστολή της ομάδας του αύριο έπρεπε να γυρίσει από το Ραμπάτ...
Ήρθε όμως και μπήκε αποστολή... Και δεν νομίζω να έκανε μανούρα να γυρίσει γρήγορα, καπάκια από το Κόπα Άφρικα για να παίξει στη Λεωφόρο...
Κάπου να είμαστε και λογικοί.
flessanto (05-02-24)
με ειδες να του την λεω ? Εσυ δλδ, εμενα θα μoυ την ελεγες αν με βαζανε να παριστανω τον σεντερ φορ σε ομαδα που κανει πρωταθλητισμο ?
Άμα μάθαινα ότι έχεις κάνει κόμμα με τον προπονητή, παίζεις και δεν δείχνεις τίποτα και όταν ζορίζουν τα πράγματα κάνεις τον τραυματία, ναι - ξεκάθαρα.
Αλλά πάλι αυτός που σε έφερε και εσένα και όλους τους υπόλοιπους, που μέσες - άκρες είναι σαν εσένα, φταίει.
Protassov (11-03-24)
Εμ εκει καταληγουμε, καποιοι τους κουβαλανε ολους αυτος, και αυτοι οι ιδιοι (η και οχι) δεν κανουν αργοτερα αυτα που πρεπει για να μεινουν καποιοι απο αυτους που ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ μπορει να αξιζαν.
Θα το δειτε, Καλοκαιρι, οτιδηποτε αξιολογο εχει απομεινει θα φυγει και θα γεμισουμε κ αλλα παλτα
Protassov (11-03-24)
μεγα τραγι,μακαρι να μη σε ξαναδω ποτε να παιζεις μπαλα.ΑΜΠΑΛΕ,ΣΚΟΥΠΙΔΙ
—John Lennon
Protassov (11-03-24)
Μην μαυρίζεις την ψυχή σου χωρίς λόγο: Δεν ήρθε μόνος του και ούτε πρόκειται να μείνει.
Protassov (11-03-24)
Bookmarks