flessanto (13-12-23), Nikolaos_Kokkinos (11-12-23)
Σημαντικό ματς, αφενός για τη συνέχεια στο Κόνφερενς, αφετέρου για το ξεκίνημα του νέου προπονητή.
![]()
flessanto (13-12-23), Nikolaos_Kokkinos (11-12-23)
Καλη τυχη στην ομαδα μας, κ συγκεντρωση ευχομαι.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (13-12-23)
Κεκλεισμενων ίσως έχουμε καλύτερη τυχη
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (13-12-23), maniak7 (12-12-23), pirateeeeeee (11-12-23), voskos_7 (11-12-23)
Εγώ βλέπω αποκλεισμό και Τάκη Τσουκαλά να σολάρει για κανα μήνα για την κυβέρνηση που μας στέρησε την πρόκριση με το κεκλεισμένων.
flessanto (13-12-23)
αν δεν περασει θα ειναι ισως η μεγαλυτερη αποτυχια στην ιστορια μας,τουλαχιστον απο αυτα που εχουμε ζησει τα τελευταια χρονια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
zionikos (11-12-23)
Κανα εισιτηριάκι παίζει;
Βλακ χούμορ...
There is a Dude in town
flessanto (13-12-23)
Εντάξει, με τους Μακαμπήδοι δεν ήταν παρθενιά... είχαμε δώσει και προηγουμένως κώλο....
There is a Dude in town
Μια καλή αρχή θα ήταν ο Ρέτσος να ζεστάνει τον πάγκο και να παίξουμε με ΔΥΟ ανασταλτικούς μέσους. Έχω φάει φρίκη με την αμυντική μας λειτουργία και κάθε αντίπαλος μου φαίνεται Ρεάλ. (Καλύτερα στην πρώτη γραμμή στο Ντονέσκ, παρά προπονητής του Ολυμπιακού αυτόν το καιρό...)
flessanto (13-12-23)
τελεια αυτο ακριβως που χρειαζομαστε,ολα για εμας γινονται,μας βολευει ολο αυτο,μηπως ο μαρινακης ειναι οντως ο πρωθυπουργος της χωρας τελικα?![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
flessanto (13-12-23)
—John Lennon
Εν τω μεταξύ γιατί γίνεται μόνο το δικό μας κεκλεισμένων, χωρίς τιμωρία από την Uefa και για επεισόδια σε αγώνα... βόλλευ κανείς δεν έχει καταλάβει. Και το παρουσιάζουν όλοι σαν φυσιολογικό. Μόνο στο Ελλαδιστάν αυτά.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (12-12-23), Paneas (13-12-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (13-12-23)
—John Lennon
Καλύτερα έτσι..Αν γινόταν με κόσμο και εφόσον θα υπήρχαν και φιλοξενούμενοι θα ήταν αναγκαστική και η παρουσία των ΜΑΤ..Θεωρώ δεδομένο οτι οι ματατζήδες θα μας την είχαν στημένη με αποτέλεσμα να γίνει καμιά μαλακία εντός γηπέδου και να φάμε κανά γαμήσι απο την ΟΥΕΦΑ όλο δικό μας.
flessanto (14-12-23)
Από ότι θυμάμαι η τομπολα είχε βγάλει ανακοίνωση ότι θα μπουν δικοί της ή δε θα κατέβει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν δεν κατεβει το παιρνουμε 3-0 στα χαρτια η για μας δε μετραει αυτο?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αν δεν κατέβει θα τιμωρηθούμε εμείς και θα περάσει και η κούλα με ήττα στο Άμστερνταμ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (14-12-23), flessanto (14-12-23), Nikolaos_Kokkinos (14-12-23), panahs7 (14-12-23)
Γενικά είναι τελείως κουλό και πιθανότατα άξιο επιπτώσεων αν απαγορευτεί η είσοδος στους οπαδούς τους. Δεν είναι υπεύθυνοι για κανενός είδους επεισόδια όπως και η δική μας ομάδα δεν είναι υπεύθυνη όσον αφορά στις διοργανώσεις της uefa φέτος. Θα έπρεπε για να απαγορευτεί η είσοδος να είναι απόφαση της uefa και όχι του ανώτατου ηγέτη.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks