maniak7 (28-11-23), pirateeeeeee (28-11-23)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Σέρβος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Το who is whο
Γεννήθηκε: 15/04/2000
Υπηκοότητα: Σερβία
Ύψος: 2.11
Θέση: Σέντερ/Φόργουορντ
Προηγούμενες ομάδες:
Gonzaga (2018-20)
Mega Basket (2020–2021)
Anadolu Efes (2021–2022)
Crvena zvezda (2022–2023)
Philadelphia 76ers (2023)
Sacramento Kings (2023)
Οι περσινοί αριθμοί του...
Φέτος στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε μόλις 3 παιχνίδια, ένα με τους Σίξερς και δύο με τους Κινγκς, από τους οποίους αποκτήθηκε μέσω ανταλλαγής με τους Κλίπερς. Τη σεζόν 2022-23 ήταν μέλος του Ερυθρού Αστέρα. Στην Ευρωλίγκα σε συνολικά 34 αγώνες είχε μέσο όρο 10.7 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 0.7 κοψίματα. Στην ΑΒΑ είχε 11.1 πόντους, 5.2 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 0.8 κλεψίματα.
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ
Διασυλλογικές
Πρωταθλητής Ευρωλίγκας (2021-2022)
Πρωταθλητής Σερβίας (2022-23)
Κυπελλούχος Τουρκίας (2021-22)
Κυπελούχος Σερβίας (2022-23)
Ατομικές
MVP ΑΒΑ (2020-21)
Εθνικές Ομάδες
Ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ (2023)
Χρυσό μετάλλιο στο U18 Ευρωμπάσκετ (2017, 2018)
maniak7 (28-11-23), pirateeeeeee (28-11-23)
Εντάξει είμαστε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παίκτες του μπάσκετ, δεν ακουμπάτε, πάντως... 7 ώρες έπρεπε να περάσουν από την ανακοίνωση και αν δεν υπήρχε ο Στάθης, ακόμα συγχαρητήρια στο θέμα των μεταγραφών και της Ευρωλίγκα θα δίνατε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
πηξαμε στους αποκλειστικα ποδοσφαιρικους εδω μεσα. και το αλλο το παιδι ο kite26 εξαφανιστηκε. Γραφει μονο στο basketforum.
Fuck no politica
Για να είμαστε δίκαιοι, σαν τέτοιο ξεκίνησε - όταν ξεκίνησε το φόρουμ με Όβτσινα και Νοορντγκαρντ ήμασταν στο μπάσκετ και τρώγαμε τρίποντο σε αιφνιδιασμό που προοριζόταν για προσπάθεια alley-oop καρφώματος.
redbaron (28-11-23)
Λεσόρ vs. Πετρούσεφ: Όταν ο ένας ζήτησε δημόσια συγγνώμη κι ο άλλος κατέθεσε στην αστυνομία
Πριν έρθει η ώρα για το επόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και στον [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ], ο Ματίας Λεσόρ κι ο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] είχαν τα σερβικά ντέρμπι αιωνίων για να τα λένε από κοντά. Ο μεν ήταν παίκτης της [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] από το 2021 μέχρι το 2023 κι ο δε του Ερυθρού Αστέρα από το 2022 μέχρι το 2023. Σε ένα από αυτά τα ντέρμπι είχαν κάτι περισσότερο να πουν ο ένας στον άλλον.
Ένα δυνατό σκριν του Φίλιπ Πετρούσεφ, που είχε βρει τον Ματίας Λεσόρ πεσμένο στο έδαφος, έμελλε να είναι η αφορμή για θερμό επεισόδιο στο τέλος της τότε νίκη της [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] (92-81 @ ABA Liga) στη Stark Arena (13/3/23) του Βελιγραδίου. Ακριβώς με το τέλος του παιχνιδιού ο 28χρονος Γάλλος σέντερ έψαξε αμέσως τον 23χρονο Σέρβο PF/C και τον χτύπησε δις. Οι ψυχραιμότεροι πρόλαβαν να τους χωρίσουν και κυρίως να συγκρατήσουν τον μαινόμενο Ματίας Λεσόρ, που χρειάστηκε να απολογηθεί δημοσίως για τη συμπεριφορά του μέσω γραπτής δήλωσης, στην οποία κατηγορούσε τον Φίλιπ Πετρούσεφ για εσκεμμένο χτύπημα σε εκείνο το σκριν. "Δεν ήταν επίθεση, αλλά αντίδραση" , ανέφερε μεταξύ άλλων.
Aς ερθει με φορα ο κοτσιδακιας
Τούτο είναι καλό πράμα, άγουρο κομμάτι αλλά καλό. Με ελατήρια στα πόδια, νευρικός που ξεπερνά το νηστίσιμο του πράγματος, είναι καλός. Τοπ επίπεδο για δύο χρόνατα και 25 βουρ για νούμπα, ευγενική χορηγία του σκακιστή. Ετσι έχει το πλάνο. Αν δε δουλέψει, κακό του κεφαλιού του.
There is a Dude in town
Εθεάθη προ ολίγου στη Γλυφάδα στην Ακτή του ήλιου. Καλορίζικος
Faithful (26-12-23)
Μλκα δεν μπορώ να καταλάβω το Καλαμάκι γιατί το λέτε Γλυφάδα αλλά οκ.
chainsaw (26-12-23), Faithful (26-12-23), Nikolaos_Kokkinos (26-12-23)
Χαχαχα!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (27-12-23)
Τί αλοιφή να έχει;
Nikolaos_Kokkinos (27-12-23)
Bookmarks