Ότι και να γίνει ξεκινάει ο ιμπορα. Πως να είμαστε;
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γεια σας! Πως ειστε σημερα?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ότι και να γίνει ξεκινάει ο ιμπορα. Πως να είμαστε;
Στάλθηκε από το PPA-LX2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά ρε Αντώνη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (29-11-23)
Θελω να σκεφτεστε θετικα, ηρθε η ωρα για ενα εκκωφαντικο διπλο στην Ευρωπη μου φαινετε.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Είδα τον μέγιστο τον Ιμπόρα με το θηρίο τον Παναιτωλικό και......... θα φταίει ο Νικόλαος ο Κόκκινος {ή ο Βοσκός}που χάσαμε επειδή άνοιξε θέμα?
Τέσπα αν φοβάστε με την Τοπολα αφήστε πάνω μου την ευθύνη. Θα ανοίξω εγώ νήμα.
Αύριο διπλό αλλιώς θα μιλάμε για αποτυχημένη χρονιά στην Ευρώπη. Εκτος αν πάμε τουλάχιστον 8 στο Κονφερνς.
Αστείο είναι να μην μπορούμε να περάσουμε ούτε τα Σφυριά και ούτε το Μελανο Δρυμο και να θέλει η διοίκηση και ο κόσμο να μπούμε ομίλους Τσου Λου.
Υστερόγραφο Η Αντβερπ που απ΄ςκλεισε με 2 νίκες την αεκ είναι το ανέκδοτο του φετινού Τσαμπιον λιγκ.
flessanto (29-11-23), Nikolaos_Kokkinos (29-11-23)
Αυτό λέω και εγώ, αλλά ο πιλότος κοιτάει να φτιάξει κλίμα και να ξεχάσουμε ότι σκοτώθηκε να το ανοίξει...
Θα τους γαμησουμε 1-3 θα ερθει
Επιβαρύνεις περισσότερο τη θέση σου.
flessanto (29-11-23)
flessanto (29-11-23)
Κάποια στιγμή οφείλουμε να ξεκολλήσουμε από τη μετριότητα!
Ακόμα και η εθνική μας μετά από χρόνια στην ανυποληψία ξεκόλλησε και πήρε ένα euro! Και αποτέλεσε και αφετηρία να είναι για μια δεκαετία στον αφρό!
Ας ελπίσουμε διπλό αύριο στο Φράιμπουργκ άλλωστε εφέτος οι Γερμανοί δεν είναι καλύτεροι από πέρυσι!
Ούτε τις ακαδημίες αξιοποιούμε!
Σαν να βαριούνται να ασχοληθούν σοβαρά με την ομάδα! Για αυτό πήρανε τη ΡΙΟ Αβε για να…. ξεχαρμανιάσουν;
flessanto (29-11-23)
Κ μενα με εκνευριζει η αισθητικη του μετριου
flessanto (29-11-23), Nikolaos_Kokkinos (29-11-23)
Du3lisT (29-11-23)
πολυ ανετα θα χασουμε. αυτη η ομαδα δεν μας παει, ειναι γρηγορη και αποτελεσματικη (βλεπε παοκ , βεβαια αυτος ειχε εκλαμψη αλλα επαιξε σ'αυτο το στυλ). ελπιζω να μην ξενερωνω, αλλα εχω σταματησει να ελπιζω και αυτη τη χρονια στην ευρωπη, η κατρακυλα ειναι πολυετης και πλεον εχουμε πεσει πολλα επιπεδα. αν δειτε τους 3ους των ομιλων ειναι μετριοτατες ομαδες, οι καπως καλες ειναι τουλαχιστον δευτερες. οποτε ειμαστε κατω του μετριου στην ευρωπη, καμια σχεση με το παρελθον. στα ιδια ειναι και οι αλλοι δυο (παο και αεκ) ,αλλα τουλαχιστον αυτοι ανεβηκαν απο το μηδεν στο κατω του μετριου.
Εντάξει αποτυχία θα είναι αν μας αποκλείσουν οι Σέρβοι της Τοπαλα.
Αλλά ΕΜΕΙΣ πρέπει να έχουμε σαν μέλη της ομάδας κάποιες απαιτήσεις.
Αλλιώς η ομάδα θα μείνει στάσιμη και μέτρια. Δεν πάει άλλο.
Χρόνια τώρα έχουμε συνηθίσει σε αποτυχίες στην Ευρώπη και πάντα οι διοικήσεις μέσω των πληρωμένων κονδυλοφορων βρίσκουν άφθονες φτηνές δικαιολογίες . Τη μια φορά φταίει που δεν έχουμε αμυντικό της προκοπής{που ισχύει σχεδόν πάντα και δεν έχουν κάνει τίποτα για να το διορθώσουν } την άλλη φταίει η ατυχία που μας συντροφεύει μόνιμα , την αλλη ο αέρας , άλλη η διαιτησία άλλη στιγμή το κρύο και αρκετές φορές η ΟΥΕΦΑ. Φτάνει πια.
Και ξέρεις η πλάκα είναι άνετα θα μπορούσαμε σε αυτό τον όμιλο να είμαστε πρώτοι.Ανετα. Αν μπορείς δες τα στιγμιότυπα των αγώνων μας εφέτος στην Ευρώπη. Απο έλλειψη συγκεντρώσεων και φτηνά λάθη έχουμε φάει σχεδόν όλα τα κρίσιμα γκολ.
Πώς γίνεται να έχουμε συνηθίσει στις αποτυχίες και να είχαμε τον μεγαλύτερο συντελεστή στα προκριματικά; Αν αφαιρέσουμε την περσινή σεζόν, παίζουμε ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ και τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη και μάλιστα χωρίς Κόνφερενς (φέτος θα γίνει 1η φορά).
Για θυμίστε μου λίγο πότε ήμασταν συνηθισμένοι σε προκρίσεις για να το λέμε αποτυχία; Που είχε γίνει meme ο αποκλεισμός και αν παίζαμε με κοντομάνικα τη νέα χρονιά κάναμε πάρτι. Και φτάσαμε κιόλας να λέμε ότι χαμηλώνουμε και τον πήχη αν δεν ζητάμε προκρίσεις απέναντι σε ομάδες Μπουντεσλίγκα και Πρέμιερ. Ηρεμήστε λίγο.
Επιτυχία για μένα είναι να έχουμε σηκώσει μια κούπα η έστω έναν τελικό!
Το είπε και ο Καραμπε άσχετα αν τα έλεγε για λαϊκή κατανάλωση!
Αυτός πρέπει ο στόχος του Θρύλου.
Νίκες μεγάλες έχουμε πετύχει!
Γιούβε Γιουναιντετ Ατλετικι Μ προκρίσεις επι Άρσεναλ Αϊντχόβεν Άγιαξ μεγάλες στιγμές αλλά κανέναν τίτλο ρε γαμωτο μου.
Μόνο η εθνική μας χάρη και στη σοβαρότητα και μεθοδικότητα του Ότο είχε επιτυχία!
Καπόιες άλλες ομάδες κάνανε καλή προσπάθεια με ανάλογο η και μικρότερο μπατζετ από τον Ολυμπιακό όπως η Ρέιντζερ, Σέλτικ Φέγενορντ φτάνοντας τουλάχιστον σε κάποιο τελικό !
Εμείς τι; Τελευταία καλή πορεία στους 8 το 1999! Άντε και κάποιες προκρίσεις μπόλικες αρκετεσ στους 16 Τσάμπιονς λιγκ και Γιουρόπα ! Αλλά ρε γαμωτο μου 0 Ευρωπαικούς τίτλους. Αν κάποιοι είστε ευχαριστημένοι τότε ……
Bookmarks