Το έχουμε πάρει πολύ αψήφιστα το παιχνιδάκι με τους Πατρινούς...
Δεν ξέρω με ποιόν παίζουμε, ούτε πώς θα γίνει, απλά, το ανοίγω να μην μου γράφετε όπου βρείτε..
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πολυ σπαστική η περιγραφή χτες στον ΣκΑΙ. Σήμερα περιμένω να είναι ακόμα χειρότερη. Ο αδερφός του Λαλάκη έκανε παράπονα για τη διαιτησία απ ότι βλέπω.
Έβαλαν να μας σφυρίξει σήμερα τον Καρπάνο που ειχε δωσει πέρυσι στους τελικους από το πουθενα 2 τεχνικές ποινές στον Γουοκαπ, αν θυμάστε.
Την Τσαρούχα την έβαλαν να σφυρίξει μπάσκετ γυναικών. Ημαρτον.
Ο Γκος τραυματίζεται και όταν κλάνει;
chainsaw (18-02-24)
Θα πω βέβαια, ότι η Τσαρούχα έχει κάνει ροντέο μερικά ανύποπτα παιχνίδια, σχεδόν διαδικαστικά, με τραβηγμένες αποφάσεις για πειθαρχικά θέματα και όχι για αγωνιστικά και για αυτά έπρεπε να έχει επαναξιολογηθεί η επάρκειά της από πέρυσι...
Paneas (18-02-24)
H κυρια δε σφυριζει υπερ του ΠΑΟ παντως στα ντερμπυ και δεν την θελουν. Τουλαχιστον μεχρι προσφατως. Αυτο μου αρκει. Αν και οπως εχουμε πει, με τις καταλληλες εντολες και την καταλληλη πιεση, ο οποισδηποτε διαιτητης μπορει να κανει χάρες προς πασα κατευθυνση. Δεν εχει να κανει με προσωπα.
Ναι ρε Μάνο, αλλά αν της πατήσεις το παραμικρό μπινελίκι, θα φύγει στα αποδυτήρια και όταν όλο το γήπεδο βρίζει μάνες, παιδιά και λοιπούς ζώντες και τεθνεώτες συγγενείς παικτών και προπονητών το παίζει ανήξερη. Ποιός έχει σεξιστική και καταχρηστική συμπεριφορά;
chainsaw (18-02-24)
Επίσης δεν υπάρχει θέμα διαιτησίας αφού οι δικοί μας συμφώνησαν:
"Ο κανονισμός προβλέπει κλήρωση ανάμεσα σε πέντε διαιτητές, ωστόσο τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός αποδέχτηκαν την τριάδα που πρότεινε η ΚΕΔ και έτσι δεν έγινε καν κλήρωση."
από γαζέτα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τρέξανε να υπογράψουν πρώτο πρώτο έναν ΓΥΑΛΙΝΟ παίχτη
Να πάει να γαμηθει ο μαλακας , παίζει 2 ματς και χάνει 5 στα τσακιδια το καλοκαίρι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάντως λεγεται οτι θα μπορούσαν να ρισκάρουν και να τον βάλουν να παίξει σήμερα. Ολόκληρος τίτλος κρινεται. Οι εξετάσεις του ήταν καθαρές
Έρχεται ο δπτζ άρα ο τίτλος είναι δοσμενος
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τίποτα δεν άλλαξε
ολη η 13 μέσα κ οι δικοί μας απέξω
Έχει γεμίσει το γήπεδο βαζέλια και το στράκι που μεταδίδει λέει "πολύ ωραία ατμόσφαιρα".
Ουφ. Καλά είναι ο Ησαΐας
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ολο το ματς ειναι η επιθεση μας. Να μην δωσουμε αιφνιδιασμους στο βαζελο σιγουρα. Η αμυνα παει καλα, ειδικα πανω στον Ναν.
Α ρε μουνοπανα. Σας ποανει πολυ ο Γιωργαρος
Τι φαση με την μεταδοση; Εδωσε δανεικα τα αρδακια του σπορ φμ ο Αλαφουζος; Απο θυγατρικη σε θυγατρικη του ομιλου δηλαδη
Bookmarks