Μάζεψε Σίμκα και Γκος και περίμενε να στρώσεις ρόστερ. Πρώτοι - πρώτοι τραυματίστηκαν στη χρονιά μαζί με τον Μακ Κίσσικ και έπρεπε όσοι είχαν και υποχρεώσεις με τις Εθνικές, να καλύψουν τα κενά τους. Ε, ναι, δεν έχουμε τα 5άρια που μας αξίζουν.
Τα χαλια στην περιφερεια εχουν χιλιοειπωθει. Θελουμε ενα παικτη σε καθε θεση απο το 1 εως το 3. Οκ. Σε γενικες γραμμες μιας και δεν υπαρχει πλεον ο διαχωρισμος στις θεσεις.
Μια επισημανση εκανα απλως γιατι το συγκεκριμενο ζητημα δεν εχει αναδειχθει οσο θα επρεπε. Επανλαμβανω οτι τωρα που υπαρχει και ο Ραιτ, ειμαστε κατι παραπανω απο καλα στην φροντ λάιν. Το σχολιο αφορα το πως ξεκινησαμε περυσι την σεζον. Επισης η λογικη του να εχεις μοναδικη καβατζα ενα 4αρι για να καλυψει τρυπες στο 5, δημιουργει αλυσιδωτα προβληματα σε περιπτωση τραυματισμου οποιουδηποτε παικτη. Οπως εγινε στους τελικους δηλαδη.
Μάζεψε Σίμκα και Γκος και περίμενε να στρώσεις ρόστερ. Πρώτοι - πρώτοι τραυματίστηκαν στη χρονιά μαζί με τον Μακ Κίσσικ και έπρεπε όσοι είχαν και υποχρεώσεις με τις Εθνικές, να καλύψουν τα κενά τους. Ε, ναι, δεν έχουμε τα 5άρια που μας αξίζουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η Frontline είναι μια χαρά, backcourt είναι το πρόβλημα και το βλέπουμε όλοι και είμαι σίγουρος και ο Μπαρτζώκας. Όσο τράβαγε ο Πίτερς ήταν καλά αλλά με μόνο μια απειλή από την περιφέρεια δεν γίνεται δουλειά.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κι ομως ο Γκος δεν εχει βγαλει τραυματισμο εδω και 3 μηνες. Κατι σημαινει αυτο. Ειναι αλλη η φυση των τραυματισμων καθε παικτη. Ο Γκος εχει μυϊκή ευπαθεια που με καλη προπονηση και διαχειριση, καλυπτεται. Ετσι κι αλλιως πρεπει του χρονου να ειναι συμπληρωματικος. Δεν χωραει συζητηση.
Οι ψηλοι ειναι κατι θηρια που με την παραμικρη επιβαρυνση στα κοκκαλα και τις αρθρωσεις, θα βγαλουν καταγματα ή θα παθουν διαστρεμματα. Και φυσικα επειδη θα ειναι σιγουρα οι βασικες επιλογες, θα υπαρχει και μεγαλυτερη πιθανοτητα ζημιας. Τελοσπαντων. Το ξεχειλωσαμε το θεμα. Και ο ιδιος ο Μπαρτζωκας αναφερθηκε σε αυτο το ζητημα για τον Μιλουτινοφ.
οπως το πε ο Βοσκος. να δουμε μια φορα τον Μπαρτζωκα με ενα δυνατο μπατζετ?
αν το δουμε θα βρει τις λυσεις εκεινος. αλλιως θα εχουμε τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. λατερνα φτωχεια και φιλοτιμο
hang your demons
Και αν βρεθει με υψηλο μπατζετ ο κοουτς, δε θα παρει τα ευσημα απλως με προκρισεις. Θα πρεπει να στοχευσει στην κουπα.
τερμα οι προκρισεις και οι πορειες. εννοειται.δεν υπαρχουν πλεον αυτα.
ωστοσο εγω του δινω τα ευσημα για φετος με το ροστερ που ειχε φετος και τις ατυχιες.
Πρεπει και ο ιδιος να απαιτησει το μπατζετ. οι αλλοι ειναι σαν αυτους που κοιμουνται και θελουν φαπα για να ξυπνησουν.
hang your demons
chainsaw (15-06-24)
drizzt (15-06-24), giovanni#10 (15-06-24), redbaron (15-06-24)
Και αυτός και ο Κάναν, απέδειξαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι για την Βίρτους, για την Βιλερμπάν, την Άλμπα και μέχρι εκεί. Όταν τους χρειάζεσαι θα ευχόσουν να μην τους είχες τελικά.
Paneas (15-06-24)
Πρόταση για salary cap στη Basket League δίχως να ενημερωθούν Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σοβαρό θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Η ΑΕΚ έθεσε θέμα salary cap στη Basket League στέλνοντας έγγραφη πρόταση σε άλλες εννέα ομάδες, όχι όμως και σε Παναθηναϊκό - Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο κίνδυνος για τα τηλεοπτικά του πρωταθλήματος.
Salary cap και στην Stoiximan Basket League θέλουν ομάδες της κατηγορίας, με την ΑΕΚ να βάζει ως προϋπόθεση το ανώτατο μπάτζετ να βρίσκεται στα 8 εκατομμύρια euro.
Η ΑΕΚ έστειλε έγγραφο με την πρότασή της σε εννέα ομάδες της κορυφαίας τη τάξει κατηγορίας, δίχως να συμπεριλαμβάνονται στους παραλήπτες ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός.
Κάτι που έχει λογική, καθώς καμία ομάδα στην Stoiximan Basket League δεν μπορεί όχι να πιάσει, αλλά ούτε να πλησιάσει αυτό το νούμερο. Από την άλλη όμως, αυτό θα είναι ένα πολύ μικρό μπάτζετ για τα δεδομένα των αιωνίων που στοχεύουν στην κορυφή της Ευρώπης.
Βέβαια κοπιάροντας αυτό που θέλει να κάνει η EuroLeague, επιτρέπουν να υπάρχει μπάτζετ μεγαλύτερο των 8 εκατ. ευρώ, με την προϋπόθεση να υπάρχει φόρος πολυτελείας, που θα μοιράζεται στις υπόλοιπες ομάδες.
Αν συγκεντρωθούν οι απαραίτητες υπογραφές, τότε θα κατατεθεί πρόταση στον ΕΣΑΚΕ για περάσει το θέμα του Salary Cap.
Πάντως στο έγγραφο δεν υπάρχει αναφορά για μίνιμουμ μπάτζετ, αλλά μόνο για το μάξιμουμ.
Οπως και να έχει, η κίνηση αυτή που έγινε δίχως να συμπεριληφθούν και να ενημερωθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, μπορεί να προκαλέσει σοβαρό ζήτημα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα και την κεντρική διαχείριση.
Διότι όλες οι ΚΑΕ πήγαιναν μαζί για να πάρουν χρήματα από τα κανάλια και ίσως αυτή η κίνηση από την πλευρά κάποιων άλλων ομάδων της Basket League, να φέρει διάσπαση και η κάθε μία να συζητήσει μόνη της για τη συμφωνία της επόμενης σεζόν.
Χαχχαχα τι λένε ρε οι κλόουν; Δηλαδή θα έχουμε μπάτζετ 15-20 μύρια στην Ευρωλίγκα και θα βάζουμε στο πρωτάθλημα ρόστερ των 8 μυριων;
Μπα, δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Για την ακρίβεια, ο κύριος μπαναγγελόπουλος θέλει να τσεπώνει κανένα φράγκο από τον φόρο πολυτελείας για να καλύπτει καμία τρύπα.
Ο βαζελος προωθει Φασουλα ( μαζι με Μπουρουση) για την προεδρια της ΕΟΚ. Γελανε και τα τσιμεντα
Bookmarks