Χωρίς τους τραυματίες Μήτογλου και Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός στον ημιτελικό.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
O Τρακης θα δει τον αγαπημένο του Μαντζουκα να αγωνίζεται λογω των απουσιων. Κάτι είναι κι αυτο
Γόνατο ο Παπαπέτρου και γάμπα ο Ντόπογλου
Πολύ νωρίς για τραυματισμούς. Λέτε να παίζει ντόπα?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Είναι τέρμα ξενερωτικο που πρέπει να μεινει εκτός παίχτης μας
Εκτός σούπερ καπ ο Σάκ![]()
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι μπορεί ν αλλάξει απλά λέω γενικά είναι μαλακια να μη μπορείς να έχεις πλήρες ροστερ
Εκτός ημιτελικού ο Πολωνός
Εύκολη νίκη, όχι με καμία σπουδαία εμφάνιση. 20 πόντοι, σχετικά στο ρελαντί. Αύριο τα σπουδαία
33-38 κερδανε οι πουτανας γιοι στο ημίχρονο τα μπαοκια. 0% στο 3π ο ΠΑΟΚ
Έγινε η ανατροπή. Εκτος δωδεκάδες ο Γουίλιαμς Γκος, γεννάει η γυναίκα του. Εντός ο Μακκισικ. Ελπίζω να μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά.
Αν φορτωθεί με φάουλ ο Γουοκαπ, την πατήσαμε.
Διθυράμβοι από τους ΑΡΔ για τις ασσιστ του Κωστάκη. Λες και δεν τα εκανε αυτά στο ελληνικο πρωταθλημα καθε βδομάδα όταν ήταν στον Ολυμπιακό.
Έχω αγχωθει
Bookmarks