andreask (22-09-23)
Επίσης, πόσο μπουρδελα εκεί στην 7 ρε μαλακες. Λες και παίζαμε σε μοναστήρι ήταν το ματς
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
andreask (22-09-23)
Πριν 3 μηνες ελεγα αφου δεν εχουμε καλυτερο ας παίζει ο Μασουρας
Εκει ειχαμε καταντησει να κρεμομαστε απο τον Μασουρα
Καλος παιχτης αλλα οχι πια για να ξεκιναει 11αδα
Μια πολυ καλη αλλαγη στο 60ο λεπτο κ μεχρι εκει
Γιατι ρε ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΣΟΥΡΑ δεν το εχεις το τετατετ ουτε με πεθαμενο ασβο απεναντι σου
Επισης ο ΜΠΙΕΛΑΣ πρεπει να γινει παιχτης μονο για το SUBUTEO ο γαμημενος του κερατα
ΦΡΕΙΡΕ αν δεν βελτιωθει ειναι πηγη κινδυνου μαζι με τον ΡΕΤΣΟ κιολας που θυμηθηκε τον παλιο του εαυτο την εχουμε γαμησει αν συνεχισουν ετσι
Εχουμε να δουμε αμυντικο της προκοπης απο τον ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ρε πουστη μου (με εξαιρεση τον ΣΕΜΕΔΟ για ενα εξαμηνο που ηταν καλος)
Αποτην μεση και μπροστα δεν νομιζω οτι ειμαστε ασχημοι κ θα βελτιωθουμε
Με λιγα λογια οταν παζει η ομαδα με ΜΠΙΕΛ ΜΑΣΟΥΡΑ ειμαστε μειον 2 παιχτες
Και αν συνδιαστει με την αμυνα χωνι ειναι κοκτειλ ασχημο
redbaron (22-09-23)
Παρόμοια προβλήματα είχαμε την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν του Μαρτίνς μέχρι να μπουν οι μεταγραφες. Δυστυχώς όταν αλλάζεις όλο το ροστερ, θα υπάρξουν κενά. Δεν το αποφεύγεις αυτό. Αφενος δε γινεται να πιασουν ολες οι μεταγραφες, αφετερου καπιιοι παικτες χριεαζοντος χρονο μεχρι να κανουν το step up. Τότε είχαμε Βουκοβιτς, Γκερερο. Ο βαζελος πέρυσι πάλευε ολη τη σεζον με 4 χαφ
Περα απ τα υπολοιπα φαση ειχε το γεγονος να ερχεται το τάπερ Σνικ λιγο μετα την έναρξη εννοειται τσαμπανταν με το συρφετό και να τρωει ακυρο απ το σεκιουριτά να κατσει εκει που ηθελε....βρήκε βεβαια μετα πιο κει ο τζαμπατζής και βολεύτηκε αλλα το ακυρο απ το σεκιουριτά στον γλίτσα ηταν επικό οσο και να τον παρακαλούσε....μαγκας...
Χαίρονται όλοι σήμερα που χάσαμε εμείς και κέρδισαν όλοι αυτοί. Γαμω τις μανάδες τους σε παρτουζα.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Εγώ το γουστάρω πολύ αυτό!
Θέλω να δείχνουν συνέχεια τι κόμπλεξ έχουν, πόσο τους έχει ανοίξει την κωλάρα ο Θρύλος εδώ και δεκαετίες, να μας βλέπουν στους εφιάλτες τους.
Φιλίες δεν θέλω με κανέναν τους ποτέ και πάντα θα τους εύχομαι τα χειρότερα. Στην Ευρώπη πχ, θέλω να χάνουν με όσα περισσότερα γκολ γίνεται. Τις ευαισθησίες περί "κατάταξης UEFA" και "είμαστε όλοι Έλληνες" τις γράφω στα @@ μου.
Pireotis7 (22-09-23)
Ε, αφού περιμένουμε τον Μασούρα να ξεπεράσει την κρίση πανικού που τον πιάνει τα τελευταία τρία χρόνια στα Ευρωπαϊκά και η μπάλα στις κρίσιμες φάσεις πάει μόνο πάνω του, θα καθόμαστε να τα ακούμε...
Ο ένας γλίστρησε, έπιασε οξύ και αργό φάλτσο το σουτ του και ο τερματοφύλακας έπεσε να το πιάσει με το πόδι, ο άλλος πιάνει πλασέ που δεν περνάει ούτε για πάσα και το κολλάει γιατί ο τερματοφύλακας έπαιζε όταν εγώ ήμουν φοιτητής, ο τελευταίος πλασάρει, πετυχαίνει τον τερματοφύλακα και η μπάλα πάει μέσα, επειδή κόντραρε πάλι στο πόδι του και πήγε προς τα μέσα...
Και ο Μασούρας σε ένα σκασμό φάσεις δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι η μπάλα του ήρθε και συνεχίζει να του έρχεται...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Paneas (22-09-23)
Κότες, ψεύτες και φλώροι. Τι ουσία έχει να δηλώνεις οπαδός, αν δε χαίρεσαι για την ήττα του αντιπάλου και τη νίκη της ομάδας σου; Ηλίθιοι Έλληνες. Δεν έχω ακούσει ποτέ οπαδό της Γιουνάιτεντ, να χαιρεται που παίρνει η Σίτυ Τσου Λου ή οπαδό της Ρεάλ για την Μπαρτσελόνα ή το αντίστροφο. Έλληνες, λαρτζ και πολιτισμένοι!
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται που λέει και ο σοφός λαός.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (22-09-23)
Εντωμεταξύ είχαν μια καραμέλα οι βάζελοι όταν ήταν στα πολύ κάτω τους ότι «θέλεις δυνατό Παναθηναϊκό για να είσαι κι εσύ ανταγωνιστικός». Γ εθνική ρε μαλακες και εξαφάνιση αν γίνεται. Δηλαδή δεν είχε γελιο όταν η κουλα επαιζε με τριγλία ραφήνας; Όταν σήκωνε περήφανα το «κύπελλο γ εθνικής» θεσμό που δημιουργήθηκε τυχαία όταν η κουλα έπεσε γ εθνική; Για να έχει άλλο ένα τίτλο στο παλμαρέ της;
Ρε σεις φανταστείτε μόνο ότι έβλεπα ένα tik tok, που και καλά έδειχνε τα αποτελέσματα που μόνο εμείς χάσαμε και μια δήλωση του Βαγγέλα πριν 13 χρόνια ξέρω εγώ που έλεγε ότι μονο ο Ολυμπιακός φέρνει βαθμούς κτλ. και καλά για να ειρωνευτεί.
Ρε σκεφτείτε μόνο, για το πόσο ΠΟΝΟ τους έχουμε προκαλέσει!!!!
Γουστάρω φουλ!!!
Paneas (22-09-23)
Η διαφορά μας είναι οτι οι άλλοι χάρηκαν που κέρδισαν όλοι μαζί και χάσαμε ΜΟΝΟ εμείς.Ενώ εμείς θέλουμε να κερδίζουμε και να χάνουν όλοι οι υπόλοιποι.
Επειδή ακούω παπαριές ότι φταίει ο Πασχαλάκης στο 1ο γκολ, χωρίς καμιά ιδέα για την θέση, πάμε λίγο να τελειώνει το παραμύθι.
Τη στιγμή που καταλαβαίνει μαζί με τον αντίπαλο το λάθος, έχει απόσταση άνω των 10 μέτρων. Αντιθέτως, ο αντίπαλος έχει πάρει ήδη την κατοχή, όντας στα 2-3 μέτρα. Εδώ η απόφαση για τον τερματοφύλακα είναι 1 κλάσμα του δευτερολέπτου. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ επιχείρημα που μπορεί να υπάρξει, είναι γιατί δεν πήγε να πέσει στα πόδια του.
Αν γινόταν αυτό, αφήνει την εστία άδεια και ο αντίπαλος μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ να τραβηχτεί στο πλάι ή να τον περάσει με τόσο γήπεδο και μετά θα λέγαμε "που πας ρε Πασχαλάκη". Η θέση που παίρνει και μάλιστα σε τόσο ακραία μικρό χρόνο αντίδρασης, είναι η καλύτερη δυνατή που μπορεί, ώστε να σταθεί ανάμεσα στην εστία και τον αντίπαλο και να του μειώσει το πλάτος εκτέλεσης. Από εκεί και μετά είναι θέμα ικανοτήτων του εκτελεστή.
Σε τέτοιο λάθος, είναι ΕΛΑΧΙΣΤΑ αυτά που μπορεί να κάνει ο τερματοφύλακας. Για να μη μιλήσω για το σημείο που διαλέγει να τη γυρίσει ο μαλάκας ο Φρέιρε, αντί για το πλάι εκτός γωνίας τέρματος, ούτως ώστε στη χειρότερη να προλάβει ο Πασχαλάκης και να την βγάλει έξω.
drizzt (22-09-23)
Bookmarks