flessanto (21-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-23), mick7 (21-09-23)
δεν με νοιαζει κανενα αλλο ματς στη σεζον, αυτα τα μουνοπανα να κερδισουν και μετα να πανε να λιντσαρουν τον διατητη γαμω το σπιτακι του και ας μας αποβαλουν απο την ευρωπη 5 χρονια. Μουνοσκηλο γαμημενο
flessanto (21-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-23), mick7 (21-09-23)
Αφού το φάρδος το έχουν μαζέψει όλο οι πουτάνας γιοι. Εμάς μια ζωή μας φτύνει. Αίμα θέλει για να κερδίζουμε κάτι.
Gtakis (21-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-23)
δραμα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε γαμωτο τους έχουμε ακόμα και έτσι, λίγο νεύρο στην άμυνα μόνο, μην τρέμουν τα πόδια σας ρε
Ηταν βεβαιο οτι ο αγραφος νομος του ποδοσφαιρου θα ασελγουσε εις βαρος μας την στιγμη που χασανε το αχαστο στο 5. Τωρα ελπιζω να εκτονωθηκε αλλα δεν το βλεπω, ολο μυριζει γκολ οποτε πλησιαζουν την περιοχη μας
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η επίθεση με την άμυνα είναι ασύνδετες, δεν υπάρχει κέντρο πάλι.
chainsaw (21-09-23)
Να πεθάνει ο βαρ και η οικογένεια του ολη
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-23), mick7 (21-09-23)
Μπορεί να παιξει ο Αλέξανδροπουλος;
Βγάλτο έξω το μαλακιστήρι τον Φρέιρε γαμώ το σπιτάκι του σήμερα.
μπηκε ο ιμπορα και γυρνανε την μπαλα στο κεντρο και ψαχνω που στον πουτσο ειναι ο ιμπορα........τρυπα......ξαφνικα φανηκε στο πλανο λες και ερχοτανε απο τερατοφυλακας στο κεντρο
Και εδώ φαίνεται αυτό που φωνάζω ένα μήνα τώρα. Η ομάδα είχε ανάγκη από μεταγραφή 6αρι.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πολύ κακό διάβασμα του Μαρτίνεθ στους Γερμανούς.
flessanto (21-09-23)
ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ ΑΝΤΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ ΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
flessanto (21-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-23)
Σας κατουραει ο κάμπιας με γκολααρα πάλι
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
γαμηστε τους τωρα. ασαλειωτα ΚΑΙ ΣΤΡΑΠΟΝ ΣΤΟΝ ΡΕΦ
mick7 (21-09-23)
παμε γαμω την πουτανα μου
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Γκολ γαμώ τη Μέρκελ.
Πουτάνα Ολλανδέ στον πάτο σου μουνόπανο. Όλο μέσα το καυλί του Ελ Κααμπί. Γαμώσπιτε.
flessanto (21-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-09-23), mick7 (21-09-23), tzinos (21-09-23)
Bookmarks