flessanto (20-09-23)
Η περσινή εντεκάδα, στο ματς με την Φράιμπουργκ ήταν: Βατσλικ, Βρσάλικο, Σισέ, Μπα, Ρέτσος, Εμβιλα, Μπουχαλακης, Μασούρας, Μπίελ, Μπόουλερ και Ουί Τζο!
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (20-09-23)
Να' χαμε και φετος 6-7 τετοιους!!!!
flessanto (20-09-23)
Kαλησπέρεν.
flessanto (20-09-23)
Πάμε, πρόβλεψη:
Πασχαλάκης,
Ορτέγκα, Φρέιρε, Ρέτσος, Ροντινέι,
Έσε, Μαντί, Ιμπόρα,
Φορτούνης, Μασούρας,
Κάμπιας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουν αλλά αυτή τη φορά θα τον κάψουμε τον Μελανο Δρυμό.
Ελπίζω ενα 2-0{στη χειρότερη ενα 2-1}
Μας βρήκανε μπόσικους πέρυσι αλλά εφέτος η ..... μουσική θα είναι διαφορετική.
Ασε που η κουράδα το σδνα βγήκε το πρωί κλαίγοντας με άρθρο 0-1-10 που έχουμε στα τελευταία ματς με Γερμανούς.
Ξεχνά να αμαφέρει τις μπόλικες κηδείες των άλλων αλλόθρησκων εκ,παο κ.α τσίρκων στην Ευρώπη.
Οπότε απόψε 1 ημίχρονο ; τελικό το έχουμε στάνταρ.
flessanto (21-09-23)
Με τη χειρότερη Μπάγερν των τελευταίων ετών και την φουκαριάρα την Άιντραχτ, που μόνο σε εμάς μπορούσαν να κάνουν τους μάγκες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Guten tag
Πασχαλάκης,
Ροντινέι, Φρέιρε, Ρέτσος, Κινι
Έσε, Μαντί,
Μπιελ (Ποντενσε μετα) , Φορτούνης, Μασούρας,
Κααμπι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (21-09-23)
Αυτο νομιζω εννοει ο Βοσκοτοπης. Οτι ετσι εγραφε το sdna.
flessanto (21-09-23)
Δεν ήμασταν όλοι από πάντα εδώ: Θα μάθει ο άνθρωπος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (21-09-23), flessanto (21-09-23), giovanni#10 (21-09-23), Nikolaos_Kokkinos (21-09-23)
Εν τω μεταξύ οι κόρακες είναι Ολλανδοί, τα ξαδέρφια των Γερμανών. Ακριβώς όπως και πέρσι που το VAR πήγε για καφέ και δεν είδε την κόκκινη. ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ.
flessanto (21-09-23)
Το παιχνίδι απόψε είναι πολύ δύσκολο, προφανώς το πιο δύσκολο που έχουμε δώσει φέτος γιατί παίζουμε με μια δυνατή ομάδα και εμείς έχουμε δρόμο μέχρι να μονταριστούμε. Η ομάδα μέχρι σήμερα κατάφερε να κερδίσει χρόνο μέχρι να βελτιωθεί αφού πέτυχε σε σχεδόν απόλυτο βαθμό τους στόχους της. Απόψε μια ενδεχόμενη ήττα εντός έδρας θα σημαίνει ότι δύσκολα θα συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ, οπότε το παιχνίδι έχει μεγάλη σημασία. Αν και προσωπικά δεν θα τα βάψω μάυρα, φτάνει να προχωρήσουμε στο Κονφερενς τουλάχιστον, εν πάση περιπτώσει όμως δεν είναι της ώρας αυτές οι συζητήσεις, εμείς θα παίξουμε για την νίκη και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Είναι και μια ευκαιρία απόψε να δούμε πόσο καλή είναι η ομάδα την δεδομένη στιγμή γιατί ενδεχόμενη καλή εμφάνιση από αυτόν τον ανέτοιμο Ολυμπιακό θα σημαίνει πολλά για τις φετινές μας δυνατότητες.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Bookmarks