zionikos (22-09-23)
Κοιτα να δεις που θα μαστε οι μονοι χαμενοι της βραδιας..
Τουλαχιστον μην ειναι πολλα με λιγα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
zionikos (22-09-23)
Η αριστερή μας πλευρά είναι στοιχειωμένη , οποίος και να παίζει εκεί θα υπάρχει πάντα μια μαύρη τρύπα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
andreask (21-09-23)
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΟΛΛΑΝΔΕ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
Εδώ δηλαδή δεν μπορεί να παρέμβει το βαρ για κόκκινη επειδή ο διαιτητής δεν έδωσε καν φάουλ;
πολύ παράξενη απόφαση του διαιτητή
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Γαμημενε ρεφερι πως μάτωσε ρε μουνόπανο με τον αέρα;;;;
Send from my S20+ using Tapatalk
andreask (21-09-23)
ΓΑΜΗΜΕΝΕ θεοδωριδη ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ελάτε Ελλάδα ξανά μουνόπανα. Ούτε απ' έξω δεν θα περνάτε γαμώ την Uefa σας πουτάνες.
Μάλιστα,έξω ο Έσσε μέσα Ιμπορα....γάμησε μας απόψε στραβωσαν όλα από τη στιγμή που χάσαμε το αχαστο
Send from my S20+ using Tapatalk
Εντάξει μπήκε το σαπιοκάραβο πάω για ύπνο
Sent from my iPad using Tapatalk
Μόλις μπήκα. Για πείτε τι έγινε και βγήκε ο χεσε
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δοκάρι γαμωωωωω
Πώς γαμήθηκε έτσι το ματς...
flessanto (21-09-23)
τι τον εβαλαν αυτον τον πουτανας γιο να σφυριξει πως γινεται να μην ειναι πεναλτι αυτο γαμω οτι αγαπαει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (21-09-23)
Ποιον στόπερ βρίζετε; τι έγινε;
Bookmarks