Και για μένα 1000% λάθος Φρέιρε, παιδικό λάθος. Εντωμεταξύ θέλω να μνημονεύσω το φαδερ που μου έλεγε δυο τρεις αγωνιστικές πριν «την έχουν δει πολύ άνετοι και θα κάνουν χοντρή μαλακια και θα ζητάνε συγγνώμες πάλι (γελώντας)»
Ποσο χειροτερος ειναι αυτος ο Ποροζο η ο Σισε που εφυγε απο αυτο διποδο τραγι.
Αμα αυτος ειναι αργεντινος εγω ειμαι απο το σαντος.
Ψαξανε πολυ για να κουβαλησουν αυτον τον κωνο?
Βαλτε πισω το Ντοι αμα ειναι ρε.
Στο.μεταξυ εχουν φερει κ ενα γαλλο? Τι ηταν αυτος? δωρο μεσα στα πατατακια? Ποιανου το κονε καναμε παλι?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Oberon (22-09-23)
Ας τον άλλο ρε, αργά ήρθε - μην τα βάζετε όλα στο μπλέντερ και κάνετε κριτική - πουρέ. Χάνετε και τα δίκια που έχετε.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
αστοχια μεγαλη ο Φρειρε απο κορδονη και μαρτινεθ.εχοντας μονο τον ρετσο που ηταν χαλια περσι και τον Ντοη επρεπε να παρουν κατι πολυ πιο δυνατο για βασικο στοπερ.
hang your demons
Ο καλός ο παίκτης φαίνεται πάντως, ασχέτως αν παίξει μετά από μία ή μετά από τριάντα προπονήσεις με την ομάδα. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι τρελοί και να βλέπαμε αυτό το γίδι και να λέγαμε πως δεν κάνει ή να είχαμε προσωπικά μαζί του και δεν γίνεται να πρέπει να χάσουμε δέκα κρίσιμα ματς από ποικιλίες του για να το εμπεδώσουμε, όπως κάνουμε κάθε χρόνο με Μεριάδες και Βουκοβίτσηδες. Προφανώς ο τύπος δεν κάνει και μπορούμε να το αντιληφθούμε και οι πιο περιορισμένης ποδοσφαιρικής νοημοσύνης που δεν είμαστε προπονητές με πλαστά διπλώματα αλά Φλεσάντο, ακόμη και αν δουλεύουμε ντέλιβερι, είμαστε εστιάτορες, dj σε κωλόμπαρα κλπ.
ΥΓ για Πασχαλάκη: Στο γκολ που χάνει ο Μασούρας είναι ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ακριβώς. Την ίδια απόφαση πήρε και ο τερματοφύλακας της Φράιμπουργκ, έκανε τα ίδια πράγματα. Απλά εμείς ατυχήσαμε στον εκτελεστή.
Nikolaos_Kokkinos (22-09-23), Oberon (22-09-23)
panahs7 (22-09-23)
captain-cook (23-09-23), giovanni#10 (22-09-23), Oberon (22-09-23), panahs7 (22-09-23)
ρε release the solbakken και this looks like a job for superman
hang your demons
Και ο Πασχαλάκης, στην έξοδο, ή πώς το λένε, το πρώτο δοκάρι, μιά χαρά το κάλυψε και την έξω μεριά της κλειστής γωνίας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
chainsaw (22-09-23)
Και μετα κοροιδευανε τα προβατα που εφαγαν τα χασισια στο βολο
flessanto (23-09-23)
Σύμφωνα με τις περισσότερες στατιστικές υπηρεσίες για τα xGoals, εμείς έπρεπε να έχουμε βάλει 3 γκολ και η Φράιμπουργκ 1.
*Στο 1.68 υπολογίζεται και το πέναλτι, το οποίο είναι expected σχεδόν 100%. Το καθαρό της είναι το μισό (0.84)
flessanto (23-09-23), pirateeeeeee (23-09-23), zionikos (22-09-23)
Όντως αν γενικά δεις το παιχνίδι δεν κινδυνεψαμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (23-09-23)
Bookmarks