Hydra (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (17-09-23)
Μωρη κουλα χειρότεροι από τους βαζελες έχετε γίνει
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Hydra (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (17-09-23)
τι γκρινια ειναι αυτη ρε φιλε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (17-09-23)
Στα 3 VAR πέναλτι μαλάκες Αεκτζήδες.
ετσι παρτε το το πεναλτι πουτανες
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (17-09-23), flessanto (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (17-09-23)
Πρώτο ντέρμπι, μας πήρε 25 λεπτά να βρούμε πατήματα. Θα δούμε το δεύτερο πως θα πάει αλλά όταν παίρνει μπροστά η επίθεση ρίχνουν ζεμπεκιες οι διαστημικοί Μπακ της αε6
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (17-09-23), Gtakis (17-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (17-09-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
drizzt (17-09-23), flessanto (17-09-23), Hydra (17-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-23), Paneas (17-09-23)
Από το 30 που είδα είναι καλή η ομάδα. Αν μπει έτσι στο δεύτερο θα έχουμε κηδείες
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχουν φορτώσει όμως όλο το παιχνίδι τους αριστερά, εκεί που εμείς είμαστε αδύναμοι. Κάτι πρέπει να γίνει.
Μπροστα είμαστε καλά, το κέντρο το ψηλό ισορροπησαμε αλλά αριστερά πολυ μεγάλο το πρόβλημα!
Nikolaos_Kokkinos (17-09-23)
Δεν χορταινω να βλεπω το μπλονζον ΟΒΙΔΑ του Ελ Κααβλι.
Λες κ εβγαλε αμυνα στο μπιτς βολλευ επεσε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (17-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-23)
Τα πρώτα 25 λεπτά ήταν τραγικά. Μετά ευτυχώς συνήλθαμε και φαίνεται να βρίσκουμε πατήματα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι υπάρχει θέμα όμως, κυρίως στον άξονα και δευτερευόντως στη δημιουργία.
Με το που φάγαμε γκολ, τα φτυσε η Κούλα. Θέλει κάθετο παιχνίδι τώρα. Έξω Μασούρα, μέσα Σολμπάκεν. Φορτούνη στο 10 και Ορτέγκα αριστερά. Δεν έχουν δυνάμεις
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (17-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (17-09-23)
Επίσης, αρχίσω να πιστεύω ότι ο χεσε μπορεί να εξελιχθεί στο καλύτερο 6αρι που είχαμε ποτέ.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (17-09-23), Gtakis (17-09-23), Josimar (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (17-09-23), Paneas (17-09-23)
Παίδες πραγματικά από ποτέ έχουμε να δούμε τέτοια τρίπλα;;;
Είναι ιδέα μου ή ο Κοντένσε είναι καλύτερος από τότε που τον είχαμε;;;ακόμα και ανέτοιμος;;;
Δεν ξέρω αλλά η ομάδα πλην εξαιρέσεων μου αρέσει και εξάλλου πρέπει να τους πιστώσουμε το γεγονός ότι είναι μια καινούργια ομάδα που τώρα στήνεται σε αντίθεση με την ΑΕΚ...
Νομίζω πως αν στο Β μέρος βγούμε λίγο πιο αποφασιστικά και με καθαρό μυαλό τους έχουμε...
Υ.Γ: για ένα ακόμα παιχνίδι μου αρέσει ο Μασούρας είμαι άρρωστος???
Υ.Γ 2: συμφωνώ και επαυξάνω με τον πατριώτη από πάνω για Χεσε
Send from my S20+ using Tapatalk
flessanto (17-09-23)
flessanto (17-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (17-09-23), Nikolaos_Kokkinos (17-09-23), SOAD37 (17-09-23), zionikos (17-09-23)
Τεραστιος ο χεσε τους εχει κανει πουταναριο κ χωρις να κανει υπερβολες. Ο Ρετσος για αλλη μια βραδυα τα γαμαει ολα, τι εχει παθει? Ας του πει καποιος οτι δεν μπορω να κανω αλλες κολωτουμπες πιαστηκα.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
flessanto (17-09-23)
flessanto (17-09-23)
flessanto (17-09-23)
Bookmarks