Για ποιό από όλα μιλάμε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Προσπαθώ να θυμηθώ τον φανερό, τώρα...
flessanto (25-11-23)
Έβγαλε θλάση το πτώμα... Άκου πράγματα...
Άντε, να έχεις καμία παιδεία, περίεργη, να σε πηγαίνανε Ηρώδειο και Μέγαρο μικρό, να μην νιώθεις. Να έχεις μεγαλώσει στο Καραϊσκάκη και να μην έχεις παραγγείλει παπούτσια τσιμεντένια για όποιον σου έφερε το Γιόβετιτς, τσάμπα το έφαγες το κρύο.
flessanto (01-12-23), Nikolaos_Kokkinos (01-12-23)
Έχουμε Γιόβετιτς και παίζει ο Ναβάρα. Ok.
Αν είχαμε Γιόβετιτς, δεν θα ερχόταν ο Ναβάρα...
θα επρεπε να ειναι βασικος ισως,ο αλλο ειναι ηθοποιος που φεραμε.Βεβαια τον εφερε η προπονηταρα και ο αθλητικος μας ceo.Μακαρι ολα τα μακαρι.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (05-02-24)
Πεταμένος στην κερκίδα ο Γιόβετιτς για να παίζει κάποιος Ναβάρα και ο Καμπί που ήρθε χθες με υπερατλαντικό ταξίδι. Με διαφορά η πιο ηλίθια αυτοκαταστροφική ομάδα του πλανήτη.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-02-24)
Εν τω μεταξύ, τα ίδια γκολ με τον Nissan έχει και είναι από την αρχή της χρονιάς εδώ, αλλά εσείς, για έναν λόγο, βλέπετε διαφορά...
(Και οι δύο, με τους ίδιους αντιπάλους, Κηφισιά, Άρη και Γιάννινα και μάλιστα ο Ναβάρο έβαλε πρώτος το τρίτο του)
2 ασσίστ παραπάνω έχει και 5 συμμετοχές περισσότερες, χωρίς της Ευρώπης και δεν παίζει 90λεπτα γιατί βγάζει τραυματισμούς συχνά (κανονικούς γιατί και στη Γερμανία τα ίδια είχε). Άσε που ψαχνόταν να πάει στην Παρτιζάν (σε αυτό δεν έχει άδικο)...
3/1 έχει ο Ναβάρο, 3/2 έχει ο Γιόβετιτς. 1 ασίστ παραπάνω. Οι συμμετοχές δεν λένε τίποτα, συμμετοχή είναι και η αλλαγή στο 90'. ο Ναβάρο έχει 622' σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Γιόβετιτς 513' μαζί και με Ευρώπη. Όπως είπα, ένα 90λεπτο λιγότερο (και είμαι και λάρτζ). Όσο δεν είναι χειρότερος, δεν δέχομαι να παίζει ο άλλος που ήρθε τώρα. Θα το δεχόμουν μόνο αν έβγαζε μάτια.
Δεν θυμόμουν την ασσίστ του Ναβάρο...
Ο άλλος ήρθε ακριβώς επειδή οι μόνοι διαθέσιμοι ήταν ο Ελ Αραμπί με τον Γιόβετιτς, που είναι για να παίζουν 30 λεπτά στα παιχνίδια και για αυτό ο Ναβάρο έπιασε αυτά τα λεπτά σε 7 συμμετοχές - επειδή ο Γιόβετιτς μέχρι να παίξουμε το εντός με το βάζελο, είχε πρόβλημα και χωρίς να πιεστεί και πολύ...
Δεν συζητάμε καν την εικόνα που είχε όταν έμπαινε, πριν έρθει και ο Ναβάρο και διπλασιάσουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Οταν ξερεις πως να τον χρησιμοποιησεις ( οπως ο Βασκος ) ειναι εργαλειο για οσα λεπτα αντεχει
Ενιαι καλος για να παιζει "down the channels" που λενε και στα μανατζερακια![]()
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Και στη Χέρτα γέλαγε ο κόσμος μαζί του (και με όλη την ομάδα - τσίρκο) Δεν χρειαζόταν να έρθει σε εμάς. Παίκτης σε διαρκή πτώση.
Δεν είναι ότι δεν έκανε τίποτα, αλλά η καλύτερή και ίσως η μοναδική ουσιαστική κίνηση ήταν όταν δεν πρόλαβε να κάνει επαφή με την μπάλα και πήγε στον Κάμπια...
Όλα τα υπόλοιπα, όσο καλά και αν τα έκανε, δεν είχαν αποτέλεσμα... Στα θετικά ότι σε τέτοιο παιχνίδι, τουλάχιστον βρήκε την μπάλα, γιατί σε αντίστοιχα, τον έκαναν μία χαψιά τα στόπερ του αντιπάλου...
ισως ειναι καλυτερη επιλογη απο τον ναβαρο αυτη τη στιγμη.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks