Nikolaos_Kokkinos (04-09-23)
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου διεθνούς Μαυροβούνιου επιθετικού, Στέβαν Γιόβετιτς. Γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1989, τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στη Hertha, με την οποία σε 40 παιχνίδια σημείωσε έντεκα γκολ και μοίρασε τέσσερις ασίστ.
Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Mladost Podgorica, ώσπου το 2004 εντάχθηκε στην Partizan. Με την ομάδα της Σερβίας πραγματοποίησε 53 συμμετοχές και πέτυχε 17 γκολ, ενώ έδωσε δέκα ασίστ.
Το 2008 πήρε μεταγραφή στη Fiorentina, στην οποία για πέντε χρόνια πραγματοποίησε 134 συμμετοχές, με απολογισμό 40 γκολ και 21 ασίστ.
Το 2013 τον απέκτησε η Manchester City, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε έντεκα γκολ και μοίρασε δέκα ασίστ σε 44 παιχνίδια. Δύο χρόνια αργότερα αποκτήθηκε από την Inter καταγράφοντας 33 συμμετοχές, επτά γκολ και τέσσερις ασίστ με την ομάδα του Μιλάνου.
Τον Ιανουάριο του 2017 παραχωρήθηκε στη Sevilla με τη μορφή δανεισμού, σημειώνοντας επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 24 ματς. Ακολούθησε η Monaco για μια τετραετία, κατά την οποία βρήκε δίχτυα 21 φορές σε 77 παιχνίδια, καταγράφοντας πέντε ασίστ.
Ο Γιόβετιτς έχει εκπροσωπήσει 68 φορές την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου και έχει πετύχει 31 γκολ. Στέβαν, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό.
Παρ τε κι αυτό για να μην το σκέφτεστε
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Με τον JoJo δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, είναι από τις μεγαλύτερές μου ποδοσφαιρικές συμπάθειες.
Ναι, είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και σε καμια περίπτωση δεν είναι σέντερ φορ που υποτίθεται οτι ψάχναμε, αν και τα χρόνια τον εσπρωχναν όλο και πιο ψηλά στο γήπεδο. Παραμένει παρόλα αυτά ποιοτικός παίκτης, με εξαιρετική τεχνική που διαβάζει το παιχνίδι και βλεπει γηπεδο όπως λίγοι.
Το φαλτσαριστό του πλασεδακι εξω απο την περιοχή στο Γ της εστίας ελπίζω να μας το δώσει σε ντέρμπι.
chainsaw (04-09-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αυτός τόσο μάπα είναι και δεν έχει πει ένας καλό λόγο για την πάρτη του;
Ρε πουστη μου, ελαφρυς φαινεται. Καθε αλλο παρα παλαιμαχος. Τι να πω;
Καλοριζικος και σιδερενιος.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Paneas (05-09-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Du3lisT (05-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-09-23), zionikos (05-09-23)
Εδώ πέρασαν 30 χρόνια από τότε που ήρθε ο Κρίστενσεν και 20 από τότε που ήρθε ο Πάντος...
Γάμα το - μην κοιτάς πίσω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ένα παντελώς άχρηστο fun fact για τον συγκεκριμένο.Είναι ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία,και μοναδικός εν ενεργεία,που έχει σκοράρει και στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα.(Αγγλία,Ισπανία,Γαλλία,Ιταλία,Γερμανί α)
chainsaw (05-09-23), flessanto (05-09-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-09-23), Oberon (05-09-23)
Ενα όχι τόσο fun fact είναι οτι απο τους παίκτες που έχουν παίξει σε τοπ πρωτάθλημα μονο οι Αμπού Ντιαμπύ, Ρόμπεν, Γουίλσιρ και Κομπανύ έχουν περάσει περισσότερο καιρό τραυματίες.
chainsaw (05-09-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (05-09-23)
Για τον επιθετικο τα εκαναν λιγο μανταρα. μισο καλοκαιρι ειχαν μπροστα τους για τον 2ο επιθετικο και πηραν τελευταια μερα αυτον που ειχαν ως τελευταια λυση σταντ μπαι σιγουρακι. θα μπορουσαν να ειχαν κανει κατι καλυτερο. το μονο που δεν πηγε τοσο καλα του Κορδον.
ελπιζουμ εν αδωσει χρυσες βοηθειες.
ο ποντενσε ειναι μεταγραφη του Μαρινακη και οχι εξαρχης επιλογη του Κορδον και του Μαρτινεθ.
στην αναζητηση εξτρεμ ο μαρινακης θα τους ειπε οτι θα φερει τον Ποντενσε και θα συμφωνησαν.
hang your demons
Τον κραζουμε όλοι, άρα θα μας βουλώσει τα στόματα. 3ος σκόρερ στο πρωτάθλημα, πίσω από Μασούρα και Φορτούνη
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (05-09-23)
Bookmarks