flessanto (15-09-23)
Οσοι δεν πινετε απο το νερο ειστε ολοι Φλωροι.
Α.Μπεος
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (15-09-23)
flessanto (15-09-23), Nikolaos_Kokkinos (15-09-23)
Ενταξει ειπε στον Αντ1 "μονο οι Φλωροι δεν πλενονται με το νερο του Βολου, εγω πλενομαι καθε μερα"
Αλλα ηθελα να το διανθισω λιγο για το καλαμπουρι.
Το ξερω οτι στην καρδια σου μετα το βαγγελη εχεις νουμερο 2 τον Αχιλλεα, κ ας κραζεις καθε μερα.
Α ρε μπαγασα , Μονακο , Καννες και Κυανη ακτη σας εχε κανει... αλοιμονο απο εμας με τον Κωθτακη , τουθ περιπατουθ του και τα μπιτθ βολει στο θυνταγμα.
Ασε που μας εχει γεμισει Φλωρους με κιθαρες στο χερι![]()
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Δεν ξέρω τί έκανε αλλού, αλλά εδώ αν τον δώσεις σε μία μπάλα, θα τον πάει στην αστυνομία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εγώ να ρωτήσω, υπάρχει λόγος που ο Μπρίνιτς δεν παίζει;
Νομίζω και να προσπαθούσε, δε θα μπορούσε να βγει χειρότερος του Σολμπάκεν.
Από το λίγο που είδαμε, όταν μπήκε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγει χειρότερος.
Τι να πω, ελπίζω μετά το χθεσινό να αρχίσει να παίρνει παιχνίδι. Μέχρι πότε θα περιμένουμε δηλαδή να βγει ο Σολμπάκεν;
Εκτός αν τον έχουν από την πρώτη μέρα προγραμματισμένο για δανεισμό και για αυτο δεν ασχολούνται
Σου παίρνει αρκετό καιρό να το παραδεχτείς ότι σε πιάσαν κότσο οπότε φαντάζομαι θα τον φορέσουμε τον Σόλμπακεν μέχρι το Δεκέμβρη. Μετά βλέπουμε αν θα πάρει ευκαιρίες ο Μπρνιτς.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Nikolaos_Kokkinos (06-11-23)
Πραγματικα. Μεχρι και ο φορτουνης εναι καλυτερος για τη θεση
Εγω επιμενω στην ερωτηση μου: ποιοι ηταν αυτοι οι προπονητες νεων, που οταν τον ειδαν να κινειτε ειπαν "να ενας που κανει για εξτρεμ" η μαλλον "να ενας που κανει για ποδοσφαιρο".
Περίεργο που είναι σαπακι ένας ποδοσφαιριστές από κάποια Bodo κάνεις δε το περίμενε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Nikolaos_Kokkinos (06-11-23)
Επίσης, βασικός της Εθνικής Νορβηγίας με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με Ισπανία.
Δε νομίζω ότι χρειάζεται πολύ ανάλυση όμως. Απλά δεν βγήκε σε εμάς και ας τελειώσει κάπου εδώ αυτή η ιστορία.
Θέλω να τον δω και μια φορά στο 4231 να παίξει στα δεξιά με Φορτούνη στη μέση και τον Ποντενσε απέναντι. Είναι ο,τι πιο λογικό μπορούμε να κατεβάσουμε. Μετα απο χθες πάντως μάλλον έχασε λίγο έδαφος σε σύγκριση με τον πιο θετικό Σκάρπα αλλά έτσι να μας φύγει η περιέργεια ας ξεκινήσει μια φορά στη θέση του.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-11-23), Nikolaos_Kokkinos (06-11-23), panahs7 (06-11-23), SOAD37 (06-11-23)
Θέλω να τον δω πίσω στη Ρώμη, για αρχή και να αφήσει εδώ ό,τι έχει το σήμα του Ολυμπιακού και να μην ξαναφορέσει τίποτα σχετικό.
Δεν έχει και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την ομάδα. Κάθε λεπτό που παίζει, προκαλεί και αυτούς που τον βλέπουν, αλλά πολύ περισσότερο αυτούς από τους οποίους στερεί χρόνο συμμετοχής.
drizzt (06-11-23), Faithful (06-11-23), Nikolaos_Kokkinos (06-11-23), Paneas (06-11-23), Pireotis7 (06-11-23)
Bookmarks