Λογικά θα παίξει αριστερά ο Ροντινει και ο βρουσαι δεξιά
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά θα παίξει αριστερά ο Ροντινει και ο βρουσαι δεξιά
Nikolaos_Kokkinos (31-08-23)
1-2 γκολάκια γρήγορα να καθαρίσουμε και να κάνουμε ροτέισο. Το σενάριο "τρώμε 1 και πάει μέχρι το 90' έτσι" δε θέλω να σκέφτομαι ότι δεν απέχει πολύ απ' το σύμπαν του γαύρου στας Ευρώπας.
flessanto (31-08-23)
Εμενα με εχει αγχωσει . Ειμαστε γνωστοι στις αναστασεις νεκρων, θελει σοβαροτητα.
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
flessanto (31-08-23)
Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο δικό μας επίπεδο: Θα μου πεις "ε, το ίδιο είναι αυτοί με τη Γκένκ, ξέρω 'γω;", όχι, αλλά όταν η ομάδα είναι ακόμα υπό κατασκευή ε, πρέπει να το ιδρώνει το μεροκάματο λίγο παραπάνω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (31-08-23)
Ελπίζω να το καθαρίσουμε νωρίς. Από ότι καταλαβαίνω θα είμαστε και γηπεδούχοι από άποψη κερκίδας.
Πασχαλάκης, Ροντινει, Ρέτσος, Φρέιρε, Βρουσάι, Έσε, Μαντί, Φορτούνης, Μπίελ, Μασούρας και Κάμπιας
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Βέβαια, ο Ρίτσαρντς είναι μίζα αλλουνού...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (31-08-23), Nikolaos_Kokkinos (31-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (31-08-23)
Γιατι ειναι ο Ιμπορα εκτος αποστολης;
Πολυ μικρο το ροστερ ρε γαμωτο. Πως τα καταφεραν ετσι; 40 παικτες ροστερ την τελευταια 3ετια και μειναμε ουσιαστικα με 18-19 ξερω'γω
Στη Ριζουπολη παιζουμε?
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Εννοώ γενικά για παίκτες που υπολογίζονται σοβαρά και έχουν αποδείξει ότι μπορούμε να προσφέρουν. Εκτος των 11 που είναι μέσα τωρα, εχουμε ακόμα Κινι, Ορτέγκα, Ντόι, Ιμπόρα, Αλεξανδροπουλο, Σκαρπα και Ελ Αραμπι συν τον Τζολακη. 19 παικτες συνολο. Κάτι Καρβαλιο κλπ δεν τους βάζω καν. Οι υπόλοιποι θα κριθούν στο μέλλον (Μπρίνιτς, Ποροσο κ.α)
flessanto (31-08-23)
chainsaw (31-08-23)
Bookmarks