ειναι τραγικος αμυντικα απο την αλλη εχει και ποσα σερι παιχνιδια.Πιθανοτατα θα του δωθει και του χρονου η ευκαιρια
Τα ίδια ακριβώς με τον ροντινει όταν ήρθε, έχει χιλιοειπωθει, έχει παίξει ολόκληρη σεζόν και σερί άλλη μια με μας, πρέπει να τον δούμε μετά από καλοκαίρι.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ειναι τραγικος αμυντικα απο την αλλη εχει και ποσα σερι παιχνιδια.Πιθανοτατα θα του δωθει και του χρονου η ευκαιρια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μπορεί και όχι... Αν φέρει πρόταση, δεν νομίζω να κάνουμε τους πολύ δύσκολους...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Reabciuk better tho.
Το πάλεψε για όσο άντεξε, μπράβο του και θα κριθεί την επόμενη χρονιά.
Τον φέρνω πάνω - πάνω, για να τον κράξει κανένας, γιατί αυτό το βιολί μέσα στα θέματα των παιχνιδιών καταντάει μία αηδία...
Δεν αλλάζει αυτός. Μονοδιάστατος και άνευρος.
Συμπαθης ειναι ο φουκαρας, αλλα ειναι προβληματικος αμυντικα και λιγος επιθετικα. Για 2η επιλογη θα ηταν μια χαρα, αλλα δεν ειναι για να παιζει βασικος βρεξει χιονισει χωρις αλλον παικτη πισω του (απο περσι). Ειναι εγκληματικο αυτο που γινεται με το αριστερο μπακ απο περσι (για να μη πω απο τοτε που πουληθηκε ο Τσιμικας...). Φετος παλι τον αφησαμε μονο του στα αριστερα με 2η επιλογη τον Αποστολουπολο (ελεος!). Μακαρι να παει καλυτερα στη συνεχεια γιατι δεν υπαρχει αλλος να τον αντικαταστησει φετος.
Είδα και τον Ταλιαφίκο προχθές...
Για να βρεις πλέον αριστερό Μπακ της προκοπής πρέπει είτε να έχεις κώλο σαν τη τρύπα του όζοντος ή να είσαι ο Ωνάσης.
(Πάντως ο Ορτέγκα ΔΕΝ κάνει για βασικός σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.)
Nikolaos_Kokkinos (28-09-24)
Έχει μια φοβερή αδυναμία που δεν λέει να την διορθώσει. Όταν η μπάλα του έρχεται από δεξιά πάντα κάνει από κακό διώξιμο έως τσαφ. Πάντα όμως...
Αυτό το κάνει ο Ροντινέι αντίστροφα, που είναι και πιο δύσκολο...
Γιατι δεν κοιταμε προς βραζιλια μερια? να φερουμε κανα φιλο του Ροντι
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να κόβει μόνο τις δεξιές από τα αριστερά;
Πήρε ρεπό σήμερα - δεν έχει καντήλια...
Μου άρεσε ο Ορτέγκα, γιατρέ τι έχω;
differance (04-10-24)
Μια χαρά είναι ο Οργέγκα, δεν ξέρω τι ψάχνουμε και τι θέλουμε και δε μας αρέσει. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Και στην τελική για πείτε μου, ποιες επιλογές αριστερού μπακ έχουμε και δεν μπορούμε να τους φέρουμε στο λιμάνι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κάποιον "άλλον".
Bookmarks