Βασικός πάει ο Ρίτσαρντς για το παιχνίδι κυπέλλου, άντε να ξεκουραστεί και παράλληλα μήπως θορυβηθεί λίγο ο ορτέγας.
Βασικός πάει ο Ρίτσαρντς για το παιχνίδι κυπέλλου, άντε να ξεκουραστεί και παράλληλα μήπως θορυβηθεί λίγο ο ορτέγας.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Βασικά, να πάρει ανάσες πρέπει και να καθαρίσει το κεφάλι του, για αρχή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ειχαμε τον Ολεγκ που δεν επαιρνε ανασες τωρα εχουμε τον Ορτεγκα και το ιδιο προβλημα!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Το βασικό "ίδιο" πρόβλημα, είναι οι αυτοκτονικές επιλογές του να μην υπάρχει εναλλακτική, ή και η βασική επιλογή να είναι για τον πούτσο: Δεν είναι προνόμιο μίας θέσης στην εντεκάδα...
Εμένα αυτός δεν με χαλάει.
Μια χαρά. Του χρόνου μετά από ξεκούραση θα είναι τουρμπο
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
mick7 (15-02-24)
Δεν είναι για τόσο πέταμα τελικά... Και χωρίς τον Μασούρα να γυρίζει να τον βοηθάει τόσο...
(Σας έχω πει να μην διαβάζετε ό,τι αρχιδιά κατέβει του καθενός για να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και να την ξεφουρνίζετε εδώ μέσα...)
Μια χαρά παίκτης είναι και στα αμυντικά του καθήκοντα αλλά και στις κατεβασιές μπροστά...μην ξεχνάμε ότι έχει πάρει επ'ώμου τη θέση χωρίς ανάσα και προέρχεται και από ένα γεμάτο πρωτάθλημα στη χώρα του χωρίς να γεμίσει μπαταρίες,ότι δηλαδή κάποιοι θυμούνται και αναπολούν κατά καιρούς τον Ρέαψιου μόνο ως αστείο μπορώ να το πάρω....θέλει απλά να πάρει κάποιες ανάσες γιατί έχει ψωμί η σαιζόν και δεν μας παίρνει κάποιος ενδεχόμενος τραυματισμός του...
Πρέπει να αποκτήσει λίγο παραπάνω θάρρος θεωρώ.Έχει πολλές φορές χώρο να κάνει ανενόχλητος μια σέντρα η ακόμα και σουτ κάποιες φορές αλλά πάντα ψάχνει την πιο σέιφ επιλογή.
chainsaw (23-02-24)
Δεν νομίζω ότι το θέλεις...
To λάθος του βέβαια στο γκολ του ΠΑΟΚ είναι επιπέδου τοπικού. Αυτά βελτιώνονται ομως
Το λάθος είναι ότι δεν έπεσε στο τράβηγμα...
Σωστή παρατήρηση, αλλά σε σχέση με το τί έκανε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου, έχει κάνει άλματα. Για εμένα πιο συνολικά στο γκολ του μΠαοκ, πρέπει να δούμε την λειτουργία της ομάδας που σταματάει για οποιαδήποτε αφορμή και χάνει τη συγκέντρωση της.
σε καθε γκολ που τρωμε πρεπει να ειναι μεσα,τρομερο στατιστικο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μην είμαστε άδικοι: Στο πρώτο ήταν, όπως και στου μΠαοκ, αλλά, βρες μου κάποιον εκτός από τον Πασχαλάκη και τον Έσσε που είχε την παραμικρή αντίδραση έστω και σε δεύτερο χρόνο..
Protassov (11-03-24)
Δεν κάνει το παιδί.Ο Όλεγκ μπροστά του είναι Ρομπέρτο Κάρλος!
Θα σε ρωτήσω κάτι πιο ακραίο, επειδή σας πιάνει το συναίσθημα: Η αλλαγή του, πού είναι;;;
Για λύπηση
Η πιο σωστή ερώτηση ίσως να είναι: Αφού το βλέπαμε μήνες τώρα ότι είναι χάλια...και πήραμε τον Ρίτσαρντς υποτίθεται να παίξει εκεί. Έχει παίξει 1 ματς εξτρεμ με βάζελο και καμια 200αρια λεπτα μπακ. Είναι τόσο χειρότερος απ' τον Ορτέγα που δεν μπορεί να πάρει ευκαιρίες;;
Ακόμα και ο Μπικι-Κίνης - που έκανε λάθη κι αυτός, αλλά και αρκετά σωστά - είναι τόσο χειρότερος; ( κι ας είναι δεξιοπόδαρος )
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κατάρα για έναν παίκτη να μην έχει αλλαγή - και ο συγκεκριμένος με τον Έσσε, φέτος, τις χρειάζονται και δεν τις έχουν. Δεν μπαίνω στην λογική να τον κρίνω μόνο από αυτό που βλέπω να κάνει, ή να μην κάνει. Όλη την χρονιά, με εξαίρεση δύο - τρία παιχνίδια το πολύ, παίζει τελείως ακάλυπτος και κάνει ό,τι προλάβει. Όταν μου διορθώσεις αυτές τις ανωμαλίες, μπορώ να σου πω τελεσίδικα αν κάνει και αν όχι...
Και ειρήσθω εν παρόδω αν το προσέξατε και αν σας αρέσουν οι ομοιότητες και τα στατιστικά και ο Ροντινέι, καρμπόν το ίδιο δεύτερο εξάμηνο κάνει και τώρα ξεκίνησε πιο νωρίς η βουτιά...
Bookmarks