Την θέση, όπως παίζεται στην Ευρώπη, τώρα την μαθαίνει. Αν έχουμε να περιμένουμε κάτι εκεί, μόνο αυτός μπορεί να το προσφέρει.
Την θέση, όπως παίζεται στην Ευρώπη, τώρα την μαθαίνει. Αν έχουμε να περιμένουμε κάτι εκεί, μόνο αυτός μπορεί να το προσφέρει.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ιμένα δεν με ψιν πάντους.
Μεταξύ μας, και να σε έψηνε, δεν τρώγεσαι...
(Και εγώ της σχολής "αν είναι να παίξει καλά, θα παίξει από την αρχή" είμαι, αλλά λέμε, μήπως όντως έχει κάτι περισσότερο)
drizzt (10-11-23)
Μαλακία χτες τον γλωσσοφαγα όλο το ματς έλεγα κάνει πολύ καλό παιχνίδι μέχρι που την έκανε την παπαρια
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (10-11-23)
drizzt (11-11-23)
τοσο χαμηλο το επιπεδο στα μπακ της αργεντινηςπαιχτουρα θα αφησεις εποχη γαμησε τους ολους.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Προς το τέλος, ήταν ζήτημα χρόνου να γίνει λάθος. Το πρόσωπο, θα ήταν συμπτωματικό...
chainsaw (11-11-23), flessanto (11-11-23), Nikolaos_Kokkinos (11-11-23)
Στην τελική επιλογή της Αργεντινής ο παιχταράς!
Μου φαίνεται αδύναμος αμυντικά πάντως.
Garret (13-11-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
maniak7 (11-11-23)
Εν τω μεταξύ, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής Ελληνικής ομάδας που καλείται στην Εθνική ανδρών Αργεντινής, ενώ δεν έχει ξαναπαίξει πριν.
Και εμείς εδώ μάλλον θέλουμε από Τεο Ερναντέζ και πάνω για να μας φτάσει, γιατί όλο το άλλο τσουλάει ρολόι και η παραφωνία είναι εκεί...
Πολύ θετικό για την φήμη του συλλόγου η κλήση του. Έφτασε κι ο Ροντινέι κοντά, ήταν στην προεπιλογή, αλλά δεν τον πήρε τελικά. Αυτά εξαργυρώνονται στις επόμενες μεταγραφικές. Αλλά έτσι κι αλλιώς εμείς θέμε να φύγει ο Κορδόν.
Καλά, έχουνε παίξει διάφοροι απίθανοι σε αυτές τις θέσεις και ειδικά στην Αργεντινή. Το βασικό στην συγκεκριμένη κίνηση, είναι ότι ο παίκτης δεν είναι αόρατος στη χώρα του.
Eμενα μαρεσει, but who gives a fuck
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Μια χαρα ειναι ο Ορτεγκα. Καποιοι αναπολουν τον Ρεαμπτσιουκ φαινεται.
Du3lisT (14-11-23), Nikolaos_Kokkinos (13-11-23)
Κανένας, στο μεταξύ: Όποιος γράφει κάτι ύποπτο, το κάνει για να μην ξεψαρώνει...
Bookmarks