Δεν κανει
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ομάρ Ρίτσαρντς.
Ο 25χρονος αριστερός μπακ γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 1998 στο Lewisham της Αγγλίας και σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στην ακαδημία της Φούλαμ.
Τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής της Ρέντινγκ, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με προπονητή τον Γιαπ Σταμ.
Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με τη Ρέντινγκ (τις 92 στην Championship) και τον Μάιο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στη Μπάγερν Μονάχου. Τη σεζόν 2021-2022 με τους Βαυαρούς αγωνίστηκε 12 φορές στη Bundesliga, τέσσερις στο Champions League και μία στο Κύπελλο Γερμανίας.
Τον Ιούλιο του 2022 επέστρεψε στην Αγγλία, καθώς τον αγόρασε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Τον Οκτώβριο του 2019 έκανε ντεμπούτο με την εθνική Αγγλίας U21.
Ομάρ, καλώς ήρθες στον Ολυμπιακό!
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Δεν κανει
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (25-08-23)
Αίσχος.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Gtakis (25-08-23)
Ποσα χρονια ζουν κατα μεσο ορο τα προβατα;
Τί ρωτάς; Από γηρατειά δεν πήγε κανένα.
flessanto (25-08-23)
Αυτο να μου πεις...
flessanto (25-08-23)
Ακριβώς αυτό. Δεν έχω ιδέα.
Η βιβλιογραφία λέει 15
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (26-08-23)
Αν τα έκανα εγώ αυτά με τα οφ τόπικ θα ήμουν μαλάκας, τώρα που τα κάνετε οι υπόλοιποι, είστε τρέντι....
giovanni#10 (25-08-23), Nikolaos_Kokkinos (26-08-23)
Όπως είδες στο θέμα του φορτουνη δεν γράφουμε τίποτα. Στους υπόλοιπους δεν είναι οφτοπικ τα γίδια και τα Κριαρια
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
estai (25-08-23), Nikolaos_Kokkinos (26-08-23)
Βοηθάει και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, για την οποία ό,τι και να πούμε βαδίζουμε στα τυφλά, αλλά τέτοια διασπορά στο εκτός θέματος, στην κοινότητα, με το ίδιο αντικείμενο συζήτησης, πρώτη φορά έγινε, όπως και πρώτη φορά έγινε συζήτηση για αυτό.
Τέλος πάντων, εύχομαι και στο συγκεκριμένο θέμα, να μην μας δώσει αφορμές για πολλές αναζητήσεις, αν και με αυτός όλοι έχουμε βάσιμες υποψίες και από την προηγούμενη πείρα μας με αντίστοιχες κινήσεις, ότι δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
flessanto (26-08-23), Nikolaos_Kokkinos (26-08-23)
τι ειναι τουτος![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τρίτη ρεζέρβα για αριστερό μπακ δε χρειάζεται να είναι ο Ρομπέρτο Κάρλος.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
μπαγερν και αγγλιες διαβαζω 25 ετων.Τι ιστορια να κουβαλαει αραγε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-08-23)
drizzt (27-08-23)
panahs7 (27-08-23)
Νέος σαλινο.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Bookmarks