flessanto (25-08-23)
Μπράβο στον Μίλτο Τέντογλου που στο τελευταίο άλμα κέρδισε το χρυσό στο Παγκόσμιο.
Τώρα για το σημερινό ματς κέρδισε άνετα η ομάδα μας και πάλι αν είναι σοβαρή θα κερδίσει άνετα και στη Σερβία.
Αυτό που εμένα δεν μου έκανε καλή εντύπωση είναι στο τέλος ο Βρουσάι σαν να την έπεσε στον μικρό σαν να ήθελε να αποποιηθεί τις ευθύνες ενώ είχε μερίδιο και ο ίδιος. Η ομάδα πρέπει να είναι όλοι μια γροθιά και ενωμένη.
flessanto (25-08-23)
Εμένα μου έκαναν δύο πράγματα εντύπωση, ότι όσο παιζόταν το ματς έπεφταν στη μπάλα δυνατά και ότι πολλές φορές σε σχέση με ότι είχα συνηθίσει τελευταία όταν κάποιος ζητούσε μπάλα την έπαιρνε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μάλλον το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πολύ καλύτερο απο πέρυσι.
Εχουμε επίσης πολύ καλύτερη κυκλοφορία σε σχέση με την τελευταία τετραετία αλλά και πολλά περιθώρια βελτίωσης σε αυτό το τομέα.
Καλές πιθανότητες να μην πονάνε τα μάτια απο αυτό που θα αντικρύζουμε εφέτος.
Μην ξεχνάμε το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση.
drizzt (24-08-23), Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Σημαντικη νικη που εκτος συνταρακτικου απροοπτου θα φερει την προκριση που τοσο πολυ χρειαζεται η ομαδα μας. Ο Ολυμπιακος συνεχιζει να παιρνει τσ αποτελεσματα που πρεπει και κερδιζει χρονο μεχρι να ολοκληρωθει το ροστερ και να μονταριστει. Βελτιωμενη η ομαδα αλλα ο αντιπαλος ηταν χαμηλου επιπεδου για να εξαχθουν ασφαλη συμπερασματα. Μεγαλα κερδη σημερα και παλι ο Φορτουνης αλλα και ο Ελ Καμπι. Παμε παρακατω και για νεα νικη στο πρωταθλημα και φυσικα να τελειωνουμε με τις αφιξοαναχωρησεις.
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Στο δεύτερο ημίχρονο βέβαια, ανακατέψαμε την τράπουλα σε λίγο αχρείαστο βαθμό. Καλό είναι βέβαια να συνειδητοποιήσουμε ότι ειδικά για εμάς, εφέτος, δεν θα υπάρχει εύκολη αποστολή και λόγω έλλειψης χημείας και αυτοματισμών θα χρειάζεται να προσπαθούμε περισσότερο.
Για να δώσω πάντως έναν πόντο στο παρελθόν, με τον Μάρτινς, στο αντίστοιχο σημείο παίζαμε λίγο καλύτερα και το πλάνο για το πού το πηγαίνει ο προπονητής ήταν πιο ευκρινές. Βέβαια, θα μου πείς ότι είχε τα άκρα και την άμυνα έτοιμα και δεν είχαν μπει ο φορ, ο τερματοφύλακας και το οκτάρι μέσα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τί ακριβώς εννοείς όμως αντίστοιχο σημείο με μαρτινς, ο μαρτινς είχε προσληφθεί Απρίλη.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Ναι, αλλά προετοιμασία έκανε Ιούνιο και με ομάδα καινούργια, σχεδόν χωρίς κανένα βασικό της προηγούμενης.
Τί να σχεδίασε; Όλους, τους κουβάλησαν άλλοι, όπως και τώρα, δηλαδή...
Σιγά μην επέλεγε αυτός τον Καμαρά, τον Μεριά, τον Γκιγιέρμε, τον Νάτχο, τον Ελ Αραμπί και άσε αυτούς που βρήκε.
Ποντένσε, Χασάν και Σα, θα μπορούσαν να ήταν δικοί του, για να ρωτηθεί, ή ακόμα και να τους ζητήσει συγκεκριμένα.
Καλά, εγώ είπα να πω μία καλή κουβέντα για τον γκαστρωμένο... Αφού το θες και δίκιο έχεις δηλαδή, ας μείνουμε στην αίσθηση που μας άφησε στο τέλος...
Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Όχι δεν θα γυρίσεις αυτό που λεω ανάποδα. Μια χαρά τη δικαιούται την καλή κουβέντα αυτός που αποχώρησε. Το πότε έγινε η πρόσληψη δεν είναι σφάλμα ούτε του Μαρτινς (στην περίπτωση του οποίου έγινε τη σωστή στιγμή), ούτε και του Μαρτίνεθ.
voskos_7 (25-08-23)
Νομική δεν έβγαλα, αλλά είδες πώς μπλέκεις επικοινωνιακά και μετά σου λένε ότι εσύ είπες ότι ο Μάρτινς είναι μαλάκας;
(Καλά τα είπες - απλά με έπιασε η μαλακία, αλλά ξέχασα τί ώρα είχε πάει)
Bookmarks