Το είπα και η πρόταση από την Λυών, ήρθε το Σάββατο, αν και εγώ, Ισπανική περίμενα. Δεν ξέρω τώρα αν έχουμε άλλη εξέλιξη...
Ή περίμενες να γράψω ότι για αυτό έκανε το πέναλτι;;;
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το είπα και η πρόταση από την Λυών, ήρθε το Σάββατο, αν και εγώ, Ισπανική περίμενα. Δεν ξέρω τώρα αν έχουμε άλλη εξέλιξη...
Ή περίμενες να γράψω ότι για αυτό έκανε το πέναλτι;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Στα κάγκελα είναι μόνιμα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Που είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Δεν ξέρω πού και ποιον είδατε να λέει ότι φέτος πάμε για πρωτάθλημα ή ότι θα παίζουμε μπαλάρα από τον Αύγουστο, εγώ έναν τεχνικό διευθυντή που πήραμε (τον θυμάστε; Κορδόν τον λένε) άκουσα να λέει ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά και οι καλές μεταγραφές γίνονται στο τέλος.
Ξεσπάσματα όπως "αργούμε", "καμμένη Γη", "άφησε την ομάδα γυμνή στα προκριματικά" είναι καθαρά οπτική των οπαδών. Αυτοί που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν την υπομονή τους για να στηθεί μια ομάδα απ' το μηδέν δεν ανεβαίνουν στα κάγκελα με την πρώτη στραβή. Και δεν βάζω καν εμένα σ' αυτούς, ας βάλουμε τον Δημήτρη (drizzt).
Μέχρι κι ο redbaron που γκρίνιαζε κατάλαβε ότι χρειάζεται χρόνος και δεν γίνεται αλλιώς (για να μη τα λέω εγώ). Οι υπόλοιποι συνεχίστε να πιστεύετε ότι με κάποιον μαγικό τρόπο έπρεπε να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός ήδη, τι να σας πω. Έχουμε φτάσει και στο σημείο να φαινόμαστε ότι ρίχνουμε και τον πήχη για την ιστορία και το dna του συλλόγου.
Ο Μασούρας...επειδή τον ξέρω από μικρό παίδι...
1 - Είναι γέννημα θρέμα γαύρος και όνειρο του να παίξει στον Θρύλο. ( όχι σαν κάτι άλλους που πουλάνε οπαδιλίκια, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε )
2 - Άμα του πεις πέσε και πάρε 50 θα το κάνει χωρις μα-μου.
3 - Έχει προσφέρει άπειρα στον Ολυμπιακό ενώ σχεδόν ποτέ δεν έπαιζε στη θέση του, ειδικά σε αναλογία με τα χρήματα που έπαιρνε. Πίεση σκυλίσια, κοψίματα / κλεψίματα έξω απ' την περιοχή του αντιπάλου, πολύ κρίσιμα γκολ και ασσιστ και Ευρώπη και Ελλάδα. ( βλέπε Τουρκίες, με Άρσεναλ στον Αραμπι κλπ ).
Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πεσμένος, όπως όλη η ομάδα και χθες έκανε το χειρότερο παιχνίδι του όσα χρόνια είναι στον Ολυμπιακό για μένα.
Παρόλα αυτά, ΔΕΝ έχουμε άλλο παίχτη να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τόσα χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που 100 προπονητές τον έχουν βασικό - το πλήθος στοιχείων που έχει.
Θα κριθούνε όλοι στους επόμενους 2-3 μήνες...
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Garret (21-08-23)
Δεν έχει γράψει κανένας ότι ο Μασούρας είναι αρχίδι: Πολλοί έχουμε γράψει ότι ζητάνε πάρα πολλά από αυτόν και θέλουν να μας πείσουν ότι τα κάνει κιόλας και αποτελεί παράδειγμα. Για εμένα και αυτός και ο Μπίελ χαραμίζονται σε τελείως λάθος ρόλους, γιατί κάποιος πρέπει να τους πουλήσει με τους όρους που το φαντάζεται αυτός.
flessanto (21-08-23)
Ας ελπισουμε οτι ο νεος προπονητης μας θα βρει τον τακτικο τροπο να αναγεννησει και τον Μασουρα Και τον Μπιελ, Γιατι και ο Μπιελ ολο τον κραζουμε αλλα δεν ειναι το πεταματου.
Κοίταξε τι γίνεται, είναι πολλά και είναι και η ψυχολογία στη μέση. Πχ και χθες ενώ ήταν κάκιστος στα τελειώματα, ΗΤΑΝ μέσα στις φάσεις και σε σωστές θέσεις.
Πχ, μετά το τσαφ του Μπίελ, λογικά προλάβαινε να τη στείλει στα δίχτυα, τουλάχιστον απ' τη γωνία που είδαμε εμείς - δε ξέρω τι σκέφτηκε εκεί.
Επίσης, βρέθηκε στη σωστή θέση να πάρει την πάσα του Ραμόν αλλά έφυγε πάνω απ' τα δοκάρια το αριστερό του.
Αν είχε μπει ένα απ αυτά τα 2, θα γράφαμε άλλα πράγματα σήμερα.
Για μένα, επειδή τον παρακολουθώ προσεκτικά χρόνια, πρέπει να βελτιώσει πολύ το αριστερό του γιατί έχει χάσει πολλά γκολ τζάμπα προσπαθώντας να τελειώσει με το αριστερό.
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Απο αυτη τη γωνια μονο τον Κοβασεβιτς εχω δει να την προλαβαινει να τη στειλει μεσα. Αλλα πιστεψε με, δεν τον κρινω τοσο απο την απουσια σκοραρισματος, δεν περιμενουμε αυτο απο αυτον.
Περισσοτερο με εκνευριζουν οι σεντρες-πασες στον αντιπαλο τεμρατοφυλακα, και τα 2 βηματα μπροστα και μεταβολη πασα πισω που κανει στις πλαγιες γραμμες. Και κραταει κ ολη την ομαδα πισω η μας χαλαει μονιμως τις αντεπιθεσεις.
Υπάρχει κάποιος καλύτερος του Μασούρα τη δεδομένη στιγμή να προσφέρει περισσότερα; Αν όχι γιατί το κουράζουμε;
Καλα, αυτα τα βλεπω και στον Φορτουνη και σε αλλους πολλες φορες και τρελαινομαι.
Θα δουμε, η ομαδα ειναι εντελως ασυνδετη αυτη τη στιγμη σε ολες τις θεσεις. Περιμενω να τους κρινω συνολικα σε 2-3 μηνες.
Υ.Γ. Μόνο ο Σκάρπα μου δημιούργησε πολύ θετικές εντυπώσεις, βλέπει γήπεδο και σουτάρει φουλ. Γούσταρα το 1ο του ματς.
flessanto (21-08-23), Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Και σε τι θεση να παιξει ρε παιδια ο Μασουρας; Καλος και χρυσος ο Γιωργης, εγω παραπονο δεν εχω απ' αυτον. Εχει δωσει κ παραπανω απ' οσα μπορει.
Αλλα πλεον δεν τα δινει. Εξτρεμ παιζει για να βοηθαει την αμυνα κ να παταει περιοχη, δεν εχει πλαγιοκοπησεις και τριπλα.
Φορ δεν ειναι, χανει και αχαστα. Δεκαρι γελαει ο κοσμος. Μπακ ποτέ, ειδαμε και τα καλα του Ανδρουτσου.
Τερματοφυλακας μηπως;;
Ενα σημαντικο για τον Σκραπα που δεν τονισαμε
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ηρθε παικτης που δεν χρειαζεται ΟΥΤΕ να χασει κιλα, ΟΥΤΕ να παρει Μποι, Ουτε να κανει προετοιμασια ουτε τιποτα..
Ο ΜΑΓΚΑΣ μπηκε μεσα και ηταν σαν να επαιζε απο περσυ.
Τα ιδια με το Ροντινει τα θυμαστε? Που λεγαμε ολοι στα πρωτα ματς οτι παιζει σαν να ειναι εδω 2 χρονια
Α ρε αμα ο παικτης δεν ειναι με το ενα ποδι στη συνταξη πως κανει μπαμ.
Εγω δεν συμμερίζομαι πάντως τον ενθουσιασμό σας για τον Σκαρπα,απλά δραστήριος ήταν,δεν είδα κάτι σπουδαίο ακόμη.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Faithful (21-08-23), flessanto (21-08-23), giovanni#10 (21-08-23)
flessanto (22-08-23), Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
γιατι ασχολειστε με τον μπιελ? απο τους λιγους που ξερουν να σουταρουν. να τον διωξουμε και αυτον? να μεινουν οι αμπαλοι και τα αιωνια ελληνικα ταλεντα τυπου αλεξανδροπουλου τοτε
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23), sabar77 (21-08-23), voskos_7 (21-08-23)
Καλά εδώ έλεγα να πάρει τον πούλο ο Χάμες, με τον Μπιελ δεν θα ασχοληθώ; Δεν υπάρχει μόνο το "να φύγει" ή "να μείνει και να σπάει πούτσες". Έχει και ενδιάμεσο ρεπερτόριο. Θέλει να προσφέρει και να μην είναι τρόμπας; Να μείνει και να παίζει βασικός, κανένα πρόβλημα. Αν θέλει να καίγεται ο κώλος μας και αυτός να κάνει τακουνάκια μέσ' τη Λεωφόρο ενώ είναι τετ α τετ, τον πούλο χθες.
flessanto (22-08-23)
Bookmarks