Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 678910
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 181 έως 199 από 199

Θέμα: 1η αγωνιστική Super League: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανσερραϊκός 20/08/2023 22:00 CS1

Το avatar του χρήστη Nikolaos_Kokkinos

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.982
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.560 φορές σε 6.257 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 1η αγωνιστική Super League: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανσερραϊκός 20/08/2023 22:00

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα σε διαβάσει κανένας που δεν είδε το παιχνίδι και θα νομίσει ότι ο Καμαρά στράβωσε με κάποιον ξαφνικά, τον κυνήγησε, και όταν τον βρήκε στην περιοχή είχε ήδη έτοιμη τη λαδόκολλα για να του δώσει τα πόδια...
    Καποια στιγμη μας ειπες οτι ο Μαντυ θα χαιρεταγε το Σαββατοκυριακο η μου φανηκε?
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

Θα πέσουν τα τσιμέντα... Το avatar του χρήστη voskos_7

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 29.342 φορές σε 18.977 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: 1η αγωνιστική Super League: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πανσερραϊκός 20/08/2023 22:00

Το είπα και η πρόταση από την Λυών, ήρθε το Σάββατο, αν και εγώ, Ισπανική περίμενα. Δεν ξέρω τώρα αν έχουμε άλλη εξέλιξη...

Ή περίμενες να γράψω ότι για αυτό έκανε το πέναλτι;;;
    "Μπάτμαν και μαλακίες..."
    Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
    "λάγνος, ημεδαπός λογιστής".

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.064
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.282 φορές σε 20.596 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Faithful Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα είναι ποιοι ευθύνονται για το ότι η ομάδα 20/8 έπαιξε με παλαίμαχος και τραγιά έχοντας ακόμα σοβαρά κενά στο ροστερ της.

Έμεινε ο Αραμπι, κάποιος Καρβαλιο, στηριζομαστε στο γιδοταγαρο Μασουρα, θυμηθήκαμε τον Μαντι , και βλέπουμε κάποιον Ραμόν.

Δεν είπε κανείς να παίζανε τωρα μπαλαρα, αλλά όχι και αυτά τα χάλια.
    Με τόσους νεους παιχτες, και παιχτες που ακόμα ψάχνεις, πότε θα προλάβουν να γίνουν ομάδα?
    Δηλαδή ποτέ σκεφτηκαν ότι δεν έχουμε εξτρεμ μετά τα περσινά χαλια?

Αν φέτος δε στοχεύουμε το πρωτάθλημα να το ξέρουμε να μη σκαμε.
    Και η ευρωπαϊκή χρόνια σώθηκε από σπόντα , τώρα όσοι λένε για υπομονή θα ήταν στα κάγκελα.

Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Στα κάγκελα είναι μόνιμα οι ίδιοι και οι ίδιοι. Που είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε, δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Δεν ξέρω πού και ποιον είδατε να λέει ότι φέτος πάμε για πρωτάθλημα ή ότι θα παίζουμε μπαλάρα από τον Αύγουστο, εγώ έναν τεχνικό διευθυντή που πήραμε (τον θυμάστε; Κορδόν τον λένε) άκουσα να λέει ότι θα χρειαστεί πολλή δουλειά και οι καλές μεταγραφές γίνονται στο τέλος.

Ξεσπάσματα όπως "αργούμε", "καμμένη Γη", "άφησε την ομάδα γυμνή στα προκριματικά" είναι καθαρά οπτική των οπαδών. Αυτοί που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν την υπομονή τους για να στηθεί μια ομάδα απ' το μηδέν δεν ανεβαίνουν στα κάγκελα με την πρώτη στραβή. Και δεν βάζω καν εμένα σ' αυτούς, ας βάλουμε τον Δημήτρη (drizzt).

Μέχρι κι ο redbaron που γκρίνιαζε κατάλαβε ότι χρειάζεται χρόνος και δεν γίνεται αλλιώς (για να μη τα λέω εγώ). Οι υπόλοιποι συνεχίστε να πιστεύετε ότι με κάποιον μαγικό τρόπο έπρεπε να είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός ήδη, τι να σας πω. Έχουμε φτάσει και στο σημείο να φαινόμαστε ότι ρίχνουμε και τον πήχη για την ιστορία και το dna του συλλόγου.

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

drizzt (21-08-23), Garret (21-08-23), redbaron (21-08-23)

Το avatar του χρήστη Garret

Thanks
    607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 254 φορές σε 172 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Nikolaos_Kokkinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι ομως καλο παιδι ο Μασουρας. Εχει καθαρο προσωπο. Δεν σου παει η καρδια να τονε διωξεις.

Ειναι αυτος ο ξαδερφος απο το χωριο που ολοι εχουμε απο εναν, που εχει 3 παιδια απο μικρος, στο στρατο πηρε ευδοκιμο υπηρεσιας και βρηκε δουλεια στην Eurobank ταμειας και τα φερνει βολτα ενω ολοι εχουν να πουν μια καλη κουβεντα.

ΑΠο αυτους που εχουν ακομα φωτογραφια απο το δημοτικο ,"τετραδιο του μαθητου Γιωργου Μασουρα" κλπ. και απο το στρατο με το δικοχο και λεζαντα "Ελευθερον το ευψυχον"
    Ο Μασούρας...επειδή τον ξέρω από μικρό παίδι...

1 - Είναι γέννημα θρέμα γαύρος και όνειρο του να παίξει στον Θρύλο. ( όχι σαν κάτι άλλους που πουλάνε οπαδιλίκια, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε )
    2 - Άμα του πεις πέσε και πάρε 50 θα το κάνει χωρις μα-μου.
    3 - Έχει προσφέρει άπειρα στον Ολυμπιακό ενώ σχεδόν ποτέ δεν έπαιζε στη θέση του, ειδικά σε αναλογία με τα χρήματα που έπαιρνε. Πίεση σκυλίσια, κοψίματα / κλεψίματα έξω απ' την περιοχή του αντιπάλου, πολύ κρίσιμα γκολ και ασσιστ και Ευρώπη και Ελλάδα. ( βλέπε Τουρκίες, με Άρσεναλ στον Αραμπι κλπ ).

Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πεσμένος, όπως όλη η ομάδα και χθες έκανε το χειρότερο παιχνίδι του όσα χρόνια είναι στον Ολυμπιακό για μένα.

Παρόλα αυτά, ΔΕΝ έχουμε άλλο παίχτη να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τόσα χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που 100 προπονητές τον έχουν βασικό - το πλήθος στοιχείων που έχει.

Θα κριθούνε όλοι στους επόμενους 2-3 μήνες...

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.982
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Garret Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Μασούρας...επειδή τον ξέρω από μικρό παίδι...

1 - Είναι γέννημα θρέμα γαύρος και όνειρο του να παίξει στον Θρύλο. ( όχι σαν κάτι άλλους που πουλάνε οπαδιλίκια, ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε )
    2 - Άμα του πεις πέσε και πάρε 50 θα το κάνει χωρις μα-μου.
    3 - Έχει προσφέρει άπειρα στον Ολυμπιακό ενώ σχεδόν ποτέ δεν έπαιζε στη θέση του, ειδικά σε αναλογία με τα χρήματα που έπαιρνε. Πίεση σκυλίσια, κοψίματα / κλεψίματα έξω απ' την περιοχή του αντιπάλου, πολύ κρίσιμα γκολ και ασσιστ και Ευρώπη και Ελλάδα. ( βλέπε Τουρκίες, με Άρσεναλ στον Αραμπι κλπ ).

Τα τελευταία 2 χρόνια είναι πεσμένος, όπως όλη η ομάδα και χθες έκανε το χειρότερο παιχνίδι του όσα χρόνια είναι στον Ολυμπιακό για μένα.

Παρόλα αυτά, ΔΕΝ έχουμε άλλο παίχτη να έχει αυτά τα χαρακτηριστικά τόσα χρόνια και αυτός είναι ο λόγος που 100 προπονητές τον έχουν βασικό - το πλήθος στοιχείων που έχει.

Θα κριθούνε όλοι στους επόμενους 2-3 μήνες...
    Χωρις να μου το πεις, πονταριζα το σπιτι μου οτι εινια τετοιος ανθρωπος, τα εννουσα αυτα που εγραψα. Φαινετε οτι ειναι τετοιος ανθρωπος. Δεν ξερω τι δεν παει καλα ομως, δεν μπορει να προσφερει ενω παιζει συνεχεια.
    "Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Garret (21-08-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Ignore User

Δεν έχει γράψει κανένας ότι ο Μασούρας είναι αρχίδι: Πολλοί έχουμε γράψει ότι ζητάνε πάρα πολλά από αυτόν και θέλουν να μας πείσουν ότι τα κάνει κιόλας και αποτελεί παράδειγμα. Για εμένα και αυτός και ο Μπίελ χαραμίζονται σε τελείως λάθος ρόλους, γιατί κάποιος πρέπει να τους πουλήσει με τους όρους που το φαντάζεται αυτός.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (21-08-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.982
    Ignore User

Ας ελπισουμε οτι ο νεος προπονητης μας θα βρει τον τακτικο τροπο να αναγεννησει και τον Μασουρα Και τον Μπιελ, Γιατι και ο Μπιελ ολο τον κραζουμε αλλα δεν ειναι το πεταματου.

Thanks
    607
    Ignore User

Χωρις να μου το πεις, πονταριζα το σπιτι μου οτι εινια τετοιος ανθρωπος, τα εννουσα αυτα που εγραψα. Φαινετε οτι ειναι τετοιος ανθρωπος. Δεν ξερω τι δεν παει καλα ομως, δεν μπορει να προσφερει ενω παιζει συνεχεια.
    Κοίταξε τι γίνεται, είναι πολλά και είναι και η ψυχολογία στη μέση. Πχ και χθες ενώ ήταν κάκιστος στα τελειώματα, ΗΤΑΝ μέσα στις φάσεις και σε σωστές θέσεις.

Πχ, μετά το τσαφ του Μπίελ, λογικά προλάβαινε να τη στείλει στα δίχτυα, τουλάχιστον απ' τη γωνία που είδαμε εμείς - δε ξέρω τι σκέφτηκε εκεί.
    Επίσης, βρέθηκε στη σωστή θέση να πάρει την πάσα του Ραμόν αλλά έφυγε πάνω απ' τα δοκάρια το αριστερό του.

Αν είχε μπει ένα απ αυτά τα 2, θα γράφαμε άλλα πράγματα σήμερα.

Για μένα, επειδή τον παρακολουθώ προσεκτικά χρόνια, πρέπει να βελτιώσει πολύ το αριστερό του γιατί έχει χάσει πολλά γκολ τζάμπα προσπαθώντας να τελειώσει με το αριστερό.

13. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.982
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Garret Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίταξε τι γίνεται, είναι πολλά και είναι και η ψυχολογία στη μέση. Πχ και χθες ενώ ήταν κάκιστος στα τελειώματα, ΗΤΑΝ μέσα στις φάσεις και σε σωστές θέσεις.

Πχ, μετά το τσαφ του Μπίελ, λογικά προλάβαινε να τη στείλει στα δίχτυα, τουλάχιστον απ' τη γωνία που είδαμε εμείς - δε ξέρω τι σκέφτηκε εκεί.
    Επίσης, βρέθηκε στη σωστή θέση να πάρει την πάσα του Ραμόν αλλά έφυγε πάνω απ' τα δοκάρια το αριστερό του.

Αν είχε μπει ένα απ αυτά τα 2, θα γράφαμε άλλα πράγματα σήμερα.

Για μένα, επειδή τον παρακολουθώ προσεκτικά χρόνια, πρέπει να βελτιώσει πολύ το αριστερό του γιατί έχει χάσει πολλά γκολ τζάμπα προσπαθώντας να τελειώσει με το αριστερό.
    Απο αυτη τη γωνια μονο τον Κοβασεβιτς εχω δει να την προλαβαινει να τη στειλει μεσα. Αλλα πιστεψε με, δεν τον κρινω τοσο απο την απουσια σκοραρισματος, δεν περιμενουμε αυτο απο αυτον.

Περισσοτερο με εκνευριζουν οι σεντρες-πασες στον αντιπαλο τεμρατοφυλακα, και τα 2 βηματα μπροστα και μεταβολη πασα πισω που κανει στις πλαγιες γραμμες. Και κραταει κ ολη την ομαδα πισω η μας χαλαει μονιμως τις αντεπιθεσεις.

Thanks
    20.064
    Ignore User

Υπάρχει κάποιος καλύτερος του Μασούρα τη δεδομένη στιγμή να προσφέρει περισσότερα; Αν όχι γιατί το κουράζουμε;

16. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον panahs7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (21-08-23), Garret (21-08-23)

Thanks
    607
    Ignore User

Απο αυτη τη γωνια μονο τον Κοβασεβιτς εχω δει να την προλαβαινει να τη στειλει μεσα. Αλλα πιστεψε με, δεν τον κρινω τοσο απο την απουσια σκοραρισματος, δεν περιμενουμε αυτο απο αυτον.

Περισσοτερο με εκνευριζουν οι σεντρες-πασες στον αντιπαλο τεμρατοφυλακα, και τα 2 βηματα μπροστα και μεταβολη πασα πισω που κανει στις πλαγιες γραμμες. Και κραταει κ ολη την ομαδα πισω η μας χαλαει μονιμως τις αντεπιθεσεις.
    Καλα, αυτα τα βλεπω και στον Φορτουνη και σε αλλους πολλες φορες και τρελαινομαι.

Θα δουμε, η ομαδα ειναι εντελως ασυνδετη αυτη τη στιγμη σε ολες τις θεσεις. Περιμενω να τους κρινω συνολικα σε 2-3 μηνες.

Υ.Γ. Μόνο ο Σκάρπα μου δημιούργησε πολύ θετικές εντυπώσεις, βλέπει γήπεδο και σουτάρει φουλ. Γούσταρα το 1ο του ματς.

18. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Garret για αυτό το μήνυμα:

flessanto (21-08-23), Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.228 φορές σε 5.485 μηνύματα
    Ignore User

Και σε τι θεση να παιξει ρε παιδια ο Μασουρας; Καλος και χρυσος ο Γιωργης, εγω παραπονο δεν εχω απ' αυτον. Εχει δωσει κ παραπανω απ' οσα μπορει.

Αλλα πλεον δεν τα δινει. Εξτρεμ παιζει για να βοηθαει την αμυνα κ να παταει περιοχη, δεν εχει πλαγιοκοπησεις και τριπλα.

Φορ δεν ειναι, χανει και αχαστα. Δεκαρι γελαει ο κοσμος. Μπακ ποτέ, ειδαμε και τα καλα του Ανδρουτσου.

Τερματοφυλακας μηπως;;

Περιοχή
    Σειριος Α'
    Thanks
    8.982
    Ignore User

Ενα σημαντικο για τον Σκραπα που δεν τονισαμε

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ηρθε παικτης που δεν χρειαζεται ΟΥΤΕ να χασει κιλα, ΟΥΤΕ να παρει Μποι, Ουτε να κανει προετοιμασια ουτε τιποτα..

Ο ΜΑΓΚΑΣ μπηκε μεσα και ηταν σαν να επαιζε απο περσυ.

Τα ιδια με το Ροντινει τα θυμαστε? Που λεγαμε ολοι στα πρωτα ματς οτι παιζει σαν να ειναι εδω 2 χρονια

Α ρε αμα ο παικτης δεν ειναι με το ενα ποδι στη συνταξη πως κανει μπαμ.

21. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Nikolaos_Kokkinos για αυτό το μήνυμα:

flessanto (21-08-23), Gtakis (22-08-23)

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από voskos_7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν έχει γράψει κανένας ότι ο Μασούρας είναι αρχίδι: Πολλοί έχουμε γράψει ότι ζητάνε πάρα πολλά από αυτόν και θέλουν να μας πείσουν ότι τα κάνει κιόλας και αποτελεί παράδειγμα. Για εμένα και αυτός και ο Μπίελ χαραμίζονται σε τελείως λάθος ρόλους, γιατί κάποιος πρέπει να τους πουλήσει με τους όρους που το φαντάζεται αυτός.
    Απλά η διαφωνία μας είναι ότι ο Μασούρας ίσως βρει ρόλο στον ολυμπιακό, ο μπιελ δύσκολα (όσο υπάρχει φορτουνης)

Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαύρος Πιτ Το avatar του χρήστη flessanto

Thanks
    30.140
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.357 φορές σε 3.991 μηνύματα
    Ignore User

Δεν μπορεί να παίξει στη γραμμή, το έχουμε πει εκατό φορές. Είναι ο εξτρεμ που θα μπει και θα σκοράρει. Όχι ο εξτρεμ που θα δημιουργήσει. Απλά χωρίς το δεύτερο, δεν έχει θέση ο πρώτος.

Το avatar του χρήστη sabar77

Περιοχή
    South of Heaven
    Thanks
    10.607
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.051 φορές σε 4.316 μηνύματα
    Ignore User

Εγω δεν συμμερίζομαι πάντως τον ενθουσιασμό σας για τον Σκαρπα,απλά δραστήριος ήταν,δεν είδα κάτι σπουδαίο ακόμη.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

25. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sabar77 για αυτό το μήνυμα:

Faithful (21-08-23), flessanto (21-08-23), giovanni#10 (21-08-23)

Περιοχή
    Γρεβενά
    Thanks
    24.954
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από flessanto Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απλά η διαφωνία μας είναι ότι ο Μασούρας ίσως βρει ρόλο στον ολυμπιακό, ο μπιελ δύσκολα (όσο υπάρχει φορτουνης)

Ο Μπίελ, όσο δεν υπάρχει σχήμα με δυο επιθετικούς, δύσκολα βρίσκει ρόλο να προσφέρει ό,τι μπορεί.

27. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον voskos_7 για αυτό το μήνυμα:

flessanto (22-08-23), Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)

Thanks
    275
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 174 φορές σε 128 μηνύματα
    Ignore User

γιατι ασχολειστε με τον μπιελ? απο τους λιγους που ξερουν να σουταρουν. να τον διωξουμε και αυτον? να μεινουν οι αμπαλοι και τα αιωνια ελληνικα ταλεντα τυπου αλεξανδροπουλου τοτε

29. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον redgus777 για αυτό το μήνυμα:

Nikolaos_Kokkinos (21-08-23), sabar77 (21-08-23), voskos_7 (21-08-23)

Thanks
    20.064
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από redgus777 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γιατι ασχολειστε με τον μπιελ? απο τους λιγους που ξερουν να σουταρουν. να τον διωξουμε και αυτον? να μεινουν οι αμπαλοι και τα αιωνια ελληνικα ταλεντα τυπου αλεξανδροπουλου τοτε
    Καλά εδώ έλεγα να πάρει τον πούλο ο Χάμες, με τον Μπιελ δεν θα ασχοληθώ; Δεν υπάρχει μόνο το "να φύγει" ή "να μείνει και να σπάει πούτσες". Έχει και ενδιάμεσο ρεπερτόριο. Θέλει να προσφέρει και να μην είναι τρόμπας; Να μείνει και να παίζει βασικός, κανένα πρόβλημα. Αν θέλει να καίγεται ο κώλος μας και αυτός να κάνει τακουνάκια μέσ' τη Λεωφόρο ενώ είναι τετ α τετ, τον πούλο χθες.

31. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

flessanto (22-08-23)

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 678910

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές