Πρέπει να τον δώσουμε οπωσδήποτε. Δεν πρέπει να βάλουμε φρένο στην καριέρα του παικταρά, εμείς είμαστε πολύ λίγοι για τέτοιους παίκτες. Είναι και το φφπ για τους δανεικούς που θα πάρουμε. Τσίπηδες....
Η Πόρτο δεν αφήνει τον Βαρέλα να παέι και ο Έσε θα δώσει το παρών στους ΟΑ.
Πρέπει να τον δώσουμε οπωσδήποτε. Δεν πρέπει να βάλουμε φρένο στην καριέρα του παικταρά, εμείς είμαστε πολύ λίγοι για τέτοιους παίκτες. Είναι και το φφπ για τους δανεικούς που θα πάρουμε. Τσίπηδες....
οι "πολύ λίγοι" που λες τυγχάνει να είναι κυπελλούχοι Ευρώπης![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (23-06-24)
Δεν έχει δείξει δείγματα Καμαρά. Τον κρατάς ακόμη έναν χρόνο που είναι ανάγκη για τον σύλλογο να πάρει το πρωτάθλημα για τα 100 χρόνια, κάνοντας του και μια αναπροσαρμογή και ίσως μείνει. Αν τον πιστεύεις, την αξία του θα ανεβάσει και θα βοηθήσει και την ομάδα. Αν θες εσύ να μείνουμε πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα πρόβλημα σου.
Όχι με 15 δεν τον δίνω. Το πρόβλημα μας δεν είναι η πρόταση στην ομάδα όμως, αλλά τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Αν ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να μείνει κι άλλο, δεν τον δίνω ούτε με 30 εγώ προσωπικά. Αν όμως θέλει να πάει, τότε ή θα τον δώσεις και με 15 ή θα ρισκάρεις με άγνωστες συνέπειες στη διάθεσή του για τη συνέχεια.
Με συνεννόηση με τον παίκτη, όλα γίνονται και δεν μοιάζει για βλαμμένο το παιδί, αρκεί παίκτης και ατζέντης να δούνε ότι κάτι πάει να γίνει εδώ. Και όταν έρθει η πρόταση, μετά τα μέσα Αυγούστου, θα έχουν αρκετά καλή εικόνα για να πιέσουν ακόμα και στα 15 χαρτιά να γίνει η δουλειά... (Στο κάτω - κάτω, με 4 τον πήρες πέρυσι)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αν ο φωταρας κανει 35-40, τοτε αυτον δεν πρεπει να τον δωσουμε με τιποτα λιγοτερο απο 90, μας κλεβουνε αλλιως.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Θα τα πούμε τον Αύγουστο πόσο κάνει και αυτός...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Απορρίψαμε 2 προτάσεις είπε ο Νικολακόπουλος, 15 και 18 εκατομμύρια. Να ηρεμήσει κι ο estai.
panahs7 (25-06-24)
Τα ορφανα πορευοντε κ οι χηρες κονομιουντε γινετε εδω μεσα
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Βασικός απέναντι στο Μαρόκο, έχει αρχίσει το ματς στις 16:00 στην ΕΡΤ3 για όποιον θέλει.
Bookmarks