Du3lisT (19-08-23), Nikolaos_Kokkinos (19-08-23)
Σας το έχω ξαναπεί νομίζω. Είναι κάποιοι παίχτες που αν δεν τους δεις μέσα από τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να καταλάβεις γτ παίζουν με όλους τους προπονητές ενώ οι οπαδοί τους κράζουν. Από αυτούς, ένας είναι ο Μασούρας.
Δεν περνάει ούτε δευτερόλεπτο που δεν είναι συγκεντρωμενος σε αυτό που του ζητάει ο κόουτς. Όταν ο ένας κάνει ακριβώς ότι του ζητήσεις, και ο άλλος (πχ φορτουνης ή μπιελ ή ρατζελοβιτς κλπ επιθετικοί μας) ακριβώς ότι του καυλώσει, δεν μπορείς να τον αφήσεις έξω, γιατί τότε θα κάνουν όλοι ότι τους καυλώσει.
Έτσι όμως δε θα γίνεις ποτέ προπονητής με σχέδιο, αλλά θα γίνεις Μίτσελ.
Επειδή το 2011 συνεργάστηκα (για πολύ λίγο) με την ΟΥΕΦΑ και ήμουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε όλα τα ματς επί βαλβερδε, είχα πάθει πλάκα με το πόσο ταχυδυναμικα πήγαινε στα μαρκαρισματα ο Μανιάτης.
Ναι αλλά είναι χασογκολης θα μου πείτε. Το ίδιο και ο Μανιάτης.
Μα Αν δεν ήταν χασογκοληδες, θα έπαιζαν Αγγλία. Τόσο απλά.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Du3lisT (19-08-23), Nikolaos_Kokkinos (19-08-23)
Ακριβώς. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε ένα γαμημενο εξτρεμ να βγάζει τουλάχιστον 5- 6 επιτυχημένες τρίπλες σε κάθε ματς ώστε να δημιουργηθούν ανισορροπιες στην αντίπαλη άμυνα.
Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο μπιελ. Και αμφιβάλω αν θα μπορέσει να το κάνει ο πριτς που πήραμε ή ο σκράπας
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο πριτς, μπορεί: ο σκράπ, δεν είναι εξτρέμ και αν παίξει εκεί, θα εκτεθεί όλη η πλευρά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Oberon (20-08-23)
voskos_7 (22-08-23)
Και εμένα, η εντύπωσή μου, είναι ότι θα έχει πορεία Καρβάλιο: Μόνος του δεν θα κάνει πολλά και αν δεν τον κουβαλήσουν οι άλλοι, θα είναι Μπουτούτσι.
Μπρνιτς: "Κάθε παίκτης στην Ελλάδα θέλει να παίζει στον Ολυμπιακό, να κατακτήσουμε το Europa League"
Να αυτα δεν θελω.. καποιος να τον ενημερωσει σχετικα γτ τα λεγαν κ αλλπι προσφατως
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό να έχουμε mindset νικητή; Καλά έκανε ο Καρεμπέ και το έλεγε τόσα χρόνια, δηλαδή δεν πρέπει να στοχεύει σε ευρωπαϊκό τίτλο ο σύλλογος;
Για εσάς τα λένε, επειδή ασχολείστε.
Την κίνηση που έκανε στην πρώτη φάση, που υποδειχθηκέ off-side, αν δεν την προσέξατε, μην αγχώνεστε θα την ξανακάνει αρκετές φορές από διάφορα ύψη της μεγάλης περιοχής, γιατί το ρεπερτόριό του, αυτό είναι.
Ωραίες υποδοχές και ξεπέταγμα, πάντως.
Bookmarks