Oberon (19-08-23)
Oberon (19-08-23)
Καλώς την παικτουρα. Μακριά από τραυματισμούς βασικά και να διαπρέψει σαν αριστερό χάφ που θα παίξει
Tο γεγονός ότι οι Σκαρπα, Φορτούνης δεν ειναι καθαρα εξτρεμ, λύνεται αν έχεις πυραυλοκινητα μπακ. Από δεξιά έχεις τον Ροντινει, αριστερά ψάχνεις ακόμα. Θα κάνουν παπάδες μαζί.
Μεταξύ των 2 πάντως, ο Σκαρπα παίζει πιο εύκολα στα άκρα.
Εγώ κάπου μπερδεύομαι με το τί ακριβώς θα κάνει το Μπίελ τώρα που ήρθε και ο Σκάρπα και ο Κροάτης.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (21-08-23)
Τοσα χρονια αυτο κανουμε. Διωχνουμε τον προηγουμενο, χωρις να υπαρχει καμια σοβαρη ενδειξη οτι ο επομενος ειναι καλυτερος. Απλως επειδη ο επομενος μας εξιταρει περισσοτερο.
Ελπιζω να μη ζητησει να φυγει ο Μπιελ ή να τον πιεσουν να φυγει. Ας παλεψουν ολοι για τη θεση τους.
Προσωπικα θα ανησυχουσα περισσοτερο για τον Μασουρα βεβαια. Ειδικα εφοσον ο Μαρτινεθ δε φαινεται να διαχωριζει εξτρεμ απο 10αρια.
Oberon (19-08-23)
Από αυτά που (δεν) έδειξε πέρσυ ο Μπίελ δε νομίζω ότι είναι τέτοια περίπτωση εκτός και αν βελτιωθεί θεαματικά. Απλά με προβληματίζει γιατί μαζεύονται πάλι πολλοί παίκτες με επικάλυψη στα στοιχεία και βλέπω να ξαναπαίρνουμε τον σενιορ για να χωρέσει τρία δεκάρια.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
νομιζω ο μπιελ θα χαιρετησει και θα εχουμε σκαρπα αντι μπιελ σε συστημα πλημύρα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν νομίζω να φύγει ο Μπίελ και ακόμα περισσότερο, δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να τον δούμε κάπου αλλού εκτός από τις θέσεις 8-10.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καντάρια μπάλα. Έχει τρομερή αίσθηση του χώρου και βλέπει γήπεδο όσο κανένας και είχε δίκιο ο Οberon για την κλάση του. Με δυο προπονήσεις, έκανε πράγματα που δε γίνονται.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
drizzt (21-08-23), Garret (21-08-23), Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Κι εγώ μετά που είδα το ματς απορώ που στο καλό κατάφερε κόσμος να μην χαρεί από αυτά που έδειξε παίκτης που ήρθε στην Ελλάδα πριν 2 μέρες.
Garret (21-08-23)
O Τυπος επαιξε τοσο αμεσα, που παιζει στο πορτ μπαγκαζ του αμαξιου με το οποιο πηγε στο Ρεντη πριν τον αγνωνα να εχει ακομα το skateboard.
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
Το παιδί είναι genius.
Αρα απο στοιχεια του Σκαρπα μεχρι στιγμης εχουμε:
1) ξερει Σκειτμπορντ
2) Λυνει τον κυβο του Ρουβικωνα
3) Παιζει και εξτρεμ (λενε) αλλα οχι στην Ευρωπη
4) Κανει ωραιες ξυραφενιες πασες.
5) Δεν εχει μπακα
6) Δεν εχει κωλους και προγουλια
Κριμα δεν εχω αδερφη να του τη δωσω τετοιο κελεπουρι
Φτυστε τον μην το ματιασετε ρε μαλακες και παει κ τσακιστει σε κανα ματς
"Το ουσιώδες διαφεύγει από τα μάτια, βλέπει κανείς σωστά μόνο με την καρδιά" - Antoine de saint-Exupery
panahs7 (24-08-23)
Και του αρεσει η Ελληνικη κουζινα.
Και το πρώτο πράγμα που παραγγέλνει είναι το ντονέρ...
Αυτη την Ελληνικοτατη κουζινα εννοουσε λογικα. Ντονερ, κεμπαπ και μπεργκερ.
Έχει την ίδια εντύπωση για την ελληνική κουζίνα όπως εμείς για την θέση που μπορεί να παίξει όταν δεν παίζει δεκάρι...
flessanto (25-08-23)
Δηλαδη εξτρεμ με τζατζικι και πατατες.
Φακες εχω για φαγητο σημερα, δεν πατε να γαμηθειτε?
Bookmarks