''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
Δεν κάνει για πλάι - δεν είναι Λατινική Αμερική εδώ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Oberon (18-08-23)
μωρη πουτανα τωρα ειναι καλος ο θρυλος ε??![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μακάρι ο πονοκέφαλός μας να είναι πάντα για το πού θα χωρέσουμε τους παίκτες που τη χαϊδεύουν.
Αυτός φαίνεται παικταράς. Ραφάλ ελευθέρας χωρίς εξάτμιση, με πειραγμένο κύλινδρο.
drizzt (18-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-23)
ο ορισμος της μπαλαδοφατσας λατινικης αμερικης ειναι ο τυπος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ελπίζω να μην είναι η κλασική περιπτωση παίχτη που θα παίζει σκατα και θα λέμε εμείς εδώ «αφού δεν παίζει στη θέση του ο άνθρωπος». Μέρα της μαρμότας.
Ήδη έχει το στοιχείο "παίζει και εξτρέμ"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (18-08-23)
Είναι μεταγραφή επιπέδου Τζιοβάνι
Oberon (18-08-23)
Κ γτ δεν πηγαμε στο αεροδρομιο οπως αλλοτε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (19-08-23)
drizzt (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Σαν τον Σώκρατες μοιάζει στο πρόσωπο.
Nikolaos_Kokkinos (19-08-23)
εγω προβλεπω τον σκαρπα μπροστα απο τα χαφ στη θεση του καρβαλιο φορτουνη αριστερα και μπρνιτς δεξια στο 1ο παιχνιδι με τους Σερβους. και στα χαφ εσε με καμαρα ή Καμαρα με αλεξανδροπουλο.
η αλλη λυση ειναι να δουμε φορτουνη και σκαρπα στα εξτρεμ (ως αναγκη) και τριαδα εσε καμαρα αλεξανδροπουλο.
αλλα ολα θα εξαρτηθουν σε τι κατασταση θα ειναι σε λιγες μερες σκαρπα,εσε, και μπρνιτς.
Fuck no politica
Bookmarks