Αν θέλει θα πιάσει, δεν φαίνεται έτοιμος πάντως να δώσει των υπέρ πάντων αγώνα για αυτό.
Εγώ που τον είχα δει πάντως σε μεγάλο δείγμα, ξενερώνω που δεν βγαίνει αυτός ο παίκτης στον Ολυμπιακό (προς το παρόν). Πίστευα ότι θα κούμπωνε τέλεια εδώ. Στην Αγγλία πήγε να παίξει σε μια ομάδα που παίζει άμυνα και χτυπάει στην κόντρα, προφανώς δεν θα είχε καμία τύχη. Αν δείτε Παλμέιρας μια χαρά και έτρεχε και δημιουργούσε και απ' όλα. Δεν είναι πιο γρήγορο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, πιο τακτικό είναι. Εγώ θέλω να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες μαζί του, αν θέλει κι αυτός.
Αν θέλει θα πιάσει, δεν φαίνεται έτοιμος πάντως να δώσει των υπέρ πάντων αγώνα για αυτό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εκτός από καλός παίκτης, είναι και κορυφαίος παραλίας πάντως...
Όταν ανακοινώθηκε ο γιοβετιτς και ο ποντενσε, ανακοινώθηκε στη ουσία ότι ο μπιελ ή ο σκράπας δεν υπολογίζονται.
Φαίνεται ότι δεν ήταν ο μπιελ τελικά.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμα πιο ουσιαστικά, με την ανακοίνωση του Γιόβετιτς, είχαμε και μία επίσημη διαβεβαίωση ότι θα απέχουμε πάλι από τον ορθολογισμό.
Nikolaos_Kokkinos (23-09-23)
Hellooooo, anybody home???
Βλεπεις Βραζιλιανο..με μπουκλακια...με κορδελα στα μαλια και λες "βρε λες να φεραμε κανα μυστη της μπαλας?"
Τον πουτσο τονε κλαιγανε και τον μοιρολογουσαν 40 μοιρολογιστρες απο την Αμπαετετουμπα Ντο Μπραζεου
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (25-09-23)
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (25-09-23)
Μια χαρά είναι, μόλις ανέβει θα αρχίσουν οι κωλοτούμπες.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Εγώ δε μπορώ να μιλήσω, έχω σοκαριστεί απ' το σχόλιο ενός φίλου στο θέμα του αγώνα που είπε ότι δεν έχει τεχνική.
flessanto (25-09-23)
flessanto (25-09-23)
flessanto (25-09-23)
Πολύς ντόρος για το τίποτα. Θυμάμαι το περσινό ξενέρωμα που δεν ήρθε και ρίχνω ένα γοητευτικό χαμόγελο.
flessanto (25-09-23)
Μπάλα ξέρει, αλλά δεν ξέρει τί ήρθε να κάνει εδώ...
Bookmarks