flessanto (18-08-23)
flessanto (18-08-23)
Και σαν επαγγελματίας να πας, θα σου το σφυρίξουν. Και στον Ολυμπιακό το var υπάρχει μόνο για να δουλεύει όταν είναι να δούμε πέναλτι κατά, κανένα off-side, κανένα πλάγιο, καμία οφειλή εκτός ρύθμισης στο Ταμείο Εμπόρων, ή καμία απλήρωτη κλήση συνδεσμίτη για παρκόμετρο στη δημοτική αστυνομία όταν σκοράρει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (18-08-23)
Πολλή γκρίνια για τη διαιτησία (ίσως όχι άδικα) αλλά να ξέρετε πως αν ήθελε ο διαιτητής να μας σφάξει θα έδινε απλά ένα επιθετικό φάουλ στον Αλεξανδρόπουλο και θα τελείωνε το ματσάκι εκεί (παράταση βέβαια μετά αλλά δε θα τελειώναμε την πρόκριση εκεί)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (18-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (18-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Ο διαιτητής δεν ήθελε να ευνοήσει καμία ομάδα, απλά ήταν ολίγον φρούιτι.
flessanto (18-08-23)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Old school αυτό το στυλ συζητήσεων στο δίκτυο.
Καλησπέρα απο εμένα.
Οι εκτιμήσεις μου είναι οτι α}Φορτούνης στο πλάι δεν γίνεται να αποδώσει σωστά για την ομάδα μας.(Γνωστό απο παλιά)
β) Το καλό είναι οτι η ομάδα μας δεν απειλήθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ σε όλο το ματς απέναντι σε μια αρκετά ποιοτική και πιο έτοιμη ομάδα
γ) Και η απορία ενώ έχει τη διάθεση να ανανεώσει την ομάδα γιατί η διοίκηση καθυστερεί τόσο πολύ να στελεχώσει με τους κατάλληλους παίκτες////Χωρίς πλάγιο μπακ με τους Σέρβους.Κίνι δύο κάρτες{?} και Ροντινέι (κόκκινη) εχθές.
Καλώς τον.
Γιατί πολύ απλά όταν ψάχνεις παίχτες δεν σημαίνει ότι θα τους βρεις κι όλας. Επίσης, θυμίζω ότι η χρονιά ξεκίνησε φέτος 15 μέρες αργότερα από άλλες χρονιές. Δεν έχουνε αργήσει. Αν θα φέρει καλούς παίκτες και αν ο προπονητής κάνει είναι άλλο θεμα.
Όντως ο κινι χάνει το επόμενο ματς; ή έχει δικαίωμα επιλογής ενός από τα δύο;
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καναμε κ εμεις κατι επικα ομως χτες... μετα την αποβολη του πειντσιλ, φταναμε δεκα δεκα εξω απο την περιοχη , και μετα φουνταραμε αγκυρα 3 κλειδια και και κοιταζανε ο ενας τον αλλον
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τους ρωτάς αν είχαν ξαναβρεθεί όλοι εκεί μαζί;
voskos_7 (18-08-23)
Η μπάλα τους μπέρδεψε και η στάση της αστυνομίας, που την κοίταγε να υπάρχει εκεί γύρω και δεν επενέβαινε...
Μπορεις να μην αγχωνεις τον κοσμο συνεχεια?
Bookmarks