flessanto (18-08-23)
Καλά, είμαι ο μόνος που περιμένει τον jonk να κρατήσει την υπόσχεσή του?
flessanto (18-08-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
flessanto (18-08-23)
Βασικά γαμησε το σκεπτικό.
Ο κανονισμός λέει (δεν έχει αλλάξει τπτ τελικά) ότι αν μπει και έχουν μαλάκια οι επιθετικοί το δίνει επανάληψη, αλιβς το μετράει.
Αν δεν μπει, το δίνει επανάληψη μόνο αν έκαναν μαλάκια οι αμυντικοί. (δεν λέει πουθενά αν επηρεάζουν τη φάση η όχι.
Τέλος, αν έχουν κάνει μλκια και οι δύο, το δίνει επανάληψη έτσι και αλλιώς.
Άρα είμαστε άτυχοι που έπιασε το πρώτο και όχι το δεύτερο. (αφού έτσι και αλλιώς θα έδινε επανάληψη)
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ θα μας τρελάνεις. Στο αν δίνεται επανάληψη όταν έχει μπει απευθείας απ' την εκτέλεση, σου είπα ότι δεν ξέρω τι ισχύει αυτή τη στιγμή με τον κανονισμό. Και μου λες ότι το κάνουν με το τάδε σκεπτικό, όταν θα έμπαιναν πιο νωρίς, αν χαθεί να δοθεί επανάληψη. Και πάνω σ' αυτό σου απάντησα ότι δεν βγάζει καμία λογική, άρα παραμένει η άγνοια για το τι ισχύει.
Ήμουν 2 χρόνια βοηθος στις καλύτερες ομάδες τις Κορίνθου. (ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06)αλλά... Γαμησε τα. Πολύ νούμερα όλοι και έφυγα.
Μετά ήμουν προπονητής σε κάτι ακαδημίες, αλλά ακόμη χειρότερα.
Μετά είχα πολύ δουλειά 4 χρόνια και τώρα έχω κάποιες προτάσεις και το σκέφτομαι. Μάλλον για ακαδημίες.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (18-08-23)
flessanto (18-08-23)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Αρχιδια ρε. Και εγώ προπονητής του καναπέ είμαι πλέον.
Το 2016 είχα όντως γνώσεις. Είχα ρίξει πολύ διάβασμα και είχα δει πολλά βίντεο σοβαρών φόρουμ προπονητών. (το 2013 πήρα το πτυχίο).
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι για τέτοια επαγγέλματα αν δεν τα παίρνεις εις βάρος των παικτών.
Εδω εχει οργωσει ολο το πρωταθλημα ο Παρασχος και ο Τεννες ρε, ποσο κομπλικε να ειναι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
flessanto (18-08-23)
Έτσι είναι, αν τους έχεις πλακώσει στις ερωτήσεις και σε βρίσκουν χαλαρό ένα ξημέρωμα...
flessanto (18-08-23)
Λοιπον αντε καληνυχτα μαγκες μπας κ προλαβω να κλεισω λιγο ματι, συχγαρητηρια για την διαδικαστικη πλην απαραιτητη προκριση κ εις αλλα με υγεια.
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
flessanto (18-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-23), panahs7 (18-08-23), voskos_7 (18-08-23)
flessanto (18-08-23)
Κοίτα. Εγώ πάντα έπαιζα 4 5 1 (ή 4 3 3 το ίδιο είναι.)
Ποτέ δεν είχα κόλλημα αν θα αυτός ο ένας θα είναι δεκάρι καθαρό ή 8αρο10αρι η κρυφός επιθετικός.
Το θέμα είναι να του ζητάς να κάνει αυτά που μπορεί και όχι αυτά που έχεις εσύ στο μυαλό σου.
Μια χρόνια πήρα ομάδα στο β τοπικό, (ήταν τελευταία) και έκανα αυτό που έκανε ο τσιγκουρι με τον ορμπαιθ.
Είχα έναν παιχταρά 6αρι με την μπάλα στα πόδια, αλλά 100 χρόνων. Ο προηγούμενος δεν τον έβαζε ποτέ. Εγώ τον έκανα βασικό. Όταν παίζαμε άμυνα τον είχα 6αρι, όταν ανεβαίναμε έμενε τελευταίος παίκτης (ώστε να μην κάνει άσκοπα χιλιόμετρα)
Εκανα μια ισοπαλία, δέκα νίκες και καμιά ήττα. Και την επόμενη χρονιά δεν μου έκαναν καν πρόταση να μείνω. Και μετά μου λέτε για τον Βαγγέλα.
Γνώμη για Μαρθελίνιο πες μας.
Γενικά στο τοπικό, όταν βλέπεις υπέρβαρο, βάλ'τον: Ξέρει μπάλα για τρεις εντεκάδες...
flessanto (18-08-23)
Ρε 3 με 4 χρόνια τώρα, μόνο Ολυμπιακό βλέπω. Δεν έχω χρόνο. Ασχολούμαι με πολλά. Φέτος τα έχω παρατήσει λίγο και άρχισα να βλέπω μπάλα πάλι, λόγω προβλήματος στην μέση.
Πάντως, ο βαλβερδε ήταν ο κορυφαίος σε τακτική με διαφορά από όσους έχω παρακολουθήσει στην Ελλάδα.
Αν κέρδιζα το Τζόκερ σήμερα, θα τα παρατουσα όλα, θα έπαιρνα μια βιντεοκάμερα και ένα μπλοκάκι και θα γινόμουν η σκιά του γκουαρντιολα.
Bookmarks