flessanto (18-08-23)
Δεν πατάει γραμμή ε κωλάρχιδα του VAR?? Είχε σηκώσει τη φτέρνα και απέκτησε πλεονέκτημα ε; Αλήτες.
![]()
Du3lisT (18-08-23), Faithful (18-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-08-23), jonk (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
κανενας ρατσισμος , οπως ο λευκος μαλακας ειναι μαλακας ετσι κ ο μαυρος μαλακας ειναι μαλακας το χρωμα της επιδερμιδας δεν αλλαζει την ιδιοτητα , ρατσισμος ειναι να τον πω μαλακα επειδη ειναι μαυρος , η συμπεριφορα καποιων , μεταξυ κ αυτου που βγηκε με αποβολη ηταν λες κ τους εφερες απο την ζουγκλα , αν ηταν λευκοι θα τους ελεγα γιδογαμηδες
Du3lisT (18-08-23)
Ο Γκιεντουζί της Μαρσέιγ πχ είναι ζούγκλας γιδογάμης.
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23), voskos_7 (18-08-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αμα δεν αποκτησει τρεξιματα ο ολυμπιακος δεν παμε πουθενα.Σημαντικη η νικη αν δεν ειχαν μεινει με 10 δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι θα περνουσαμε την γκενγκ.Απιστευτη αργη ομαδα ειμαστε νομιζω παραπανω απο το ειναι αρχη ακομη προετοιμασία κτλ κτλ κτλ.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
flessanto (18-08-23)
—John Lennon
flessanto (18-08-23)
Και το λέμε εμείς, που έχουμε Ελβετούς Β για γηγενείς...
Να αναφέρουμε ότι οι δύο πρώτοι σκόρερ της περσινής Σούπερ Λίγκας ΙΙ (Κηφισιά και ΑΕΛ) είναι και οι δύο μαύροι και έχουν και οι δύο Ελληνική υπηκοότητα και όχι από αυτήν που είχε ο Κακιασβίλι και ο Τάρλατς, ας πούμε; Και δεν είμαστε και η επιτομή της αποικιοκρατικής χώρας...
Γενικά καλό είναι να είμαστε πιο δημιουργικοί με το χιούμορ μας και να ξεπεράσουμε το γεγονός ότι η αρία φυλή έχει γεράσει και αποφεύγει το σεξ γιατί το θεωρεί υπερτιμημένο...
Μεταξύ μας: Άμα βάσταγαν τα ποδάρια τους, μένανε και στην Ισπανία, ξέρω 'γω...
Του κόσμου όλη τη μπάλα να ξέρεις, πλέον, με την ταχύτητα του Ιμπόρα, δεν πας πουθενά, τουλάχιστον στα κεντρικά, δυτικά και βόρεια της Ευρώπης. Θα γαμιόμουν άσχημα να περνάω πριονοκορδέλα τον Μπουχαλάκη και να περάσω τον Ιμπόρα "μπάι"...
Να δω τώρα, χωρίς Ροντινέι πόσα απίδια χωράει ο σάκος και από τα δεξιά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (18-08-23)
Λοιπόν.
Πρώτον, αντε γειά πουτανες Βέλγοι.
Δεύτερον. Αντε γαμησου μλκ ρέφερι μας έβγαλες την ψυχή.
Τριτον. Ροντινει, δεν έχω δει πιο ηλιθια κόκκινη στην ζωή μου ολόκληρη.
Σημασία βέβαια έχει η πρόκριση απόψε, αλλά θα πω 2 πραγματάκια.
Μπιελ, αντε και γαμησου. Δεν χάνεται αυτό το γκολ και δεν είναι μόνο η κακή εκτέλεση.
Ιμπόρα και καρβαλιο δεν έχουν να προσφέρουν τπτ. Πιο τπτ δεν γίνεται όμως. Λογικό να μην βλέπεται η ομάδα στο Α. ημίχρονο.
Φορτουνης δεξιά, είναι σαν να παίζεις με παίχτη λιγότερο. Αν έχει σκοπό να τον βάζει εξτρεμ, καλυτερα να τον δώσει.
Ροντινει εκπληκτικος. Έσβησε τον μαύρο(δεν θυμάμαι το όνομα του. Μεγάλη παιχταρά όμως. *αυτός που αποβληθηκε) στο πρώτο ημίχρονο. Αναγκάστηκε ο κόουτς τους να τον πάει πάνω στον κινι. Ευτυχώς και αυτός ήταν πολύ καλός (στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκπληκτικος) και οδήγησε τον μαύρο σε εκνευρισμό και αποβολή.
Έτσι σταματήσανε να απειλούν. Όχι μόνο γιατί έμειναν με δέκα, αλλά κυρίως γιατί βγήκε ο μοναδικός τους σοβαρός ποδοσφαιριστής.
Ελ κάμπιας δεν μπορεί να κριθεί. Πολύ τρέξιμο όμως.
Αλεξανδροπουλος καλός. Ελπίζω σε καλυτέρευσή όμως.
Φρειρε κακός στις τοποθετήσεις, καλος στην διεκδίκηση και στην ταχυδυναμη.
Βρουσαι Μασούρας κατώτεροι των περιστάσεων.
Η ομάδα φωνάζει ότι θέλει και 8αρι και 6αρι. Εκτός από τον χεσε που πήρε.
Φωνάζει επίσης ότι θέλει 2 εξτρεμ.
Δεν θα κρίνω τον προπονητή παρά μόνο θα πω, ότι με προβλημάτισε το δεύτερο 100λεπτο του ιμπόρα.
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (18-08-23), voskos_7 (18-08-23)
Ο λόγος που δόθηκε η επανάληψη δεν ήταν ο Πασχαλάκης (εάν πατούσε την γραμμή), όπως θεωρήθηκε αρχικά. Η πραγματική αιτία είναι το γεγονός ότι ο Ιμπόρα πάτησε στο ημικύκλιο έξω από την περιοχή, πράγμα που δεν επιτρέπεται, διότι ήταν και αυτός που έδιωξε την μπάλα στην επαναφορά.
https://www.sport24.gr/football/gkenk-olympiakos-aytos-einai-o-pragmatikos-logos-tis-epanalipsis-toy-penalti-ton-velgon.10148189.html
—John Lennon
flessanto (18-08-23)
Δεν μας έφτανε όλο το υπόλοιπο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ρε παιδια συγνωμη ποιος ιμπρα μπηκε στο ημικυκλιο , εχουν μπει αλλοι 4-5 μαζι του τηξν ιδια στιγμη, εξηγηστε μου λιγο, οι αμυντικοι των αλλων δεν υπαρχζει προλβημα που μπηκαν στο ημικυκλιο δλδ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
νεα μαλακια αυτη με το ημικυκλιο?τι γινεται ρε![]()
—John Lennon
τι στον μπουτσο ειχαν μπει και της γκενγκ
![]()
—John Lennon
Bookmarks