Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
Μπράβο στην ομάδα, επιτέλους μια φορά κ εμείς στις καθυστερήσεις ρε μαλακες
1000 φορές πιτσιρικαδες από κάθε αδιάφορο 35αρη
Να κλείσουν οι μεταγραφές άμεσα!!!!!
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Gtakis (17-08-23)
Να το δούμε και λίγο μισογεμάτο το ποτήρι; Μπορεί οι Βέλγοι να ήταν ανίκανοι στο γκολ, αλλά είναι ταχυδυναμική ομάδα και πολύ πιο έτοιμη. Το ότι την περάσαμε τελικά, έστω με το στανιό, μόνο θετικό είναι για μένα. Μην ξεχνάμε ότι περιμέναμε τη Σερβέτ για αντίπαλο και κλασικά μας έκατσε η πιο δύσκολη για την εποχή.
flessanto (18-08-23), Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
Οπότε χάνουμε με γκολ στο τέλος είμαστε γατάκια λειποψυχοι κλπ σήμερα δηλαδή είμαστε λιοντάρια;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (18-08-23)
Εμένα με ανησύχησε λίγο αυτή η εικόνα. Η ομάδα χτίζεται, παίκτες έρχονται, δύσκολος αντίπαλος τη δεδομένη στιγμή κλπ. αλλά όχι και στο σημείο να μην μπορούμε να κάνουμε μια επίθεση επί μία ώρα. Δεν ξέρω τι ακριβώς οραματίζεται ο προπονητής, αλλά περίμενα περισσότερη συνοχή. Μου φάνηκε λες και η ομάδα δεν είχε κανένα τακτικό πλάνο όταν είχαμε τη μπάλα.
chainsaw (17-08-23), drizzt (17-08-23), Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (18-08-23)
αν δεν επαιρναν κοκκινη δεν περνουσαμε. ας ελπισουμε αυτο που ειδαμε να ηταν λογω της δεδομενης χρονικης στιγμης. δεν θελω να κρινω παικτες οπως δεν κρινω και τον προπονητη.η ομαδα ειναι ανετοιμη απεναντι σε μια ομαδα πολυ ετοιμη και με πολυ καλη κυκλοφορια, καλυτερα τρεξιματα.δεν μας αφησε να ξεμυτήσουμε. ελπιζω οι καινουργιοι να ενσωματωθουν αμεσα. ο ροντινει μεγαλη απωλεια μακαρι να παρουμε ορτεγα γρηγορα και να προλαβει να παιξει αυτος αριστερα και να παιξει δεξια ο Κινι στην θεση του ροντινει.
hang your demons
Ο Ροντινέι θα δηλωθεί κανονικά στη λίστα, χάνει μόνο το 1ο ματς.
drizzt (17-08-23)
Josimar (17-08-23)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μεγαλη επιτυχια το οτι περασαμε, ξεραμε οτι θα παιξουμε τραγικα. Γιατι αυτους τους παικτες εχουμε αυτη τη στιγμη. Ελπιζω οταν ενσωματωθουν οι μεταγραφες να αλλαξει η εικονα, γιατι ειναι καθαρα θεμα παικτων. Και ο Αλεξανδροπουλος δεν μου αρεσε καθολου, το σωσε με το γκολ. Μοιαζει με τα αταλαντα ελληνακια που παιζουν με μεσο σε μεγαλες ομαδες.
flessanto (18-08-23)
σορρυ αν γινομαι σπασαρχιδας αλλα τι ζουγκλες λεμε και για ευρωπαικες ομαδες που δεν εχουν λευκους που διαβασα πιο πριν. ελεος.
hang your demons
Αυτη δεν ηταν η δυσκολη ομαδα που θα μας ξεφτιλιζε και ειχαμε ηδη αποκλειστει οταν εχασαν απο τη Σερβετ κλπ. κλπ;
flessanto (18-08-23)
flessanto (18-08-23), giovanni#10 (17-08-23)
Κάτσε μισό. Τον Ιμπόρα και τον Κίνι ποιος τους κουβάλησε; Αυτός που το έκανε, δηλαδή ο τ.δ. να φύγει και αυτός.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΤΣΑ ΑΛΟΓΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Bookmarks