Του γαμανε το σπίτι οι μαύροι του κορακα και τους σπρωχνει
Τον κινι τον εχουν κερασει 5-6 σακουλες
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Του γαμανε το σπίτι οι μαύροι του κορακα και τους σπρωχνει
Ααα καλά. Κοίτα ένα μουνοπανο διαιτητή
ΚΟΙΤΑ ΕΝΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟ!! 4 φάουλ έκαναν στον Ρόντινει και λέει παίζετε.
Faithful (17-08-23)
Γαμώ τη Μέρκελ.
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Μ'αρεσει που συζητάμε αν πρέπει να μείνει ο Μπιελ ρε μαγκες. Δεν κοιτάμε εδώ που δεν μπορούν να αλλάξουν δεύτερη μπαλιά. 3-4 παίκτες βασικούς θέλουμε συν αναπληρωματικους
Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
chainsaw (17-08-23)
Α ρε φρειρε πως την πατησες ετσι με το ψευτοπεναλτυ αφου φαινεσαι εμπειρος στις τοποθετησεις
Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
Μία ώρα παιχνιδιού.
Σουτ εντός στόχου: 0
Σουτ εκτός στόχου: 0
Και η αλλαγή λάθος. Πως θα βοηθήσει στην κυκλοφορία της μπάλας ο Αλεξανδροπουλος;
Έλα Μαρτίνεθ κάνε αλλαγές μη τους κοιτάς.
Εν τω μεταξυ ο κααμπι ρε μαγκες παντελως αφαντος, τρεχει τρεχει και ολο τρεχει στο τερματοφυλακα οταν κανει επαναφορες το ντοσει το πεναλτυ το οφι που θυμιζει
Δυστυχως βλεπω το απολυτο τιποτα απο αυτοματισμους και απο αναπτυξη και στα 2 παιχνιδια... απλα τραβηξε ενα μονοκομματο ο φορτουνης και μπηκε μεσα.. και στο 1 αθλιοι ημασταν σαν επιθεση.
Βλεπω κ λιγο πρεσσινγκ κατα διαστηματα ψηλα αλλα κ παλι δειχνου σαν να μην ξερουν τι να κανουν τη μπαλα μετα αφου την κερδισουν
χαχχαχαχαχα Κίνι....
Α ωραία πάρτε και καμιά κόκκινη τώρα μαλάκες.
Bookmarks