mankap (17-08-23)
Αφηστε μαλακες το φορτουνη εκει στον ασβεστη, μην παιζετε με 10αρι γτ ειναι "αναχρονιστικο" αφηστε τον ιμπορα και τον γκαρβαλιο να κανουν παιχνιδι που δεν μπορουν να πετυχουν ελεφαντα στο διαδρομο.
Πιο Ξε'ι'γκλωτη ομαδα δεν εχω ξαναδει, μιλαμε για μεγαλους σβουνιο-κλωτσηδες
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
mankap (17-08-23)
Πραγματικά τι περιμένατε; Μπήκαμε στο ματς με στόχο να το σβήσουμε γιατί αυτό μόνο μπορούμε να κάνουμε προς το παρόν. Και ο Ιμπορα είναι καλός σε αυτό. Δεν του έκατσε ομως του Μαρτίνεθ γιατί ο άλλος την κατάπιε την προσποίηση. Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει και πολλά στο ημίχρονο. Ίσως όταν θα έρχεται με φορά το δεύτερο.
Τεσπα ελπίζω να αντέξουμε και να έχουμε δυνάμεις στο τέλος.
Σώζεται η κατάσταση με 1 γκολ πάντως, αν καταφέρουν να παίξουν λίγο. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα μας βάλουν άλλα 2 μετά, να μείνουν εκεί αν γίνει.
Μια χαρά θα πάει θα περάσουμε με 1-1.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
mankap (17-08-23)
Αυτό που έφυγε ο Εμβιλα για να έρθει ο Ιμπορα ήταν το μεγαλύτερο ανέκδοτο του καλοκαιριού.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
kostas1 (17-08-23)
kite26 (17-08-23)
Εγώ βλέπω άνετα να μας βάζουν κι άλλο ένα και να αποκλειστούμε.
Ο ιμπορα παλι μεσα ειναι γαμω τα σπιτια
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Έξω Καρβάλιο, μέσα Αλεξανδρόπουλος.
Ο ιμπορα είναι το βυσμα
Τελικα ο καθε προπονητης εχει τον μπουχαλακη του
Faithful (17-08-23)
Στίλερ γαμώ τη μάνα σου είπαμε; Να το ξαναπούμε. Πριν το πέναλτι υπήρχε και φάουλ στον Ελ Κααμπι. Θεοδωρίδη γαμώ το σπιτάκι σου κι εσένα, ντροπή για τον πατέρα σου μουνόπανο.
Παει ο καμαρα
Μαλακα γερμανε γάμωτο σπίτι σου
Bookmarks