Ο άλλος πάει και βάζει ξανά τον Καρβάλιο που στο πρώτο ματς σερνόταν. Για να του αποδείξει τι; Πως δεν κάνει;
Γαμω το κεφάλι μου θα σπάσω τίποτα εδώ πέρα!
Λες και κατεβήκαμε να πάρουμε το Χ απέναντι στην City το σπίτι τους γαμώ! Ρε παίξτε μπάλα και ας φάμε 3μπαλο, όχι αυτή η κατάντια όμως!!!
Josimar (17-08-23)
αν τραβηξεις δυο γραμες, απο τις δυο γωνιες της περιοχης της γκενκ.............φτασεις καπου μεχρι το τελος του ημικυκλιου στο κεντρο και τα ενωσεις ολλα αυτα.....................ε εκει δεν εχουμε κατεβασει παιχτες.
Δηλαδή στο προηγούμενο ματς έμεινε ευχαριστημένος και τους ξανάβαλε αυτούς τους μαλακες ; Ποιος ιμπορα ρε
Ιμπόρα άθλιος. Γιατί κράζουμε Μπουχαλάκη είπαμε;
Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
O Iμπορα που τον στηριζω, ειναι τραγικός πραγματικά.
Μήπως να μπει ο Αλεξανδρόπουλος σιγά σιγά; Μπας και σωθούν τα ματάκια μας;
Καλά του Γερμανού του γαμιέται ότι υπάρχει. Πουτάνας γιε καργιολαρά γαμημένε.
Εγώ φωνάζω νωρίς, αλλά θέλετε να τον δείτε πρώτα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Καλα με Ιμπορα στη φαση που υποδεχτηκε την πασα του φορτουνη στην περιοχη τους γελανε κ τα πλακακια ειναι σιγιυρα ποδοσφαιριστης αυτο το πραμα?
Σε τι ακριβως μα βοηθησε και τονε κουβαλησαμε εδω περα?
Ποσο απηδαλος ειναι, Στην επιστροφη του νομιζα οτι ειναι σεντερ απο μπασκετ
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
ιμπορα καρβαλιο ειναι οντως τραγικο κεντρο. Ειναι αποδοχη ηττας, ειναι αιτηση συνταξης με μικτα, ειναι μπουκινγ σε ρεζορτ για ξεκουραση, για εξοδο σε μπιτσομπαρο και χαλαρωση, ειναι σαν να βαζεις τα λεφτα σου στο καρντανο,,,,,,,,,,,,,,,,αλλα οχι για μπαλα
Josimar (17-08-23), Nikolaos_Kokkinos (17-08-23)
Θλιβερό ημίχρονο. Ο Καρβάλιο ελπίζω να μην ξαναεμφανιστεί μέχρι τα επόμενα φιλικά προετοιμασίας, όπου θα κεντάει πάλι.
Αν δεν φάμε δεύτερο στο ημίχρονο καλά είναι, παρά την επανάληψη του πέναλτι.
Μόνο τρέχουν πάντως τα πουστόπαιδα, γκολ δεν βάζουν εύκολα. Μόνο με πέναλτι θα το τρώγαμε και το φάγαμε.
Α καλα νταξει απελπισια, η ομαδα της Δεη φοραει την ερυθρολευκη φανελα
Αν βγει απο τα αποδυτηρια με ιμπορα ακομα στην 11αδα εγω το κλεινω.. ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ και βρηκαν παικτη να ξεχασουμε τους Μπουχαλακη και Εμβιλα μαζι
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Είμαστε λίγο σάπιοι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
αυτα ειναι , να βλεπεις ιμπορα καρβαλιο να συνεργαζονται και να βρισκοντε μαγικα. Τυχεροι ειμαστε, μεγαλεια
Με 2 πέναλτι
Ομάδα δίχως εξτρέμ είναι Ferrari δίχως ρόδες.
Sent from my moto g(9) plus using Tapatalk
Bookmarks