flessanto (11-08-23)
flessanto (11-08-23)
Σιγουρα, αλλα θα ενοιωθα ομορφα να μην τους διδεται και βημα απο την διοικηση.. και για να τα λεμε ευθεως, προφανως κ αν ηθελε ο βαγγ. σε 1 δευτερολεπτο ειχε κατεβει τετοιο πανο.
Ενας προεδρος που καθε μερα ωριεται για την "συσταση συμμοριας" απο μπαλτακους κλπ, ν αφηνει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συμμοριες να κανουν τα δικα τους στο γηπεδο της ομαδας?? ????
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (11-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23)
Εγώ είμαι ψιλοσιγουρος πάλι ότι σεσημασμενοι εγκληματίες δεν επιτρέπονται στις πρώτες κατηγορίες των παραπάνω -προηγμενων- πρωταθλημάτων.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Το πανό δεν ανέβηκε από αυτούς που κάθονταν στη συγκεκριμένη θύρα, παίζει να μη το είχαν πάρει καν χαμπάρι από πίσω και όταν το είδαν στην tv να φρίκαραν. Τοποθετήθηκε εκεί στρατηγικά, για να φαίνεται στη μετάδοση. Από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν ανέβηκε απλά από κάποιους που ήταν παιδικοί φίλοι, αλλά για να το δει όλη η Ελλάδα.
drizzt (11-08-23), pirateeeeeee (11-08-23), sabar77 (11-08-23)
Γατι δεν κατεβηκε ομως δεν καταλαβαινω.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
στα σοβαρά γήπεδα δεν περνάνε ουτε απ εξω.
εκτός γηπέδου χιλιόμετρα μακριά γίνονται σε όλο τον κόσμο διάφορα αλλά είναι κάτι που δεν αφορά τις ομάδες
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (11-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23)
Πάντως σχετικά με το ματς, αυτός ο προπονητής τους μου θύμισε τον Χάσι, έτσι όπως παίζουν πάνω κάτω χωρίς κανένα πλάνο.
flessanto (11-08-23)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (11-08-23)
Ο κανονισμός (και για μελλοντικές αναφορές) λέει για υβριστικό περιεχόμενο σε δημόσιο πρόσωπο. Σε διαφορετικές περιπτώσεις, θεωρείται "άποψη" και είναι αντιδημοκρατικό να επέμβεις. Γι' αυτόν τον λόγο δεν είχε κατέβει το πανό των βάζελων για μάνες γαύρων. Γιατί δεν μπορείς να αποδείξεις λέει ότι δεν αναφέρονται στα ψάρια (δεν κάνω πλάκα). Φυσικά η ΠΑΕ μπορεί να κατεβάσει ότι θέλει, αλλά δεν ήθελε.
flessanto (11-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23)
Κατ' αρχάς στην Αγγλία το 95% των εισιτηρίων είναι διαρκείας, προπωλημένα πριν την έναρξη της σεζόν. Εκεί πάνε να γουστάρουν μπάλα, δεν είναι σαν εμάς που περιμένουμε να δούμε αν θα πουληθεί ο Ρέαψιου.
drizzt (11-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23)
Παντού στην κανονική Ευρώπη οι διοικήσεις απομονώνουν τους χούλιγκαν. Εδώ στη μέση Ανατολή βεβαίως τους δίνουμε τσάμπα εισιτήρια, καπνογόνα και ντρογκα.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (11-08-23), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23)
Είναι και ζήτημα παράδοσης: Δεν έχουμε κράτος - βλέπετε βιώσιμο να διαλύσουμε και το παρακράτος και να γίνουμε η μεγαλύτερη αυτοδιαχειριζόμενη οντότητα στο σύμπαν;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τώρα πρόσφατα είχα ακούσει κάποιον του Ολυμπιακού, νομίζω ήταν ο Αντύπας. Είπε για το final-4 στο Βερολίνο όπου είχαν μαζευτεί στις 2 μεριές του μετρό ορκ με διακριτικά βάζελων και γαύρων και ετοιμάζονταν να τις παίξουν. Και σκάνε μύτη 2 άσβερκα κτήνη πάνω σε άλογα μαζί με σκύλο, περνάει ο ένας και τον αφήνει στο κέντρο και του ξεκουμπώνει το φίμωτρο. Δεν είπε λέξη, απλά τους κοίταξε. Εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, παίζει να έφτασαν Ελλάδα απ' το τρέξιμο.
drizzt (11-08-23), Nikolaos_Kokkinos (11-08-23), sabar77 (11-08-23)
drizzt (11-08-23)
σε μια νυχτα ολα αυτα τα καλοπαιδα τα μαζευουν αν ηθελαν.Αλλα δε θελουν προφανως.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks