giovanni#10 (18-09-23)
giovanni#10 (18-09-23)
Για παράδειγμα, ο Ελ Αραμπί, στα καλά του έπαιζε και 3-4-3, τραβιόταν στο κέντρο και έβγαζε πάσες: Αυτό, ο Κάμπιας, ούτε απ' έξω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (20-09-23)
7 παστέλια σε 10 ματς. Να τα 100στησεις ρε κτήνος. Και τα παστέλια και τα ματς.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
captain-cook (25-09-23), Faithful (24-09-23), flessanto (25-09-23), Nikolaos_Kokkinos (24-09-23)
Μεγαλος παστελωτης, πιστος στο ραντεβου του , ειτε λεγεται φραιμπουργκ ειτε κηφησα δε λεει οχι για ενα γαμησι ακομα
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
flessanto (25-09-23)
Σήμερα ανέβηκε 2 σκαλιά στην εκτίμηση μου. Στο 52' ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ να μαρκαρει στην αντεπιθεση του Άρη...! Δειτε τι σπριντ κανει!
Nikolaos_Kokkinos (28-09-23)
Μέγιστος μπαμπάς!!
Τιναφτος ρε
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ειναι ο τυπος που με καποιο τροπο, παντα συναντα τη μπαλα εκει που πρεπει, τι στιγμη που πρεπει, σαν πεπρωμενο ενα πραγμα...
Κοντρολ δεν ξερει, ειναι κατι που δεν τον αφορα ομως.
Ουτε ο θανατος δεν ειναι τοσο βεβαιος.
''Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.'' - Οδυσσέας Ελύτης
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
on touch φορ περιοχης που ομως ειναι και δυνατος και γρηγορος.τεχνικη δεν ειναι το δυνατο του σημειο και το ξερει γι αυτο και δεν δοκιμαζει να ντριπλαρει αντιπαλο ή να παει στο ενας με εναν και την δινει με την μια.και αυτο μου δειχνει εναν παικτη που δεν εκβιαζει πραγματα που δεν μπορει.
ωστοσο δεν τον λες ατεχνο σε καμια περιπτωση.
Fuck no politica
ο ελ αραμπι και αυτος ειναι παικτης που θα το τελειωσει με την μια οπως και ο καμπιας αλλα οχι παντα. θα σου ντριπλαρει και μεσα στην περιοχη, θα προσποιηθει και θα σου μοιρασει και παιχνιδι οταν παρει μπαλα εκτος. πιο τεχνιτης σαφως.
αλλα υστερει σε ταχυδυναμικη του Καμπια. και οι 2 ομως φορ κιλερ.
Fuck no politica
Πάντως χάνει και αυτά που δεν χάνονται. Σε ματς στην Ευρώπη που κάνεις δυο, τρεις φάσεις, αυτά θα κοστίσουν.
Πολύ καλός είναι μην παρεξηγηθώ, αλλά δεν είναι Αραμπί.
Garret (28-09-23)
Για εμένα όσο τον έχω δει, φαίνεται ότι δεν κατέχει την τεχνική του τεράστιου Αραμπί.
Ο Αραμπί και την ντρίμπλα είχε αλλά κυρίως την δυνατότητα να βαράει σουτ που 200 φορές να έπεφτε ο αντίπαλος τερματοφύλακας δε θα την έπιανε ποτέ. Ο Ελ Καβλί πιστεύω υστερεί αρκετά στο κομμάτι του "ξερό σουτ μέσα"
Από την άλλη, κάνει την δουλειά του ακριβώς όπως πρέπει να κάνει ένας φορ. Δηλαδή έχει και την ταχύτητα/αντοχή να πιέζει αλλά κυρίως ξέρει ακριβώς που να βρεθεί για να στείλει την μπάλα μέσα είτε μιλάμε για θέση εντός περιοχής είτε κεφαλιά. Γιατί στο τέλος της ημέρας καλές και οι σουτάρες στο Γ, καλή και η ντρίπλα στην περιοχή και το πλασέ μέσα, αλλά αυτό που μετράει πάνω από όλα είναι το τι θα γράψει το σκορ και πως θα πάρεις ένα παιχνίδι.
στο μανατζερακι θα ειχε "off-the-ball" 20 σιγουρα , η καποιο hidden stat που λεει οτι τα παστελωνει χωρις εξηγηση
Το ερώτημα δεν είναι η σύγκριση του με τον Αραμπή πριν 3 χρόνια αλλά πως τον βλέπετε σε σχέση με τον Μπακαμπού.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Πιστευω ειναι διαφορετικοι τυποι, ο μπακαμπου ηταν poacher, επαιζε στο οριο του οφσαιντ να τρεξει να βγει στο τετ α τετ στο οποιο ηταν πολυ καλος.
Ο Κααμπι παιζει στην περιοχη και περιμενει να χωθει να βαλει το ποδι του η το κεφαλι του την στιγμη που πρεπει να παει μεσα η μπαλα.
Εχω την αισθηση οτι ο δευτερος τα βαζει με λιγο μεγαλυτερο ρυθμο και λιγοτερη δυσκολια παντως. Ο μπακαμπου πασχιζε πολυ να βαλει τα γκολ του, εκανε 5-6 ευκαιρειες να βαλει 1 ξερω γω,.
Κ οι 2 μαρεσουν, ισως υπαρχουν αυτα τα opta να δουμε κ με αριθμους ποιος ηταν πιo αποδοτικος.
Χωρις να δω αριθμους παντως αν συνεχισει ετσι σε λιγο δεν θα τον βλεπει το μπακαμπου
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Pireotis7 (29-09-23)
Ο Μπακας ειναι κλασεις ανωτερος φορ. Πέρσι, στον χειρότερο Ολυμπιακό που χουμε δει εδώ και...30+ χρόνια (;;;) εβαλε σε 37 ματς 18 γκολ και ειχε και 3 ασσιστ.
Φετος κανουμε τελικες με το ΤΣΟΥΒΑΛΙ, 20 βγαλαμε χθες εναντιον Αρη πχ. Λογικο να σκοραρουν περισσοτερο οι φορ μας.
Ο Μασουρας πχ περσι ειχε 4-5 γκολ σε 45 ματς και φετος αυτα τα εβαλε σε 2-3 ματς :P
Ο Καμπιας ειναι ωραιος φορ αλλα συμφωνω με Estai οτι χανει καποια ΑΧΑΣΤΑ που θα στοιχισουν / έχουν ήδη στοιχίσει.
Ενω ο Μπακαμπου τα αχαστα, τα παστελωνε ολα ας πουμε!
drizzt (29-09-23), Du3lisT (29-09-23), Gtakis (29-09-23), Nikolaos_Kokkinos (29-09-23)
Bookmarks