SKORPIOS7 (25-08-23)
Εγω και στο πρωτο ματς που λεγανε καλα λογια, δε μιλουσα. Ειχε παιξει ενα τεταρτο σε σημειο που ειχε ταμπουρωθει ολη η ομαδα.
Δεν μπορω να κρινω εναν παικτη απο 2-3 ματς. Και θα περιμενω κι αλλο, ας εβαλε 2 γκολ. Δυο ειχε παστελωσει κι ο Γκερερο στο πρωτο του ματς κι αλλο ενα στο δευτερο (με Λουκερνη). Ειδαμε πώς πηγε αυτο...
SKORPIOS7 (25-08-23)
Τεχνικά ο παίκτης δεν θέλει καθόλου χρόνο για να κριθεί, εκτός αν έχει καταρρεύσει σωματικά, αλλά τότε κακώς παίζει - τακτικά χρειάζεται λίγο χρόνο για να αξιολογηθεί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Σιγουρα η τεχνικη φαινετε στις 3-4 πρωτες επαφες εχεις καταλαβει τουλαχιστον αν ειναι Κριαρι, η ξερει κοντρολ και αν βλεπει που στελνει τη μπαλα και αν τον προσπερνανε και οι σταματημενοι. Τα αλλα τα πιο soft-skills eιναι που θελουν χρονο..
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μάλλον δεν έχετε πέσει ποτέ έξω για παίκτη; Μπράβο δηλαδή αν όντως έτσι είναι, εγώ έχω πέσει έξω πάμπολλες φορές.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
SKORPIOS7 (25-08-23)
Εγώ, μόνο προς το χειρότερο τελευταία. Από τον Μπίελ και τον Ζίνκερνάγκελ περίμενα περισσότερα πράγματα, όταν τους έφεραν - όλοι οι άλλοι, άφαντοι ήταν και από πριν, με εξαίρεση κάτι Μαρσέλο και κάτι Χάμες, που δεν τους έβλεπα να έρχονται για τη μπάλα.
Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Να ρωτήσουμε όλους τι λέγανε για Ντιόγκο, να δούμε αν πέσανε έξω.
Προτιμότερο βέβαια είναι να πεις οτι ο παίκτης είναι καλός και να βγει σαπακι, παρά να τους βγάζεις όλους άχρηστους, για να σαι καλυμμένος για ότι γίνει. Εγώ δηλαδή εδώ είμαι, τα ποστ φαίνονται και θα συνεχισουν να φαίνονται. Επιμένω οτι ο παίκτης είναι ΚΑΛΟΣ.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
flessanto (25-08-23)
Εγώ ανησυχώ επειδή το ρεπορτάζ λέει ότι πάμε για καλύτερο και οι απορίες μου είναι πόσο καλύτεροι να υπάρχουν που να έρχονται κιόλας, ή θα φάμε το πακέτο τύπου Γιόβετιτς (καμία παλαίμαχο τιτίκα που δεν ήταν καν φορ) και θα χάσουμε και αυτόν χωρίς λόγο.
flessanto (25-08-23)
Αυτά να τα βλέπει ο Κόκκινος που πριν λίγες μέρες μας έλεγε για τον Ελ Καμπί, πως είναι παίκτης για τον Ατρόμητο.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (25-08-23)
Μπαμπάς κάμπιας.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (25-08-23)
Du3lisT (25-08-23)
flessanto (28-08-23)
Όσο είχε καθαρό μυαλό, ήταν πρόβλημα για τους άλλους. Μετά, έμεινε και σχεδόν μόνος και δεν ήξερε και αυτός τί να κάνει.
flessanto (18-09-23)
Έχει βάλει ήδη 4 γκολ. Φαίνεται θα ξεπεράσει τον αραμπι
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nikolaos_Kokkinos (18-09-23)
Bookmarks