Τίποτα - σαν έξτρα προσκεκλημένος ήταν και για τους συμπαίκτες του ήταν αόρατος... Ας ελπίσουμε ότι είναι ζήτημα προσαρμογής και όχι ότι έχει ξεχάσει κάθε στοιχείο τακτικής στο παιχνίδι του.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Πολλα "ας ελπισουμε" εχουν μαζευτει σημερα κ σκιαζομαι βοσκε
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Σε θέματα συνεννόησης παικτών, καλό είναι να μην είμαστε γαμιόληδες και να δίνουμε χρόνο: Το ότι δεν βλέπω να δοκιμάζουν να κάνουν κινήσεις είναι το ανησυχητικό, αν αυτό δεν είναι κάποιο κόλπο, που περιμένουμε να διαμορφωθεί οριστικά το ρόστερ, ώστε να ξέρουμε και τα δεδομένα και να δουλέψουμε ανάλογα.
Nikolaos_Kokkinos (21-08-23)
Μια χαρά φορ φαίνεται.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (25-08-23)
Εντάξει, ξέρει που είναι το τέρμα και δεν έχουμε και πολλές επιλογές να κάνουμε τους δύσκολους...
flessanto (25-08-23), Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
flessanto (25-08-23)
Μια χαρά. Σεντερφορισια γκολ, ωραία συνεργασία. Πολύ κίνηση
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Du3lisT (25-08-23)
Εγώ αυτούς, χειρότερους τους είδα από τις Σέρρες...
Έτσι κι αλλιώς, κάτσε να δούμε με ποιούς θα παίζει.
flessanto (25-08-23)
Du3lisT (25-08-23)
Αν εμείς ήμασταν καλύτεροι από ότι με τις Σέρρες και αυτοί φάνηκαν χειρότεροι; Αποκλείεται;
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μπορεί να μην τους βγήκε το παιχνίδι, αλλά δεν κάνανε και πολλά πράγματα σωστά: Άλλωστε και τα τρία που φάγανε και το τέταρτο που δεν μέτρησε και σε δύο ευκαιρίες ακόμα, με όλη την ομάδα πίσω ήταν... Δεν ήταν να πεις ότι τους ξεφεύγαμε στην κόντρα και δεν προλάβαιναν.
Αφου τονε θαψαμε κι αυτον που τον ειδαμε περιπου 100 λεπτα μεχρι τωρα, απο χθες ειναι παικταρας.
Πλεον θαβουμε καθε μεταγραφη μονο για να λεμε "εγω τα ελεγα απο νωρις" αν δε βγουν...
Πάντως πρέπει να βάλει ένα λάμδα πριν το γιώτα
Στάλθηκε από το NTN-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Du3lisT (25-08-23), giovanni#10 (25-08-23), Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Ο φορ και οι επιθετικοί παίκτες, φαίνονται απ' το πρώτο λεπτό. Εγώ είδα κάποιες κινήσεις απ' το πρώτο παιχνίδι που έπαιξε. Έχει τρεξίματα, δυνατά μαρκαρίσματα, πείσμα και ξέρει την θέση. Φαίνεται οτι έχει παίξει και στα ακρα της επίθεσης. Έχει και πολλά γκολ στο βιογραφικό του, όχι σαν τους Γκερέρους. Είτε είναι στο ελληνικό πρωτάθλημα, είτε στο πρωτάθλημα Τανζανίας, το ίδιο είναι. Ποδόσφαιρο παίζουν παντού.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Faithful (25-08-23), flessanto (25-08-23), Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Nikolaos_Kokkinos (25-08-23)
Ατυχος χθες ο Γιωργης
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
flessanto (25-08-23)
Bookmarks