Διαλέγει παιχνίδια ο κοπρίτης... Έκανε τα χανούμια να παραλληλίζουν την μούρη τους με την Άστον Βίλα...
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε το τέταρτο χατ τρικ στην ιστορία των ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τα άλλα έχουν ο Μάικ Γαλάκος το 1981, ο Όλεγκ Προτάσοφ το 1991 και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το 2022, όλα για τον Ολυμπιακό
Διαλέγει παιχνίδια ο κοπρίτης... Έκανε τα χανούμια να παραλληλίζουν την μούρη τους με την Άστον Βίλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (25-11-24)
Δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει παικτης που να εχει διακαιολογησει σε τετοιο ποσοστο, οχι μονο την ανανεωση του αλλα και το υψος των αποδοχων του, τοσο αμεσα. Ειναι εκτος πραγματικοτητας η συνεισφορα του.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άμα είναι να κάνουμε σύνδεση απόδοσης και αποδοχών, αν με 500.000,00 έβαλε 35, τώρα που πήγε στα 2.500.000,00 για να θεωρούμε ότι κάτι έγινε πρέπει να πιάσει τα 75...
Τον ανταλλαζες με τον Φωτη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το συζητάς;;; Δεν έδωσα το Yugo για τα δύο πατάκια, τότε - δεν την ξαναπατάω...
Σήμερα είπε να αφήσει λίγο τα γκολ και έπιασε τις ασίστ. Πάντα θα δώσει κάτι και θα τιμήσει το ψωμί που τρώει.
Δεν ήταν ότι και πριν δεν ήθελε να δώσει, αλλά δεν έβρισκε και κανέναν ζεστό να βάλει...
Ελ Κααμπι εισαι μεγαλος φονιας παιχταρα μου. Λεγαμε που θα βρουμε σεντερ φορ σαν τον Ελ Αραμπι και τελικα βρηκαμε καλυτερο. Τρελο λαχειο.
νιωθω οτι παιζει 10 χρονια στην ομαδα και ολα αυτα τα εχει κανει σε μολις 1.5 χρονο...τρελο μαγκες.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κατουρα να μεταλάβουμε ρε μαλακα
Gtakis (23-01-25)
Ποιος τον έφερε; Σοβαρά ρωτάω, δεν θυμάμαι.
chainsaw (23-01-25), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-01-25)
Απιστευτος. Απο'δω και περα μονο μαροκινους φορ θελω στην ομαδα![]()
τυχεροι που ζουμε στην εποχη τους, ειδαμε και βλεπουμε την ιστορια να γραφεται μπροστα στα ματια μας.
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
chainsaw (24-01-25)
Μετά από κάτι Φράνκο Χάρα, κάτι Όσκαρ Καρντόζο, κάτι τ’ αρχιδια μου κουνιούνται κλπ μας το χρώσταγε η μοίρα.
Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί πρώτος σκόρερ στη League Phase, έβαλε το 77,7% των ερυθρόλευκων γκολ
Η πρώτη ιστορικά League Phase του Europa League ολοκληρώθηκε και στην κορυφή του πίνακα του σκόρερ δεν προξενεί πλέον εντύπωση ότι βρίσκεται ο Ελ Κααμπί. Ο Μαροκινός σκόρερ του Ολυμπιακού σημείωσε άλλα δύο τέρματα[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] κι έφτασε τα επτά συνολικά στη League Phase.
Ο killer των ερυθρόλευκων λοιπόν, φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ στη διοργάνωση, μπροστά από τον Βάργκα της Φερεντσβάρος, που έφτασε τα έξι γκολ, έχοντας ωστόσο και δύο πέναλτι.
Ο Ελ Κααμπί έχει σημειώσει επτά τέρματα, χωρίς κανένα πέναλτι. Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι ο Ολυμπιακό έβαλε συνολικά εννιά στη League Phase, δηλαδή ο Μαρονικός πέτυχε το 77,7% των ερυθρόλευκων τερμάτων στην Ευρώπη. Τα άλλα δύο ανήκουν στον Μπιανκόν και τον Έσε.
—John Lennon
1ος σκόρερ πέρσι στο Κόνφερενς, 1ος σκόρερ φέτος και στο Europa μέχρι στιγμής. Παράξενο που δεν ασχολείται κανείς μαζί του και να μας έβαζε σε σκέψεις με καμιά τρελή πρόταση.
Bookmarks