Διαλέγει παιχνίδια ο κοπρίτης... Έκανε τα χανούμια να παραλληλίζουν την μούρη τους με την Άστον Βίλα...
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πέτυχε το τέταρτο χατ τρικ στην ιστορία των ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τα άλλα έχουν ο Μάικ Γαλάκος το 1981, ο Όλεγκ Προτάσοφ το 1991 και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το 2022, όλα για τον Ολυμπιακό
Διαλέγει παιχνίδια ο κοπρίτης... Έκανε τα χανούμια να παραλληλίζουν την μούρη τους με την Άστον Βίλα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (25-11-24)
Δεν πρεπει να εχει ξαναυπαρξει παικτης που να εχει διακαιολογησει σε τετοιο ποσοστο, οχι μονο την ανανεωση του αλλα και το υψος των αποδοχων του, τοσο αμεσα. Ειναι εκτος πραγματικοτητας η συνεισφορα του.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Άμα είναι να κάνουμε σύνδεση απόδοσης και αποδοχών, αν με 500.000,00 έβαλε 35, τώρα που πήγε στα 2.500.000,00 για να θεωρούμε ότι κάτι έγινε πρέπει να πιάσει τα 75...
Τον ανταλλαζες με τον Φωτη?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Το συζητάς;;; Δεν έδωσα το Yugo για τα δύο πατάκια, τότε - δεν την ξαναπατάω...
Σήμερα είπε να αφήσει λίγο τα γκολ και έπιασε τις ασίστ. Πάντα θα δώσει κάτι και θα τιμήσει το ψωμί που τρώει.
Δεν ήταν ότι και πριν δεν ήθελε να δώσει, αλλά δεν έβρισκε και κανέναν ζεστό να βάλει...
Bookmarks