maniak7 (11-11-24)
Αν έκανε και την πάσα μετά το 1-3, θα έβαζε κι άλλο μετά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (11-11-24)
Έγραφα τον καιρό που του προσφέραμε τόσο μεγάλο συμβόλαιο να μην περιμένουμε πως θα συνεχίσει άλλη μια χρονιά με τους αριθμούς που είχε, γιατί δεν γίνεται μόνιμα να είναι σε φόρμα να κάνει overachieving και να ξεπερνά τις επιδόσεις που οι αριθμοί δείχνουν πως θα "έπρεπε" να έχει. Εγώ έχω πάθει πλάκα που συνεχίζει ακόμα από εκεί που σταμάτησε.
Netscape (11-11-24)
Κανένας στράικερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ίσως, λέω ίσως και μόνο για τα ντόπια παιχνίδια, ο Θωμάς κάπως να πλησίαζε, δεν είχε αυτή την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Πώς τέτοιος σκόρερ αγωνίζονται σε Ελληνική ομάδα, δεν το έχω ακόμα καταλάβει. Ας τον απολαύσουμε χωρίς πολλά σχόλια.
maniak7 (11-11-24)
Μην ξεχνάμε ότι παίρνει σχεδόν όλες τις τελικές, όμως και μπορεί από την μία να μην έχει Ποντένσε και Φορτούνη μεν να του δώσουν τις τελικές πάσες που πήρε, αλλά ούτε και να σουτάρουν στις μισές φάσεις που κάνουν, δε.
Επίσης, για να είμαστε και ακριβείς στην παρατήρηση, ή σέντρα του Μάρτινς ίσως ήταν και από τις λίγες στη χρονιά που έγιναν στο στυλ που του ταιριάζει, δηλαδή στον χώρο και όχι πάνω του, εκεί που τον βλέπει αυτός που βγάζει την πάσα.
Εν τω μεταξύ κάπου διάβασα πως έπιασε τον Ελ Αράμπι στην πρώτη θέση ως ο παίκτης με τα περισσότερα ευρωπαϊκά γκολ στην ιστορία μας, σε μόλις 23 παιχνίδια αν δεν με απατά η μνήμη μου.
maniak7 (11-11-24)
Σωστά.Απο 20 έχουν με τον Γιουσέφ να τα πετυχαίνει σε 57 ματς.Πραγματικά ασύλληπτη επίδοση,αν αναλογιστούμε και την κρισιμότητα της πλοιοψηφίας αυτών.Όπως λέει και ο Δημήτρης απο πάνω ας τον απολαύσουμε χωρίς πολλά πολλά και ίσως συνειδητοποιήσουμε τα επόμενα χρόνια τι παίκτη είχαμε.
maniak7 (11-11-24)
Φόντακας,Μουστάκιας,Αλεξανδρής,Ελ Καμπί και Ελ Αραμπί.
chainsaw (24-11-24), giovanni#10 (11-11-24)
Σκέφτομαι τον Κάμπια και λίγο πιο πίσω τον Καραπιάλη. Μετά αυτό που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ρεκόρ Γκίνες.
Έλα μωρέ με το παλτό, δεν ξέρει μπάλα, δεν κάνει, όπως είχαν αποφανθεί οι γαύροι τέλη του '23.
maniak7 (12-11-24)
Μια τρίχα απ' τα παπάρια του Φωταρα!!!!!
μεγας παστελωτης
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Δεν κάνει.
maniak7 (12-11-24)
maniak7 (25-11-24)
Πώς γίνεται αυτόν τον άνθρωπο να μη τον βρήκε καμία μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα τόσα χρόνια; Θα είχε σαρώσει τα πάντα.
maniak7 (25-11-24), Nikolaos_Kokkinos (24-11-24)
και ξεκινησε και μεγαλος σχετικα το ποδοσφαιρο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (24-11-24)
Σε μόλις δύο χρόνια εδώ μπορεί να έχει πάρει την πρωτιά ως ο κορυφαίος στράικερ που έχει παίξει στην ομάδα. Βάσει αριθμών. Τον ποιον γουστάρει ο καθένας στο μάτι είναι άσχετο.
Δεν είναι βέβαιο πως παίζοντας πχ. στη Ρεάλ ή τη Μπάγερν θα έκανε τα ίδια όργια - πρέπει να σου κάτσει και η ομάδα και να δέσεις με αυτήν. Και σε εμάς το δέσιμο είναι απόλυτο.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Φιλάκια, καληνύχτα.
Πως τους ξεπατωνεις ετσι ρε μπαγασα!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
maniak7 (25-11-24)
Bookmarks