αυτα που κανει τα βλεπουμε μονο απο τοπ σκορερς τοπ ομαδων, και δεν εχει και καποιον να τον ταιζει σωστα.
Λεγαμε οτι βρηκαμε λαχειο με τον Ελ Αραμπι αλλα με αυτον πεσαμε απο την Ακροπολη και βρηκαμε πορτοφολι. Απιστευτος σκορερ. Μεγαλη επιτυχια που καταφεραμε να τον κρατησουμε και φετος.
αυτα που κανει τα βλεπουμε μονο απο τοπ σκορερς τοπ ομαδων, και δεν εχει και καποιον να τον ταιζει σωστα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και το καλοκαίρι κραζαμε που του έδωσαν δυόμιση μύρια συμβόλαιο και ήμασταν και σίγουροι ότι δε θα ξανακάνει χρονιά σαν την περσινή...
Δεν έκανε. Φέτος για παράδειγμα δεν έχει πάσες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φυσικά και ήσουν ένας από αυτούς που ήταν σίγουροι ότι φέτος θα σέρνεται, φυσικά έπεσες έξω (πρωτότυπο...) και φυσικά είσαι ο πρώτος που απάντησε!
Πώς να κάνει αντίστοιχη χρονια ρε; Μια χρονιά σε δύο μήνες δε γίνεται
Δεν πετάει κιόλας, αλλά δεν έχει και ομάδα να τον βοηθήσει. Αυτό, με το δίμηνο, μέχρι τώρα, κράτα το πάντως, γιατί έχει και μετά παιχνίδια...
Ένα δίμηνο έχουμε παίξει, αυτό κοιταω. Και μόνο που δεν έχει βοήθειες και δημιουργία από πίσω και σκοράρει όσο πέρυσι, λέει κάτι.
Ότι θα σκάσει και όχι μόνο αυτός.
Εδώ άλλοι έχουν σκάσει χωρίς να έχουν καν παίξει. Έτσι που γίναμε, πάμε και βλέπουμε είναι η φάση.
Μέγας φονιάς. Ο κορυφαίος παστελωτής εβερ.
<<<<<<<---------------------------------------------
Πόσες σεντερφοραρες έχουν περάσει από το θρύλο ανά τις δεκαετίες, τους έχει κατουρήσει όλους ο γκόουτ.
Να ρωτήσω επειδή λέμε το σκάουτινγκ είναι άχρηστοι τούτον εδώ ποιος τον βρήκε, ο Τσουκαλάς;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
αυτος που μας φερνει μαροκινους πρεπει να του κανουμε αγαλμα.Δεν θυμαμαι κακο μαροκινο στην ομαδα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ουαντου ειχε κατι ψυχολογικα θυμαμαι και την ειχε κανει
—John Lennon
Τι πραμα ειναι τουτος εδω ρε. Εχει δημιουργήσει τραυματα στα σεντερ μπακ, τον βλεπουν και χεζονται
Nikolaos_Kokkinos (11-11-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Bookmarks