test... test... ξεκόλλα μπρε
Σιγά μην κάναμε φασαρία για τον Μπακαμπού. Ούτε ψίθυρος δεν ακούστηκε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
test... test... ξεκόλλα μπρε
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν υπάρχει η ταχύτητα με την οποία σπριντάρει όταν αποφασίσει να πιέζει. Είναι 31 αλλά παίζει σαν 25χρονος.
Nikolaos_Kokkinos (04-10-24)
One touch goal δικαιουτε να χασει κ αλλα κ αλλα με τοσα που μας εχει δωσει.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Μεγαλος κιλερ. Ειμαστε τυχεροι που εμεινε στην ομαδα. Κανει τη διαφορα μπροστα.
No player has scored more goals in UEFA competitions since Ayoub El Kaabi made his debut in August 2023
The Olympiacos striker has netted 19 goals in 20 games in the Europa and Conference League from the start of last season.
μπουρδες, ο γυαλινος ιωαννιδης ειναι ο καλυτερος στραικερ της σουπερλιγκ, μην κοιτας που 1 παιζει και 10 καθεται, και η Μπραιτον ειναι η διαγαλαξιακη υπερομαδα απο την οποια απεσπασε το χ η γυφτοΚουλαρα και κανουν επετειο καθε μηνα εδω κ ενα χρονο για αυτο, ενω εμεις παιζουμε με κατι μπυραριες απο την Αγγλια και κατι βιοτεχνιες επίπλων απο την Σουηδια.
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Η μεγαλύτερη ανανέωση που θα μπορούσε να γίνει το καλοκαίρι.Ο άνθρωπος δεν υπολογίζει τίποτα απλά παστελώνει no matter what.Κρίσιμα,ξεκρίσιμα,πρωτάθληματα,κύπελλα,ημιτελ ικοί-τελικοί Ευρώπης,απο πίσω και απο μπρός (δηλαδή εντός και εκτός έδρας).
Nikolaos_Kokkinos (25-10-24)
Και φέτος χωρίς πασέρ, να δείξουμε στα άλλα τα γατιά ότι δεν έχουμε ανάγκη της ασίστς τους. Άσχετα και αν μπορεί τους δύο να τους φέρουμε πίσω από τον Ιανουάριο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Για έναν λόγο τώρα εσύ κατάλαβες αυτούς τους δύο που παίζουν στα Καμηλοχώρια...
Εδώ δες, τον ανελέητο. Να μην τους αφήσει ούτε ανάσα να πάρουν. Πάντως δεν γυρίζει πίσω - μάλλον πωλείται αμέσως.
Οι Πορτογάλοι μοιάζουν πιο κοντά από όλους, πάντως.
Εγώ βλέπω φέτος έχει προσθέσει και την ντριπλα στο ρεπερτόριο του. Όχι κάτι τραγικό, αλλά εκεί που πέρσι δεν ντριπλαρε ούτε κονο, φέτος σταθερά κάνει μια δυο επιτυχημένες σε κάθε ματς.
Ναι, αλλά δεν έχει σκοράρει στο Nations League...
Φονιάς , επικυρηγμενος φονιας λεμε
Bookmarks