Nikolaos_Kokkinos (28-09-24)
Μην χάσει ο άλλος να κάνει τον κολλαούζο...
Ρε πλάκα κάνετε; Μέσα πήγαινε και την έστειλε αυτός στον τερματοφύλακα - με νοιάζει εμένα αν πήγαινε μέσα κατ'ευθείαν, ή βρήκε στο σημαιάκι του κόρνερ ξέρω 'γω; Γιατί το γκολ του Μασούρα στο Βόλο, μέσα πήγαινε αν δεν βρισκόταν αμυντικός; Και επειδή δεν πήγαινε αρχικά μέσα δεν έπρεπε να μετρήσει;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Πες μας κι οτι του χαλασε του Γιαρεμτσουκ το τελειο πλασε.... Του γιδιου!
Όχι πες μας εσύ ότι πήγαινε έξω.
Όχι, εσύ πες μας ότι ήθελε να πλασάρει έτσι το γιδι.
Εσύ πετάχτηκες, να κάνεις τον δικηγόρο...
Η μπάλα πήγαινε μέσα και την έκοψε ο Κάμπιας, είτε σωστά έκανε ο αυτός που πλάσαρε, είτε λάθος, είτε το ήθελε αυτός, είτε το ήθελε περισσότερο ο πατέρας του και για αυτό δεν μπορεί να πετύχει ούτε ελέφαντα, είτε ξαναπλασάρει ποτέ έστω άουτ και μην παίζετε με την νοημοσύνη σας για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα που λέτε μόνο για να πάτε κόντρα.
maniak7 (04-10-24)
Βαράς σπιντες, ηρέμησεην πάθεις τίποτα.
Δε σου επιτίθεται όλος ο κόσμος, χαβαλε κάνουμε. Προφανώς αντέχεις μόνο τον δικό σου χαβαλε.
Ρε, δεν μιλάμε για εμένα τώρα, γράφουμε ότι πρέπει να σταματήσει να μπαίνει μπροστά στη μπάλα σαν το βόδι και να κάνει τείχος με τους αμυντικούς και ο Αντώνης λέει ότι δεν είναι έτσι γιατί ο Γιάρεμτσιουκ ήταν άστοχος (λες και υπήρχε περίπτωση αλλιώς να ήταν ο Χάλαντ). Ε, μέσα πήγαινε η καριόλα και δεν τον πέτυχε καν στο πόδι που πατούσε... Άρα, του λέμε του αρχίδα να μην κόβει την μπάλα όταν πάει μέσα. Το αν το ήθελε αυτός που την έστειλε, είναι άλλο καπέλο.
maniak7 (04-10-24), Nikolaos_Kokkinos (28-09-24)
Ναι μωρέ, κι εγώ τρολαρω με τον αμπακο τον Γιαρεμτσουκ, γιατί το έχουμε κάνει δηλαδή τόσο λύσσα στην ανάλυση;
voskos_7 (29-09-24)
Γιατί δεν έχουμε και πολλά να πούμε που να μην έχουν σχεδιασμό για τον πούτσο και την ευκαιρία μετά το ευρωπαϊκό και τα 100 χρόνια για την εκτόξευση, αν με ρωτάς...
Άσε που όταν είπα ότι δεν δείχνει να πατάει καλά ο Ουκρανός και ότι αυτό δεν φαίνεται κάτι περιστασιακό, πήρα την απάντηση ότι τον έβγαλα άχρηστο...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 30-09-24 στις 00:29
Όταν φεύγει η μπάλα σε πρώτο χρόνο και δεν χρειάζεται να κάνει μέτρα με αυτήν, δείχνει - εμείς γιατί προσπαθούμε να κάνουμε κάτι άλλο τόσο καιρό, δεν το έχω καταλάβει.
Έφτασε τα 18 γκολ στην Ευρώπη. Απέχει μόλις 2 απ' την κορυφή και τα 20 του Ελ Αραμπι, ώστε να γίνει ο 1ος σκόρερ στην ιστορία μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
Τις 18 επαφές έξω από την περιοχή να μην πιάνει και θα γίνουν όλα...
τρομερα πραγματα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (04-10-24)
Έχει κάνει και καλύτερα...
Τελικά κάναμε μαλακία που του δώσαμε τα 2,5;Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο παστελωτή.Ο τύπος και εμένα να έχει απο πίσω του θα βρει τρόπο να σκοράρει.
Κι ομως, χθες μεχρι κι οι επαφες του εξω απ' την περιοχη μια χαρα ηταν!
επαφές διαβάζω, από πίσω διαβάζω, τι γίνεται εδώ όρε παίδες?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλωσήρθες στο 2014.
Nikolaos_Kokkinos (04-10-24)
Σαν να δυνάμωσε κι άλλο σε φυσική κατάσταση, χθες τον είχε πάει καρότσι ο Νιακατέ, αλλά δεν έπεφτε με τίποτα το τανκ. Ο Κατσουράνης στον τελικό τον Μάιο που τον είχε δει από το γήπεδο πρώτη φορά, είχε πει ότι είναι αδιανόητη η δουλειά που κάνει μέσα στο γήπεδο χωρίς τη μπάλα, κάτι που δεν φαίνεται εύκολα από την tv. Τέτοιους δώσε του θείου και πάρτου την ψυχή.
Κλαιγαμε που μεγαλωσε ο Ελ Αραμπι και θα λειψουν τα γκολ του, μετα καναμε φασαρια που χασαμε και τον Μπακαμπου μεσα σε εναν χρονο, και τελικα βρεθηκε καλυτερος παστελωτης κι απο τους δυο. Φονιας πραγματικος. Μακαρι να παραμεινει υγιης ο παιχταρας να παστελωνει για 2-3 χρονια ακομα.
Bookmarks