Nikolaos_Kokkinos (23-07-24)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (23-07-24)
Ορίστε γιατί άργησαν να τον ανακοινώσουν. Ετοίμαζαν τη μετάφραση.
Θέλω κι εγώ να βρω μια οικογένεια να μου δίνει 2,5 εκ το χρόνο.
panahs7 (23-07-24)
Τα παστελωνεις ευκολα ?
Εντωμεταξυ, η ομαδα του ειναι ο ΟλΑμπιακος!!!!
(ενταξει αστειευομαι, μακαρι να ημουν κ γω πολυγλωσσος κ ας τα λεγα οπως να ναι... σιγουρα θα μιλαει κ αλλες γλωσσες, οποτε εχουμε σιγουρα Αγγλικα, Γαλλικα, Berber, Αραβικα, σιγουρα θα μιλαει και Τουρκικα και λογικα θα μαθαινει Ισπανικα τωρα σ)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ρε γμτ δεν μου αρέσει αυτός ο τραυματισμός του στο δάχτυλο
Kαμία ανησυχία.Είναι ευαίσθητο σημείο που χρειάζεται προσοχή και ξεκούραση.Δεν υπάρχει λόγος να φορτσάρει.
Όσο μπορούσε τράβηξε η Εθνική, πάρε μετά και την ανανέωση, που πήγε λίγο ακόμα... Κάτι, να το πάμε πιο χαλαρά με την προετοιμασία, αλλά να μην πρέπει να μείνουμε και δύο μήνες έξω και μας πάρουν χαμπάρι όταν προπονούμαστε κανονικά λίγο πριν την πρώτη αγωνιστική, να μην βρούμε, σαν κάτι άλλους που έγιναν καλά 5 μέρες πριν τον τελικό;
Αν καταφέρουν και δεν αναπληρώσουν Χόρτα, Φορτούνη, Ποντένσε, παίζει να αποδειχθεί και η πιο τζάμπα ανανέωση και αναπροσαρμογή συμβολαίου που έχουμε κάνει ποτέ...
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το πράγμα. Τόσο ατεχνος ποδοσφαιριστής να έχει τόσο εύκολο το γκολ.
Έχει ήδη 2 γκολ και 2 ασίστ στην τρίτη αγωνιστική...
chainsaw (07-09-24)
Τέτοιο συμβόλαιο για να παίζει στόπερ για τους άλλους, πάντως, μας βάζει μέσα...
Όταν δεν πάει η μπάλα σε εσένα, κάνε έναν κόπο και μην μπαίνεις μπροστά στο τέρμα...
Μπαγασα εκει στη σεντρα του ροντινει ετσι κ την εβρισκες θα λεγαμε αλλα σημερα...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Netscape (27-09-24), Nikolaos_Kokkinos (27-09-24)
Είχα πει ότι τα λεφτά ήταν πολλά, έτσι κι αλλιώς
Και δεν ήξερα ότι ούτε πάσες θα παίρνει, αλλά ούτε ότι θα κόβει και εύστοχες προσπάθειες άλλων...
Τωρα ο φορτουνης ταιζει καποιον Ισμαηλ Αμπελφαταχ.
Τον Ανασταση θα τον ακουτε, οι ρησεις του εχουν πολλαπλες εφαρμογες.
Τώρα άλλον ξύνεις κι άξυστο μ' αφήνεις"...
Σιγά μην δω και το ριπλέι...
Mην του χαλάς το αφήγημα ρε Αντώνη.
Bookmarks