χουι τακανε τα χατ τρικ
χουι τακανε τα χατ τρικ
Ας το πιάσουμε από την αρχή: Όταν το είπα, δεν είχαμε πάρει το Κόνφερενς και (από δικό μου βίτσιο, επειδή ήθελα να αναπληρώσω το κενό του Γεωργίου για την Εθνική του 2004 - είναι μέσα στην ιεροτελεστία που μας έφτασε στην κούπα) δεν περίμενα να το πάρουμε...
Αν ο άνθρωπος διαλέξει τα λεφτά, δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί ο συγκεκριμένος δεν είναι ότι έχει μία καριέρα στρωμένη με χρυσάφι και η επιλογή του θα είναι αποτέλεσμα απληστίας. Στο κάτω - κάτω, αυτός και η οικογένεια καλά περνάνε εδώ, αλλά γύρνα εσύ σπίτι και πες στη γυναίκα σου ότι δεν θα πάτε στην Αγγλία με 8.000,00 λίρες το μήνα και το σπίτι πληρωμένο και θα μείνεις στην Agean με 2.000,00 ευρώ και το ενοίκιο δικό σας, να σε δω.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
maniak7 (13-06-24)
Mεινε εδω ρε παικταρα, μην ακους τις σειρηνες, αλλου θα φας παγκο , μεινε εδω που σε ξερουμε κ μας ξερεις, να τους πηδησουμε λιγο ακομα!
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Απ'ό,τι φαίνεται έχει ήδη φύγει.
Αν και δεν τρελαίνομαι γι'αυτόν γιατί μου αρέσουν οι πιο ντελικάτοι φορ σαν τον Αραμπί, το γκολ το έχει και είναι αυτό που πρέπει να έχει και ο αντικαταστάτης του.
Τα ίδια γράφω εδώ και χρόνια, ας φέρουν από όποιο πρωτάθλημα του κόσμου φορ αρκεί να έχει πάνω από 15-20 γκολ μέσο όρο.
Ο Αλεξανδρης εστειλε "γραμμα" τυπου Μαρθα Βουρτση στον Ελ Κααμπι... ρε τι ζουμε
"Φίλε Ελ Κααμπί. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις σίγουρα. Θα σου μόνο μόνο αυτό. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλούργησες αγωνιστικά χαρίζοντάς μας υπέροχα και σημαντικά γκολ με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη, η στοργή, η καταξίωση που βώσες εδώ απ' τον Ολυμπιακό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα υλικό σ' αυτόν τον μάταιο κόσμο.
Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, σε λάτρεψε και σε έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Άσε την Τουρκία και τις άλλες χώρες. Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ' όλους τους Ολυμπιακούς.
Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις έτσι. Σκέψου και είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα δείξει τον δρόμο που οδηγεί μόνο στον Πειραιά, μόνο στον Ολυμπιακό".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Ελ Καμπί αν το διαβάσεις αυτό που θα γράψω και ξέρω πως θα το δεις, το διαισθάνομαι, θα ήθελα να σου πω πως πουθενά δεν θα βρεις σαν τον Ολυμπιακό να σε αγαπάνε και να σε εκτιμούν.
Τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία, αλλά η υγεία και η ευτυχία, που δεν θα ξαναβρεις σε άλλη χώρα. Μην ζητάς χρήματα ή ακόμη καλύτερα πλήρωσε από την τσέπη σου την ομάδα για να παραμείνεις εδώ υγιής και ευτυχισμένος.
Και αν δεν το δει ρε Σταύρο, να πάει να γαμηθεί αν φάει τα μούτρα του - μήπως ο πρώτος είναι, ή από τον προηγούμενο πέρασαν τόσα χρόνια;
Αν του δίναμε 1,5 το χρόνο, να πω ότι υπάρχει κίνητρο σοβαρό και γάμα το αγωνιστικό - στο κάτω - κάτω, στα 31 είναι. Για κάτι ψιλά, να μπλέξει αλλού, να φάει τα μούτρα του αγωνιστικά και να μείνει και απλήρωτος (Τουρκία, για παράδειγμα), ε, γάμησέ μας - τράβα κι άσε μας.
Σε ποιά ζωή θα έβλεπε αυτός τον εαυτό του πρώτο σκόρερ και νικητή Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, να τον συζητάει όλη η Ευρώπη; Και πριν από αυτή τη χρονιά, πού βρήκε 500.000,00 € συμβόλαιο, που θα του το δίναν στα 31 του ξαφνικά;
Nikolaos_Kokkinos (12-07-24)
voskos_7 (12-07-24)
Ο Μπακαμπού, τουλάχιστον, είχε πολλά ελαφρυντικά να κάνει το λάθος και να του αναγνωρίσουμε και το δικαίωμα να μετανιώσει.
Ο συγκεκριμένος, με όλα όσα έχουν γίνει, ίσως ήδη έχει εξαντλήσει και κάθε περιθώριο να του αναγνωριστεί οτιδήποτε και ίσως η στάση της διοίκησης έχει φτάσει ήδη στο σημείο να είναι παράλογα διαλλακτική...
Παραγίναμε σοφτ μου φαίνεται, για παίκτες που μάλλον δεν πρόκειται να ζήσουν μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα τους. Παρατράβηξε χρονικά με τον Ελ Καμπί, τον Μασούρα, και τον Φορτούνη.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει στην Μπόχουμ ή στην Αραβία ή οπουδήποτε και δεν απαντάει σε πρόταση, στο καλό. Πολύ συναισθηματικοί έχουμε γίνει με όσους μας έδωσαν κάτι αγωνιστικά, λες και τους χρωστάμε.
mick7 (13-07-24)
εχει τρομερη προταση ο τυπος και ακομα δεν εχει πει ναι.Ισως να ρισκαρουμε και με τοσα λεφτα για την παρτι του.Σε καθε περιπτωση μεινει φυγει κλαιν δυστυχως ο καρμο που ηταν πιο σημαντικος χαθηκε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Η πλάκα είναι ότι δεν έχει, τελικά: Αν είχε, θα την είχε πατήσει ήδη.
We FOUGHT and WON together, we CONQUERED together and now WE WILL KEEP ON DREAMING together! Ayoub El Kaabi has renewed with Olympiacos FC!
Αερικό7 (22-07-24), Nikolaos_Kokkinos (22-07-24)
Φέτος θα έχει πιο πολλά γκολ και με μεγαλύτερη ποικιλία.
ΚΑΥΛΩΤΙΚΟ;!
Πιλότε, εντάξει είμαστε; Την κράτησα την υπόσχεση;;;
Κλειστό 2ετες, με 2.3Μ/χρόνο + 450Κ/χρόνο μπόνους επίτευξης χαμηλών στόχων που το πάει στα 5.5Μ συνολικά, το συμβόλαιο σύμφωνα με τους αρδ.
Επιτέλους ένα καλό νέο. Αν κλείσει και τον βελντε θα ηρεμήσω λίγο
Bookmarks