με σαλιο και υπομονη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
με σαλιο και υπομονη...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
μπορει να βαλει το πιο απιστευτο γκολ και να χασει τα πιο ευκολα.![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
Οκ, μεγας γκολτζης ο τυπος αλλα σε ματς που η ομαδα χρειαζεται το κατι παραπανω, για να βγαλει φασεις, δεν μπορει να προσφερει. Κατ'εμε ειναι επιβεβλημενη η αποκτηση ενος φορ που να παιζει με πλατη, να εχει απαλλαγες και να βοηθαει στην αναπτυξη. Χθες ηταν εντελως εκτος αγωνα.
Γουστάρω τρελά που παίρνει τα βήματα για ψαλιδάκι σε σέντρες που μόνο έτσι αξιοποιούνται.
chainsaw (16-05-24)
Ναι αλλά έχει πετύχει ένα και έχει προσπαθήσει πάρα πολλά... Και πρωτοβουλίες σαν τη χθεσινή, σε παιχνίδια σαν το χθεσινό (χέσε της Λαμίας), κοστίζουν...
Το ότι μένει, δεν βλέπω να το σχολιάζει κανένας, πάντως...
Το δύσκολο στο ψαλιδάκι είναι η αντίληψη για το πότε πρέπει να το κάνεις και η ικανότητα να το πραγματοποιήσεις. Το τι θα γίνει στην εξέλιξη της φάσης είναι καθαρά θέμα τύχης.
Sportime, αν θυμάμαι καλά, που λέει ότι περνάει καλά εδώ.
Πριν λίγο πάντως βγήκαν δημοσιεύματα ότι τον κλείνει η Γαλατασαραι.
Τούρκοι είναι ό,τι θέλουν βγάζουν... Στην Τουρκία, δεν άντεξε πολύ, είναι αλήθεια...
Καλά ρε, φτάσατε σε αυτήν την ηλικία για να διαβάζετε ρεπορτάζ από το 10 και μάλιστα να μου φέρνετε εδώ μέσα ως είδηση μία δημοσίευση από το ίδιο το [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] αυτοπροσώπως και ιδιοχείρως;
Ούτε ελέφαντα δεν πετυχαίνουν οι Τούρκοι.
Μετά τον Ικαρντι που παίρνει η Παναθα, θα κρατήσει και τον Τεριμ και ο Καμπι θα πάει Γάλατα.
Λίγο πιο εύστοχοι από τους Ιταλούς δημοσιογράφους!
maniak7 (17-05-24), Nikolaos_Kokkinos (16-05-24)
Τούρκοι και Βραζιλιάνοι είναι πρώτοι στους παπάδες. Προσωπικά έχω ένα άγχος για την ανανέωση, κυρίως λόγω της περσινής ιστορίας με τον Μπακαμπού, αλλά όλα αυτά πάνε για μετά τις 29.
maniak7 (17-05-24)
maniak7 (17-05-24)
Θλίβομαι πραγματικά. Τι ρατσιστικό ντελίριο είναι αυτό;
giovanni#10 (16-05-24)
estai (16-05-24)
Ήμασταν πιο πριν και πολύ περισσότερο...
Bookmarks